Steeds vaker zien we dat Aziatische mensen bij Ooglift komen voor een ooglidcorrectie. Aziatische mensen hebben van nature geen of slechts een kleine ooglidrand en hebben meer vet onder de oogleden. Hierdoor zijn hun ogen vaak klein en ervaren ze eerder klachten van vermoeidheid of hoofdpijn. Bij Ooglift hebben we inmiddels meer dan 23.000 ooglidcorrecties uit mogen voeren waarvan honderden bij Aziatische mensen.

Anatomische verschillen in oogleden

Er zijn verschillen zichtbaar in de bovenoogleden tussen Oost-Aziaten en Europeanen. Dit verschil is niet alleen zichtbaar in de zogeheten crease, maar ook in de huidplooi-positie van het bovenooglid. Die kan verschillen van 1 tot 10 mm boven de wimperlijn. Bij Ooglift wordt uw van nature aanwezige ooglid weer zichtbaar gemaakt door verwijdering van huid, maar ook door de verwijdering van vet. Ogen worden groter en klachten verdwijnen. Uw Aziatische plooi aan de binnenzijde behoudt u. Wij zijn van mening dat u een natuurlijke oogopslag dient te behouden.

Aziatische ooglidcorrectie

Een Aziatische ooglidcorrectie is niet moeilijker dan een gewone ooglidcorrectie. Wel liggen de littekens oppervlakkiger, waardoor het langer kan duren voordat de littekens niet meer zichtbaar zijn. Met make-up kunt u ze tijdelijk camoufleren. Ook is de kans op asymmetrie groter en is er een grotere kans op een herbehandeling.

De nazorg

U ontvangt van ons een koelbril die u vanaf de volgende dag, 4 maal daags 15 minuten op uw ogen kunt leggen. Na vier tot zes dagen verwijderen we de hechtgingen en controleren we of de wondjes goed genezen.

Het resultaat

Voordat u besluit een Aziatische ooglidcorrectie te laten uitvoeren, is het belangrijk dat u zich realiseert dat deze operatie onomkeerbaar is. Direct na de operatie geniet u al van het resultaat.

Voor de behandeling.

Resultaat na behandeling.

Voor de behandeling.

Resultaat na behandeling.

Kosten Aziatische ooglidcorrectie

De kosten voor een Aziatische ooglidcorrectie bedragen € 1250,-. Dit bedrag is inclusief nacontroles.

ConsultGratis
Bovenooglidcorrectie beide ogen€ 1250,-

Contact opnemen met Ooglift

Heeft u vragen over de Aziatische ooglidcorrectie? Of wilt u gebruik maken van onze overige diensten zoals een wenkbrauwlift? Neem contact met ons op via 030 294 5726 of vul onderstaand contactformulier in. Ook als u een ooglidcorrectie in Den Haag, ooglidcorrectie in Gouda, of ooglidcorrectie in Leiden wilt laten uitvoeren, kunt u contact opnemen!

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.