Beste bezoeker van Ooglift,

De afgelopen dagen zijn er veel maatregelen genomen om de verspreiding van het Covid-19 (Corona) virus tegen te gaan. In de praktijk hebben we een aantal extra maatregelen genomen om besmetting van Covid-19 te voorkomen. Lees hieronder de voorzorgsmaatregelen die we toepassen.

Draag een mondkapje

We vragen je om een mondkapje te dragen. Indien je deze niet bij je hebt, dan krijg je een mondkapje van ons.

Bezoek ons zo veel mogelijk alleen

Kom je voor een afspraak? We verzoeken je om familie en vrienden thuis te laten. Komt u voor behandeling, dan is een begeleider welkom.

Hou afstand

Probeer zoveel mogelijk ruimte te bewaren ten opzichte van anderen door indien mogelijk niet direct naast elkaar te gaan zitten

Blijf thuis als je symptomen hebt

Heb je klachten (hoesten, kortademigheid en keelpijn)? Dan willen we je vragen jouw afspraak opnieuw in te plannen als je hersteld bent.

We desinfecteren continu

Werknemers wassen regelmatig hun handen en desinfecteren deze met sterilium (handalcohol). Deurklinken en meubilair worden regelmatig gedesinfecteerd. Bezoekers kunnen hun handen bij binnenkomst desinfecteren.

We beperken lichaamscontact

We zijn gewend om onze klanten een warm welkom en afscheid te geven. Het warm welkom blijft, maar zonder lichamelijk contact zoals handen schudden.

U kunt terecht bij alle zorgverzekeraars

Laat Ooglift digitaal een aanvraag voor u indienen bij uw verzekeraar.