Erkend oogarts met meer dan 24.000 operaties!
Oogchirurg en erkend oog arts Dr. R.A. Geerling

Oogchirurg Dr R.A. Geerling is een erkend oogarts. Met meer dan 24.000 operaties behoort hij tot de beste van Nederland.

Dr. R.A. Geerling (1969) volgde zijn opleiding geneeskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Al vroeg ontwikkelde hij een passie voor microchirurgie.

Naast zijn studie Geneeskunde verrichtte hij wetenschappelijk onderzoek. In onderzoeksverband met de Johns Hopkins University (USA) is hij in 1999 in de microchirurgie gepromoveerd tot doctor in de Geneeskunde.

Na het voltooien van zijn opleiding tot oogarts en oogchirurg aan het Erasmus Medisch Centrum (EMC) in 2000, is hij werkzaam geweest bij meerdere ziekenhuizen en klinieken.

Bij de privékliniek en Cosmetisch Centrum Jan van Goyen te Amsterdam heeft hij vanaf 2003 algemene bekendheid verworven als oogarts en oogchirurg.

In 2007 heeft oogchirurg Dr Geerling Opsis Oogartsenpraktijk te Amstelveen opgericht. Medio 2009 opende hij de deuren van Ooglift. Naast zijn werkzaamheden als adviseur, is Dr R.A. Geerling als oogarts en cosmetisch oogchirurg verbonden aan Ooglift.

Binnen Ooglift richt Dr R.A. Geerling zich volledig op het verrichten van een ooglidcorrectie. Dit vanwege zijn overtuiging dat kwaliteit alleen door specialisatie bereikt kan worden. Jaarlijks verricht hij circa 2000 ooglidcorrecties waarmee hij op dit vlak in Nederland verreweg de meeste ervaring heeft.

Dr Geerling is ingeschreven in het Medisch Specialisten Register en geregistreerd volgens de wet BIG onder nummer 59045623301. Als erkend oogarts helpt hij u graag!