Laat uw oogleden liften om snel van een vermoeide blik, een oude uitstraling en belemmering van uw zicht af te komen: vraag direct een gratis consult aan en we vertellen u graag welke resultaten we bij u kunnen bereiken. Bij Ooglift werken gespecialiseerde ooglidspecialisten die al jaren ooglidcorrecties uitvoeren om patiënten van hun wallen en hangende oogleden af te helpen.

  • 8.4 op Kliniekervaringen.nl
  • Ruime ervaring met meer dan 30.000 patiënten
  • Gratis intakegesprek met de ooglidspecialist
  • Specialisatie in correctie van het ooglid

Onze ooglidspecialisten vertellen u graag wat ze voor u kunnen doen. Vraag een geheel vrijblijvend intakegesprek aan om uw wensen te bespreken.

Gratis consult aanvragen 030 – 294 57 26

Foto’s: voor en na oogleden liften

Het resultaat van een bovenooglidcorrectie ziet er altijd natuurlijk uit, dus niemand zal vermoeden dat u cosmetische chirurgie heeft ondergaan. Toch is het verschil voor en na de ingreep duidelijk te zien. U ziet er jonger en frisser uit en een norse blik verdwijnt.

Vrouw, 39 jaar voor de ooglidcorrectie
Vrouw, 39 jaar voor de behandeling.
Resultaten na de ooglidcorrectie van een vrouw van 39 jaar
Resultaten na de behandeling.
Vrouw, 39 jaar voor de ooglidcorrectie
Vrouw, 39 jaar voor de behandeling
Resultaten na de ooglift
Resultaat na behandeling.

Bekijk meer bovenooglidcorrectie foto’s.

Kosten oogleden liften

Voor het liften van uw oogleden betaalt u een vaste prijs. Het eerste consult met de ooglidspecialist is geheel gratis. Voor de eyelift behandeling zelf betaalt u eenmalig € 1250,-. De nacontroles zijn inbegrepen.

Behandeling Kosten
Consult Gratis
Bovenooglidcorrectie € 1250,-

Gratis consult aanvragen 030 – 294 57 26

Vergoeding

In uitzonderlijke gevallen, indien er sprake is van een medische indicatie, kunt u de ooglidcorrectie vergoed krijgen door uw zorgverzekeraar. Hiervoor dient u wel aan een aantal strenge voorwaarden te voldoen. U kunt een vergoeding krijgen vanuit de basisverzekering of aanvullende zorgverzekering. Bekijk de pagina over de bovenooglidcorrectie vergoeding voor meer informatie. Bij Ooglift doen wij uitsluitend behandelingen die niet vallen onder de vergoeding.

Ooglidspecialisten

Meer dan 30.000 patiënten gingen u al voor en lieten hun oogleden liften bij Ooglift. Daardoor hebben onze artsen inmiddels een meer dan ruime ervaring met de behandeling en eyelid surgery. Maak kennis met dr. Geerling.

Dr. R.A. Geerling, gespecialiseerd ooglidspecialist


Gratis consult aanvragen met Dr. R.A. Geerling
Meer over arts Geerling

Kliniek

Ooglift
Buitenweg 26-H
3602 PS Maarssen, Utrecht

030 294 5726
info@ooglift.nl

Openingstijden

Maandag:09:00 – 17:00 uur
Dinsdag:09:00 – 17:00 uur
Woensdag:09:00 – 17:00 uur
Donderdag:09:00 – 17:00 uur
Vrijdag:09:00 – 17:00 uur
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten

Consult met uw ooglidspecialist

Vraag een consult aan met een arts van Ooglift om de ooglidcorrectie te bespreken. Dit gesprek is gratis en geheel vrijblijvend. We nemen graag de tijd om uw vragen te beantwoorden, zodat u na het consult een weloverwogen keuze kunt maken.

Hangende oogleden: de oorzaken

Met een ooglift verhelpen we hangende oogleden. Deze ontstaan vaak als gevolg van huidverslapping. De huid van uw oogleden bevat bij het ouder worden steeds minder collageen en elastine, waardoor deze verslapt en gaat hangen. Ook vet heeft invloed op hangende oogleden. Omdat vet uit het ooglid verdwijnt naarmate u ouder wordt, heeft u geen strak bovenooglid meer, maar losse huid.

“Vanaf het begin had ik meteen een goed gevoel bij Ooglift. Ik had nooit durven dromen dat het resultaat zo mooi zou zijn. Ik voel me als herboren!”
Mw. J.B.

Klachten overhangende oogleden

Uw bovenste oogleden gaan over uw ogen hangen en belemmeren zo uw zicht. In het ergste geval krijgt u zelfs hoofdpijn, omdat u de hele dag uw wenkbrauwen moet optrekken om te kunnen blijven zien. Laat uw oogleden liften om van deze vervelende klachten af te komen. U kunt ook bij Ooglift terecht voor cosmetische klachten als een verouderde uitstraling en een vermoeide of zelfs bozige blik. We helpen u graag een jonge, frisse blik te krijgen met een bovenooglidcorrectie.

Voorbereiding op de behandeling

Omdat oogleden liften een chirurgische ingreep is, dient u rekening te houden met een goede voorbereiding om het risico op complicaties te verkleinen en het herstel te bevorderen. Enkele maatregelen die we aanraden:

  • Stop ten minste twee weken voor het liften van uw oogleden met roken. Roken vertraagt de genezing.
  • Neem vanaf enkele dagen voor de ooglidcorrectie geen alcohol meer. Dit verdunt het bloed en vergroot de kans op complicaties.
  • Indien u bloedverdunners neemt, dient u hier tijdelijk mee te stoppen. Doe dit in overleg met uw arts een week voor de ingreep. Bloedverdunners vergroten de kans op nabloedingen.

“Dr. Geerling weet duidelijk waar hij het over heeft. Bij de intake is alles duidelijk uitgelegd en een paar weken later werd ik al behandeld. Zeer positieve ervaring!”
Dhr. R.F.

Behandeling

In slechts een half uurtje is de ooglidcorrectie al gebeurd. De ooglidspecialist start met het aftekenen van de huid die hij wil wegnemen. Voorafgaand aan de behandeling krijgt u in beide oogleden een lokale verdoving om ervoor te zorgen dat u niets voelt. Om de oogleden te kunnen liften, neemt de ooglidspecialist een reepje huid boven het oog weg. De resterende huid hecht hij aan elkaar, zodat de huid als het ware wordt strakgetrokken. Vervolgens krijgt u kleine pleisters over de hechtingen heen.

Nazorg en herstel

Veel patiënten werken in de eerste week na de ingreep niet. U moet namelijk rustig aan doen en er zitten nog hechtingen in uw oogleden die afgedekt zijn met pleistertjes. Houd tijdens het herstel rekening met het volgende:

  • U krijgt zwellingen en bloeduitstortingen in het behandelde gebied. Deze trekken vanzelf weer weg in de eerste twee weken.
  • U moet in de eerste week rust nemen: u mag geen zware lichamelijke werkzaamheden verrichten, zoals sporten en tillen.
  • In de week na de ooglidcorrectie verwijdert de ooglidspecialist de hechtingen.

Bekijk ook eens de foto’s van de eerste week van het ooglidcorrectie herstel.

Complicaties zijn zeldzaam

Na een oogliftbehandeling komen er zelden complicaties voor, omdat onze ooglidspecialisten de ooglift op veilige wijze uitvoeren. Een zanderig gevoel in de ogen komt af en toe voor. Hier kunt u oogdruppels voor krijgen. Er bestaat daarnaast een minuscule kans dat u een infectie of een nabloeding krijgt.

Afspraak maken

Meer informatie over uw oogleden liften? Bel dan naar 030 294 5726 en maak een afspraak voor een vrijblijvend consult.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.