Voor een ooglidcorrectie nabij Den Bosch bent u bij Ooglift aan het juiste adres. Laat uw oogleden corrigeren door onze ervaren artsen. Wij adviseren u graag en helpen u van uw klachten af of het nou gaat om een cosmetische ingreep of een medische ingreep.

Afspraak maken

Oogcorrectie Den Bosch

Uw oogcorrectie in Den Bosch begint bij een gratis intake. Bij Ooglift wordt u behandeld door gecertificeerde artsen en zult u de kliniek verlaten met een natuurlijke en jongere uitstraling. Hieronder ziet u het resultaat bij een aantal patiënten die u voor gingen.

Een Ooglidcorrectie bij Ooglift

Een ooglidcorrectie is een eenvoudige ingreep en neemt weinig tijd in beslag. De arts zal beginnen met het aftekenen van uw oogleden. Zo weet hij precies waar de incisies gemaakt moeten worden. Om de behandeling uit te voeren wordt verdoving toegediend. Deze werkt vrijwel direct. De arts haalt het weefsel weg onder of boven uw oogleden en in de meeste gevallen kunt u binnen een uur weer naar huis.

Bij Ooglift bent u verzekerd van een vertrouwd proces en

Bereikbaarheid Ooglift vanuit Den Bosch

Onze kliniek treft u in Maarssen vlakbij Utrecht. Met de auto bent u ongeveer drie kwartier onderweg. U kunt een routebeschrijving via Google Maps genereren of onze routebeschrijving gebruiken.

Adres Ooglift:

Buitenweg 26-H
3602 PS Maarssen

Contact opnemen met Ooglift voor een Oogcorrectie Leiden

U kunt vrijblijvend contact opnemen door ons te bellen op het nummer: of het contactformulier in te vullen. Stel gerust al uw vragen op het eerste gratis consult. Onze artsen helpen u graag.

Afspraak maken