Voor een ooglidcorrectie nabij Den Bosch bent u bij Ooglift aan het juiste adres. Laat uw oogleden corrigeren door onze ervaren artsen. Wij adviseren u graag en helpen u van uw klachten af.

Afspraak maken

Ooglidcorrectie Den Bosch

Uw ooglidcorrectie begint bij een gratis intake. Bij Ooglift wordt u behandeld door gecertificeerde artsen en zult u de kliniek verlaten met een natuurlijke en jongere uitstraling. Hieronder ziet u het resultaat bij een aantal patiënten die u voor gingen.

Een Ooglidcorrectie bij Ooglift

Een ooglidcorrectie is een eenvoudige ingreep en neemt weinig tijd in beslag. De arts zal beginnen met het aftekenen van uw oogleden. Zo weet hij precies waar de incisies gemaakt moeten worden. Om de behandeling uit te voeren wordt verdoving toegediend. Deze werkt vrijwel direct. De arts haalt het weefsel weg onder of boven uw oogleden en in de meeste gevallen kunt u binnen een uur weer naar huis.

Bereikbaarheid Ooglift vanuit Den Bosch

Onze kliniek treft u in Maarssen, Utrecht. Met de auto bent u ongeveer drie kwartier onderweg. U kunt een routebeschrijving via Google Maps genereren of onze routebeschrijving gebruiken.

Adres Ooglift:

[adres]

Contact opnemen met Ooglift voor een Ooglidcorrectie Den Bosch

U kunt vrijblijvend contact opnemen door ons te bellen op het nummer: of het contactformulier in te vullen. Stel gerust al uw vragen op het eerste gratis consult. Onze artsen helpen u graag.

Afspraak maken