Heeft u bijvoorbeeld last van zware oogleden? Voor een ooglidcorrectie in de buurt van Deventer bent u bij Ooglift aan het juiste adres. Onze kliniek met ervaren artsen hebben al ruim 30.000 patiënten mogen behandelen. We zijn goed bereikbaar vanuit Deventer. Binnen een uur arriveert u bij onze kliniek in Maarssen.

Gratis consult aanvragen

Ooglidcorrectie Deventer

We vinden het belangrijk dat u professionele zorg ondergaat van gespecialiseerde ervaren oorartsen. Onze artsen zijn speciaal opgeleid voor het verrichten van ooglidcorrecties in Deventer en omgeving.

“Ik ben blij dat ik de stap heb genomen. Ik heb een andere uitstraling, wel moet ik daar erg aan wennen. Fijne reacties van mijn omgeving gekregen.”

Mw. M.S uit Deventer

Lees alle ervaringen.

Voor-en-na-foto’s van een ooglidcorrectie in Deventer

Wenst u meer informatie over het effect van een ooglidcorrectie in Deventer. Op de onderstaande afbeeldingen ziet u het verschil van een ooglidcorrectie en hoe dit zorgt voor een jongere en frissere uitstraling.

Kosten ooglidcorrectie Deventer en omgeving

Bent u benieuwd geworden naar de kosten van een ooglidcorrectie? Onze artsen verrichten diverse behandelingen. Bij een bovenooglidcorrectie corrigeert de arts hangende oogleden. Deze leiden vaak tot minder zicht. Bij een onderooglidcorrectie worden permanente wallen onder uw ogen gecorrigeerd.

AfspraakKosten (incl. BTW)
Eerste consult (intake gesprek)Gratis
Ooglidcorrectie van beide bovenoogleden (ooglift) incl. intakegesprek
en (eventuele) nacontroles tot 1 jaar na behandeling
€ 1250,-
Laserlift-onderooglidcorrectie van beide onderoogleden incl. intakegesprek
en (eventuele) nacontroles tot 1 jaar na behandeling
€ 1500,-
Consult€ 250,-
Tarieven gelden in onze nieuwe kliniek in Blaricum

Wat er allemaal bij een ooglidcorrectie komt kijken

Een ooglidcorrectie of ooglidcorrectie Deventer in de kliniek van Ooglift begint bij een uitgebreid consult met tips voor de juiste nazorg. Het is een vrij eenvoudige ingreep. De ingreep zelf neemt ongeveer 30 minuten van uw tijd in beslag. De behandeling start met het aftekenen van de oogleden, zo weet de arts precies welk weefsel weg gehaald mag worden. De wondjes worden gehecht en na afloop kunt u binnen een uur alweer naar huis gaan. Na een kleine week kunt u weer terug komen naar onze kliniek om uw hechtingen te laten verwijderen.

Bereikbaarheid Ooglift vanuit Deventer

Onze kliniek treft u in Maarssen vlakbij Utrecht. Met de auto bent u ongeveer een uur onderweg vanaf Deventer. U kunt een routebeschrijving via Google Maps genereren of onze routebeschrijving gebruiken. U kunt ook bij ons terecht wanneer u een ooglidcorrectie in Arnhem, Rotterdam, Hilversum of Den Haag zoekt.

Adres Ooglift:

Buitenweg 26-H
3602 PS Maarssen

Contact opnemen met Ooglift voor een Ooglidcorrectie Deventer

U kunt vrijblijvend contact opnemen door het contactformulier in te vullen. Stel gerust al uw vragen op het eerste gratis consult. Onze artsen helpen u graag.

Gratis consult aanvragen

Onze overige diensten

Bent u benieuwd wat Ooglift nog meer voor u kan betekenen? Wij hebben ook veel ervaring met ooglidchirurgie en het uitvoeren van wenkbrauwliften. Weet u niet zeker of u een oog(lid)correctie nodig heeft of wilt u meer tips of informatie hebben? Ook hiervoor kunt u vrijblijvend contact opnemen.