Voor een ooglidcorrectie in de buurt van Deventer bent u bij Ooglift aan het juiste adres. Onze ervaren oogartsen hebben al ruim 26.000 patiënten mogen behandelen. We zijn goed bereikbaar vanuit Deventer. Binnen een uur arriveert u bij onze kliniek in Maarssen.

Gratis consult aanvragen

Oogcorrectie Deventer

We vinden het belangrijk dat u professionele zorg ondergaat van gespecialiseerde ervaren oorartsen. Onze oogartsen zijn speciaal opgeleid voor het verrichten van oogcorrecties in Deventer en omgeving.

“Ik ben blij dat ik de stap heb genomen. Ik heb een andere uitstraling, wel moet ik daar erg aan wennen. Fijne reacties van mijn omgeving gekregen.”

Mw. M.S uit Deventer

Lees alle ervaringen.

Voor-en-na-foto’s van een ooglidcorrectie in Deventer

Wenst u meer informatie over het effect van een ooglidcorrectie in Deventer. Op de onderstaande afbeeldingen ziet u het verschil van een ooglidcorrectie en hoe dit zorgt voor een jongere en frissere uitstraling.

Kosten ooglidcorrectie Deventer en omgeving

Bent u benieuwd geworden naar de kosten van een ooglidcorrectie? Onze artsen verrichten diverse behandelingen. Bij een bovenooglidcorrectie corrigeert de arts hangende oogleden. Deze leiden vaak tot minder zicht. Bij een onderooglidcorrectie worden permanente wallen onder uw ogen gecorrigeerd.

BehandelingKosten
Bovenooglidcorrectie beide oogleden€ 875,-
Onderooglidcorrectie beide oogleden (wallen verwijderen) alleen na bovenooglidcorrectievanaf € 1.300,-

Wat er allemaal bij een ooglidcorrectie komt kijken

Een ooglidcorrectie of oogcorrectie Deventer in de kliniek van Ooglift begint bij een uitgebreid consult met tips voor de juiste nazorg. Het is een vrij eenvoudige ingreep. De ingreep neemt ongeveer 30 minuten tot 1,5 uur van uw tijd in beslag. De behandeling start met het aftekenen van de oogleden, zo weet de arts precies welk weefsel weg gehaald mag worden. Uw wonden worden gehecht en na afloop kunt u binnen een uur alweer naar huis gaan. Na een kleine week kunt u weer terug komen naar onze kliniek om uw hechtingen te verwijderen.

Bereikbaarheid Ooglift vanuit Deventer

Onze kliniek treft u in Maarssen vlakbij Utrecht. Met de auto bent u ongeveer een uur onderweg vanaf Deventer. U kunt een routebeschrijving via Google Maps genereren of onze routebeschrijving gebruiken. U kunt ook bij ons terecht wanneer u een ooglidcorrectie in Arnhem zoekt.

Adres Ooglift:

Buitenweg 26-H
3602 PS Maarssen

Contact opnemen met Ooglift voor een Oogcorrectie Deventer

U kunt vrijblijvend contact opnemen door het contactformulier in te vullen. Stel gerust al uw vragen op het eerste gratis consult. Onze artsen helpen u graag.

Gratis consult aanvragen