Bent u een ooglidcorrectie aan het overwegen en zoekt u een betrouwbare kliniek voor ooglidcorrecties in Leiden of omgeving? Laat dan uw oogleden corrigeren door Ooglift met een bovenooglidcorrectie. U kunt bij ons ook een onderooglidcorrectie uitvoeren. Onze ervaren artsen adviseren u graag en helpen u van uw klachten af.

Binnen drie kwartier bent u bij ons op locatie in Maarssen. Wenst u een uitgebreide routebeschrijving? Deze treft u onderaan deze pagina.

Gratis consult aanvragen

Een ooglidcorrectie bij Ooglift

Over de jaren hebben wij ruim 26.000 patiënten morgen behandelen en we zijn zeer tevreden over het resultaat. Bij Ooglift ontvangt u een gratis intake en wordt u behandeld door gecertificeerde en ervaren oogartsen en verlaat u onze kliniek met een natuurlijke uitstraling.

“Ik ben blij dat ik de stap heb genomen. Ik heb een andere uitstraling, wel moet ik daar erg aan wennen. Fijne reacties van mijn omgeving gekregen.”

Mw. M.S uit Leiden

Lees alle ervaringen.

Voor-en-na-foto’s van een ooglidcorrectie Leiden

Op de onderstaande afbeeldingen ziet u het verschil van een ooglidcorrectie. Een ooglidcorrectie Leiden zorgt voor een frissere uitstraling en zorgt ervoor dat u er jaren jonger uitziet.

Kosten van een oogcorrectie Leiden

Wij begrijpen dat u van te voren graag zou willen weten waar u aan toe bent. In de onderstaande tabel tref je een overzicht van de prijzen die wij hanteren voor onze oogcorrecties in Leiden en omgeving. U kunt ook bij ons terecht voor een oogcorrectie nabij Gouda.

BehandelingKosten
Bovenooglidcorrectie beide oogleden€ 875,-
Onderooglidcorrectie beide oogleden (wallen verwijderen); alleen na bovenooglidcorrectievanaf € 1.300,-

Wat er allemaal bij een ooglidcorrectie komt kijken

Een ooglidcorrectie is een eenvoudige ingreep. Deze ingreep neemt 30 tot 1 uur in beslag en bestaat uit de volgende handelingen:

  • De arts zal uw oogtekenen aftekenen. Zo weet hij precies waar de incisies gemaakt mogen worden.
  • Om een behandeling pijnloos te laten verlopen dienen wij een plaatselijke verdoving toe.
  • Deze verdoving werkt vrijwel direct. Dus zodra de verdoving werkt begin de arts met het weghalen van het weefsel onder of boven uw ogen afhankelijk van welke behandeling is gekozen.
  • Uw wondjes worden gehecht.
  • In de meeste gevallen mag u binnen een uur alweer naar huis.
  • Na 4-6 dagen komt u weer terug naar onze kliniek. Onze oogarts haalt dan de hechtingen uit uw ogen.

Een ooglidcorrectie Leiden bij de kliniek van Ooglift begint uiteraard met een uitgebreid consult en tips voor de juiste nazorg.

Bereikbaarheid Ooglift vanuit Leiden

Onze kliniek treft u in Maarssen vlakbij Utrecht. Met de auto bent u ongeveer drie kwartier onderweg. U kunt een routebeschrijving via Google Maps genereren of onze routebeschrijving gebruiken.

Adres Ooglift:

Buitenweg 26-H
3602 PS Maarssen

Contact opnemen met Ooglift voor een Oogcorrectie Leiden

U kunt vrijblijvend contact opnemen door ons te bellen of het contactformulier in te vullen. Ook voor een ooglidcorrectie nabij Rijswijk kunt u ons benaderen. Stel gerust al uw vragen op het eerste gratis consult. Onze artsen helpen u graag.

Afspraak maken