Bent u een ooglidcorrectie aan het overwegen en zoekt u een betrouwbare kliniek voor ooglidcorrecties in Leiden of omgeving? Laat dan uw oogleden corrigeren door Ooglift met een bovenooglidcorrectie. U kunt bij ons ook een onderooglidcorrectie uitvoeren. Onze ervaren artsen adviseren u graag en helpen u van uw klachten af.

Binnen één uur bent u bij ons op locatie in Maarssen, Utrecht. Wenst u een uitgebreide routebeschrijving? Deze treft u onderaan deze pagina.

Gratis consult aanvragen

Een ooglidcorrectie bij Ooglift

Over de jaren hebben wij ruim 30.000 patiënten morgen behandelen en we zijn zeer tevreden over het resultaat. Bij Ooglift ontvangt u een gratis intake en wordt u behandeld door gecertificeerde en ervaren artsen en verlaat u onze kliniek met een natuurlijke uitstraling.

“Ik ben blij dat ik de stap heb genomen. Ik heb een andere uitstraling, wel moet ik daar erg aan wennen. Fijne reacties van mijn omgeving gekregen.”

Mw. M.S uit Leiden

Lees alle ervaringen.

Voor-en-na-foto’s van een ooglidcorrectie Leiden

Op de onderstaande afbeeldingen ziet u het verschil van een ooglidcorrectie. Een ooglidcorrectie Leiden zorgt voor een frissere uitstraling en zorgt ervoor dat u er jaren jonger uitziet.

Kosten van een ooglidcorrectie Leiden

Wij begrijpen dat u van te voren graag zou willen weten waar u aan toe bent. In de onderstaande tabel tref je een overzicht van de prijzen die wij hanteren voor onze ooglidcorrecties in Leiden en omgeving. U kunt ook bij ons terecht voor een ooglidcorrectie nabij Gouda.

AfspraakKosten (incl. BTW)
Intake bovenooglidcorrectieGratis
Bovenooglidcorrectie van beide bovenoogleden (ooglift),
inclusief nacontroles tot 1 jaar na behandeling
€ 1250,-
Consult€ 250,-
Tarieven gelden in onze nieuwe kliniek in Blaricum

Op deze pagina kunt u bekijken of uw ooglidcorrectie vergoed kan worden.

Wat er allemaal bij een ooglidcorrectie komt kijken

Een bovenooglidcorrectie is een eenvoudige ingreep. Deze behandeling neemt 30 minuten in beslag en bestaat uit de volgende handelingen:

  • De arts zal uw oogtekenen aftekenen. Zo weet hij precies waar de incisies gemaakt mogen worden.
  • Om een behandeling pijnloos te laten verlopen dienen wij een plaatselijke verdoving toe.
  • Deze verdoving werkt vrijwel direct. Dus zodra de verdoving werkt begin de arts met het weghalen van het weefsel onder of boven uw ogen afhankelijk van welke behandeling is gekozen.
  • Uw wondjes worden gehecht.
  • In de meeste gevallen mag u binnen een uur alweer naar huis.
  • Na 4-6 dagen komt u weer terug naar onze kliniek. Onze arts haalt dan de hechtingen uit uw ogen.

Een ooglidcorrectie Leiden bij de kliniek van Ooglift begint uiteraard met een uitgebreid consult en tips voor de juiste nazorg.

Bereikbaarheid Ooglift vanuit Leiden

Onze kliniek treft u in Maarssen, Utrecht vlakbij Hilversum en Amersfoort. Met de auto bent u ongeveer een half uur onderweg. U kunt een routebeschrijving via Google Maps genereren of onze routebeschrijving gebruiken.

Adres Ooglift:

Buitenweg 26-H
3602 PS Maarssen

Contact opnemen met Ooglift voor een Ooglidcorrectie Leiden

U kunt vrijblijvend contact opnemen door ons te bellen of het contactformulier in te vullen. Ook voor een ooglidcorrectie nabij Rijswijk kunt u ons benaderen. Stel gerust al uw vragen op het eerste gratis consult. Onze artsen helpen u graag.

Afspraak maken

Onze overige diensten

Bent u benieuwd wat Ooglift nog meer voor u kan betekenen? Wij zijn ook gespecialiseerd in wenkbrauwliften en ooglidchirurgie. Wilt u graag tips of weet u niet zeker of u een bijvoorbeeld een ooglidcorrectie nodig heeft? Ook hiervoor kunt u vrijblijvend contact opnemen.