Met een ooglidcorrectie corrigeert u hangende oogleden. Zo verhelpt u vervelende klachten als hoofdpijn en een vermoeide uitstraling. Laat een ooglidcorrectie uitvoeren bij Ooglift en u bent verzekerd van hulp door ervaren artsen. Onze artsen hebben al meer dan 30.000 geslaagde ooglidcorrecties uitgevoerd.

Onze kliniek is goed bereikbaar vanuit Rotterdam. Binnen 1 uur rijdt u naar ons toe en parkeert u gratis voor onze deur. Onderaan deze pagina leest u een uitgebreide routebeschrijving.

De voordelen van Ooglift

De bekwame artsen van Ooglift nemen graag de tijd voor u. Tijdens het consult bieden ze u deskundig advies en heeft u de mogelijkheid om al uw vragen te stellen. Laat een ooglidcorrectie, ofwel blepharoplastiek, uitvoeren en profiteer van onze voordelen:

 • Gratis consult
 • Ervaren ooglidspecialisten
 • Een prachtig resultaat

Via onderstaande buttons vraagt u gemakkelijk een consult aan of neemt u telefonisch contact met ons op.

Gratis consult aanvragen 030 2945726

Altijd last gehad van wallen ook al voelde ik me niet moe. Door de hulp van Dokter Geerling zijn mijn wallen en mijn vermoeide blik eindelijk weg!
Mw. P.V. uit Rotterdam

Wanneer is een ooglidcorrectie nodig?

U kunt om verschillenden redenen een ooglidcorrectie laten uitvoeren. Een ooglidcorrectie is nodig wanneer u klachten ervaart van hangende oogleden. Deze klachten kunnen cosmetisch of medisch van aard zijn. Cosmetische klachten zijn een vermoeide, boze of verouderde uitstraling. Medische klachten zijn bijvoorbeeld hoofdpijn of tranende ogen. Deze klachten verhelpt een arts gemakkelijk met een ooglidcorrectie. Voor meer informatie bekijkt u de pagina ‘Wanneer is een ooglidcorrectie nodig?’.

Voorafgaand aan de ooglidcorrectie

Bij Ooglift krijgt u altijd een gratis consult voordat u een behandeling ondergaat. Dit is een intakegesprek met een van onze artsen. Tijdens dit gesprek bekijkt de arts of u in aanmerking komt voor de ooglidcorrectie. Vervolgens legt hij uit wat u kunt doen ter voorbereiding en hoe de behandeling in zijn werk gaat. Daarnaast vertelt hij hoe u het herstel kunt bevorderen.

Wat kunt u verwachten van de behandeling?

Er zijn twee soorten ooglidcorrecties: bovenooglidcorrecties en onderooglidcorrecties. Met een bovenooglidcorrectie verhelpt u hangende oogleden. Met een onderooglidcorrectie laat u uw wallen verwijderen. Bij een bovenooglidcorrectie begint de arts met het aftekenen van de plekken waar hij de incisies maakt. Daarna krijgt u een lokale verdoving. Vervolgens maakt hij de sneeën en verwijdert hij het overtollige vetweefsel. De behandeling is klaar wanneer de hechtingen in uw huid zitten. De arts verwijdert deze na enkele dagen weer. Deze eerste week zwellen uw oogleden enigszins op.

Resultaten ooglidcorrecties

Enkele resultaten van ooglidcorrecties ziet u hieronder op de voor-en-na-foto’s. Bekijk ook de voor-en-na-foto’s per behandeling:

Voor de behandeling.

Resultaat na behandeling.

 

Voor de behandeling.

Resultaat na behandeling.

 

Voor de behandeling.

Resultaat na behandeling.

Vriendelijk personeel & goede behandeling. Binnen een paar dagen zie je al resultaat.
Mw. G.T uit Rotterdam

Kosten ooglidcorrecties

Bovenooglidcorrectie € 1250,-
Onderooglidcorrectie (alleen na bovenooglidcorrectie)  vanaf € 1500,-

Bereikbaarheid Ooglift vanuit Rotterdam

We zijn goed bereikbaar vanuit Rotterdam. Ooglift is gevestigd in Maarssen, nabij Utrecht. Vanuit Rotterdam rijdt u in ongeveer 40 minuten naar onze kliniek. Ook zijn we goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Hieronder ziet u hoe u vanuit Rotterdam met de auto en het openbaar vervoer naar onze kliniek komt.

Adres Ooglift
Buitenweg 26-H
3602 PS Maarssen
 

Auto

 • Ga de A20 op richting Dordrecht/Utrecht/Ring.
 • Rijd verder op de A20. Deze gaat bij Gouda over in de A12.
 • Rijd vanaf de A12 naar Maarssen.
 • Volg de 3 rechterrijstroken bij het knooppunt 16 t/m 18 Oudenrijn en volg de borden A2/E35 richting Amsterdam.
 • Rijd door op de afslag 6, volg de borden Maarssen/N230 en voeg in op de N230
 • Houd rechts aan en neem de afrit Maarssen-Dorp.
 • Sla na de afrit meteen linksaf en sla vervolgens nogmaals linksaf naar de Sweserengseweg/N404.
 • Neem de tweede afslag op de rotonde naar de Buitenweg.
 • Volg de Buitenweg rechtdoor tot uw bestemming.
 • Ooglift is gevestigd in het gebouw de ‘Vechtstede’.
 • U parkeert gratis voor onze deur.

Bekijk ook een visuele routebeschrijving via Google Maps. U kunt ons voor een ooglidcorrectie ook gemakkelijk bereiken vanuit Gouda.

Openbaar vervoer

Contact opnemen met Ooglift

We beantwoorden graag alle vragen die u heeft met betrekking tot ooglidcorrecties. U neemt contact met ons op door te bellen naar 030 2945726 of het onderstaande contactformulier in te vullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.