Ooglift is dé specialist in ooglidcorrecties. Onze ervaren oogartsen voeren al jaren boven- en onderooglidcorrecties uit. Deze ruime ervaring uit zich in ruim 19.000 tevreden patiënten. Voor een ooglidcorrectie in Utrecht kunt u bij ons terecht.

Waarom onze kliniek?

Een ooglidcorrectie laten uitvoeren kan bij Ooglift in de regio Utrecht. We hebben twee betrokken oogartsen, dr. Geerling en drs. Van der Pol. Beide artsen zijn gespecialiseerd in de oogheelkunde en hebben in meerdere ziekenhuizen gewerkt. Ze helpen u graag verder.

 • Gratis consult
 • Gespecialiseerde, erkende oogartsen
 • Natuurlijk resultaat en een jongere uitstraling
 • Correctie van onderste en/of bovenste oogleden

Vraag een consult aan of neem contact op met onze medewerkers via onderstaande buttons.

Gratis consult aanvragen 030 – 294 57 26

Ik zat al een tijdje na te denken over een ooglidcorrectie en heb er uiteindelijk voor gekozen om dit bij Ooglift te doen. De arts was erg vriendelijk en legde alles goed aan mij uit. De behandeling was binnen een uurtje al klaar en het resultaat is geweldig! Achteraf denk ik dit had ik veel eerder moeten doen!
Mw. A.B. uit Utrecht

Ooglidcorrectie bij Ooglift

Heeft u hangende oogleden of wallen? Laat dan een ooglidcorrectie uitvoeren bij Ooglift. Hangende oogleden verwijderen we door middel van een bovenooglidcorrectie. Wallen worden verholpen met een onderooglidcorrectie.

Overzicht kosten ooglidcorrectie

BehandelingKosten
Ooglift bovenste oogleden€ 875,-
Ooglift onderste oogleden€ 1300,-

 

Klachten hangende oogleden of wallen

Hangende oogleden of wallen kunnen vervelende klachten veroorzaken. U kunt last krijgen van hoofdpijn, beperkt zicht en een veranderd uiterlijk. Hangende oogleden en wallen geven u een verouderd en vermoeid gezicht. Een frisse, jongere blik realiseren onze oogartsen gemakkelijk met een oogcorrectie. De simpele ingreep wordt vaak uitgevoerd: jaarlijks kiezen duizenden Nederlanders voor een ooglidcorrectie.

Consult

Overweegt u een ooglidcorrectie? Vraag vrijblijvend een gratis consult aan! Onze oogartsen leggen u duidelijk uit wat een ooglidcorrectie inhoudt, hoe u zich kunt voorbereiden en wat u kunt verwachten. De arts stelt u enkele medische vragen om te kijken of u in aanmerking komt voor een ooglidcorrectie.

Ooglidcorrectie Utrecht

De behandeling is eenvoudig en wordt doorgaans binnen een half uur voltooid. Allereerst zal de arts de plekken op uw ooglid waar de sneeën komen aftekenen met een stift. Vervolgens krijgt u een lokale verdoving, zodat u geen pijn ervaart tijdens de behandeling. De arts snijdt daarna het overtollige vetweefsel weg en maakt de wondjes dicht met speciale hechtingen. Hij haalt de hechtingen er binnen een week weer uit.

Hangende oogleden zijn helaas een veelvoorkomende kwaal in mijn familie. Mijn zicht werd steeds beperkter en daarom heb ik gekozen voor een bovenooglidcorrectie. Het consult en de behandeling heb ik als prettig ervaren en ik ben zeer tevreden over het resultaat.
Dhr. J.S. uit Utrecht

Na de behandeling

Vier tot zes dagen na de behandeling haalt uw oogarts de hechtingen uit uw oogleden. Uw ogen zullen blauw en lichtelijk opgezwollen zijn. Dit trekt met een week bij. Uw littekens zullen niet of amper zichtbaar zijn, omdat deze verborgen zijn in de huidplooien. U kunt het herstel bevorderen met littekencrème.

Na de behandeling moet u rekening houden met enkele zaken:

 • U mag niet autorijden
 • Neem voldoende rust: neem een week vrij van werk
 • Voorkom druk op uw oogleden (niet voorover bukken en geen zware objecten tillen)
 • Zorg ervoor dat de wond en pleisters niet nat worden
 • Draag enkele dagen na de behandeling geen contactlenzen
 • Vermijd zonlicht en de zonnebank
 • Neem geen bloedverdunnende medicijnen als ibuprofen (paracetamol mag wel)
 • Het is voor het herstel beter niet te roken
 • Neem in de dagen na de behandeling geen alcohol

Bereikbaarheid Ooglift Utrecht

We zijn gevestigd in Maarssen, nabij Utrecht. Vanuit het hart van Utrecht rijdt u in een kwartier naar onze kliniek. Dankzij onze centraal gelegen plek zijn we goed bereikbaar vanuit het hele land. We zijn gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaarvervoer.

Adres Ooglift
Buitenweg 26-H
3602 PS Maarssen

Auto

Op onze pagina routebeschrijving kunt u uw adres of woonplaats invullen en krijgt u meteen de route naar onze kliniek te zien in Google Maps. U kunt uw auto gratis parkeren bij ons voor de deur. Maarssen kent namelijk geen betaald parkeren.

Openbaar vervoer

Utrecht Centraal Station

Vanaf Utrecht Centraal Station kunt u bus 5 richting Maarssen nemen en uitstappen bij halte Cramerlaan. Dit duurt ongeveer een half uur.

Station Maarssen                                                                                                                                       

Vanaf station Maarssen kunt u bus 5 richting Oog in Al via Zuilen nemen en uitstappen bij de halte Cramerlaan. De bus stopt vrijwel voor onze deur.

Contact

Heeft u nog vragen over het consult, de ooglidcorrectie of het herstel? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 030 294 5726 of het onderstaande formulier in te vullen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.