Ooglift is dé specialist in ooglidcorrecties. Onze ervaren ooglidspecialisten voeren al jaren bovenooglidcorrecties uit. Deze ruime ervaring uit zich in ruim 30.000 tevreden patiënten. Voor een ooglidcorrectie in Utrecht kunt u bij ons terecht.

Waarom onze kliniek?

Een ooglidcorrectie laten uitvoeren kan bij Ooglift in de regio Utrecht. Dr. R. A. Geerling is gespecialiseerd in de oogheelkunde en heeft in meerdere ziekenhuizen gewerkt. Hij helpt u graag verder.

 • Gratis consult
 • Gespecialiseerde, erkende ooglidspecialisten
 • Natuurlijk resultaat en een jongere uitstraling
 • Correctie van bovenste en onderste oogleden

Vraag een consult aan of neem contact op ons op via onderstaande buttons.

Gratis consult aanvragen 030 2945726

Ik zat al een tijdje na te denken over een ooglidcorrectie en heb er uiteindelijk voor gekozen om dit bij Ooglift te doen. De arts was erg vriendelijk en legde alles goed aan mij uit. De behandeling was binnen een uurtje al klaar en het resultaat is geweldig! Achteraf denk ik dit had ik veel eerder moeten doen!
Mw. A.B. uit Utrecht

Ooglidcorrectie bij Ooglift

Heeft u hangende oogleden? Laat dan een ooglidcorrectie uitvoeren bij Ooglift. Hangende oogleden verwijderen we door middel van een bovenooglidcorrectie. Vetwallen worden verholpen met een laserlift-onderooglidcorrectie.

Overzicht kosten ooglidcorrectie 

AfspraakKosten (incl. BTW)
Eerste consult (intake gesprek)Gratis
Ooglidcorrectie van beide bovenoogleden (ooglift) incl. intakegesprek
en (eventuele) nacontroles tot 1 jaar na behandeling
€ 1250,-
Laserlift-onderooglidcorrectie van beide onderoogleden incl. intakegesprek
en (eventuele) nacontroles tot 1 jaar na behandeling
€ 1500,-
Consult€ 250,-
Tarieven gelden in onze nieuwe kliniek in Blaricum
AfspraakKosten (incl. BTW)
Eerste consult (intake gesprek)Gratis
Ooglidcorrectie van beide bovenoogleden (ooglift) incl. intakegesprek
en (eventuele) nacontroles tot 1 jaar na behandeling
€ 1250,-
Laserlift-onderooglidcorrectie van beide onderoogleden incl. intakegesprek
en (eventuele) nacontroles tot 1 jaar na behandeling
€ 1500,-
Consult€ 250,-
Tarieven gelden in onze nieuwe kliniek in Blaricum


Klachten hangende oogleden

Hangende oogleden kunnen vervelende klachten veroorzaken. U kunt last krijgen van hoofdpijn, beperkt zicht en een veranderd uiterlijk. Hangende oogleden geven u een verouderd en vermoeid gezicht. Een frisse, jongere blik realiseren onze ooglidspecialisten gemakkelijk met een ooglidcorrectie. De simpele ingreep wordt vaak uitgevoerd: jaarlijks kiezen duizenden Nederlanders voor een ooglidcorrectie.

Consult

Overweegt u een ooglidcorrectie? Vraag vrijblijvend een gratis consult aan! Onze ooglidspecialisten leggen u duidelijk uit wat een ooglidcorrectie inhoudt, hoe u zich kunt voorbereiden en wat u kunt verwachten. De arts stelt u enkele medische vragen om te kijken of u in aanmerking komt voor een ooglidcorrectie.

Ooglidcorrectie Utrecht

De behandeling is eenvoudig en wordt doorgaans binnen een half uur voltooid. Allereerst zal de arts de plaats op uw ooglid waar de incisies komen aftekenen met een stift. Vervolgens krijgt u een lokale verdoving, zodat u geen pijn ervaart tijdens de behandeling. De arts snijdt daarna het overtollige vetweefsel weg en maakt de wondjes dicht met speciale hechtingen. Hij haalt de hechtingen er binnen 4-6 dagen weer uit.

Hangende oogleden zijn helaas een veelvoorkomende kwaal in mijn familie. Mijn zicht werd steeds beperkter en daarom heb ik gekozen voor een bovenooglidcorrectie. Het consult en de behandeling heb ik als prettig ervaren en ik ben zeer tevreden over het resultaat.
Dhr. J.S. uit Utrecht

Na de behandeling

Vier tot zes dagen na de behandeling haalt uw arts de hechtingen uit uw oogleden. Uw oogleden zullen lichtelijk opgezwollen zijn. Dit trekt met enkele weken tot maanden langzaam bij. Uw littekens zullen voor het grootste deel wegvallen in de oogplooi en worden aan de zijkanten weggewerkt in de huidlijnen.

Na de behandeling moet u rekening houden met enkele zaken:

 • U mag niet autorijden
 • Neem voldoende rust: neem een week vrij van lichamelijk werk
 • Voorkom druk op uw oogleden (niet voorover bukken en geen zware objecten tillen)
 • Zorg ervoor dat de wond en pleisters niet nat worden
 • Draag tot aan de hechtingen verwijderen geen contactlenzen
 • Neem geen bloed verdunnende medicijnen als ibuprofen (paracetamol mag wel)
 • Het is voor het herstel beter niet te roken
 • Neem in de dagen voor en na de behandeling geen alcohol

Bereikbaarheid Ooglift Utrecht

We zijn gevestigd in Maarssen, Utrecht en ook makkelijk te bereiken wanneer u een ooglidcorrectie wilt uitvoeren in Deventer, Amersfoort of Almere. Vanuit het hart van Utrecht rijdt u in een kwartier naar onze kliniek. Dankzij onze centraal gelegen plek zijn we goed bereikbaar vanuit het hele land. We zijn gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaarvervoer.

Adres Ooglift
Buitenweg 26-H
3602 PS Maarssen
 

Auto

Op onze pagina routebeschrijving kunt u uw adres of woonplaats invullen en krijgt u meteen de route naar onze kliniek te zien in Google Maps. U kunt uw auto gratis parkeren bij ons voor de deur. Maarssen kent namelijk geen betaald parkeren.

Openbaar vervoer

 • https://9292.nl/?naar={blaricum}_{deltazijde}-{2b_2}

Contact

Heeft u nog vragen over het consult, de ooglidcorrectie of het herstel? Neem dan contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.