Voor het beste resultaat laat u uw ooglidcorrectie uitvoeren door een gespecialiseerde arts. De ooglidspecialist die u behandelt is een van de belangrijkste factoren die bijdragen aan een geslaagde ingreep. Ooglift is de kliniek van Dr. R. A. Geerling, die gespecialiseerd is in cosmetische ooglidchirurgie en tientallen jaren ervaring heeft in het uitvoeren van onderooglidcorrecties en bovenooglidcorrecties. Bekijk waarom u beter voor een ooglidspecialist kunt kiezen dan voor een plastisch chirurg en maak kennis met onze artsen.

Gratis consult aanvragen 030 2945726

Waar let u op bij het kiezen van een arts?

Bij een ooglidcorrectie is de arts die u behandelt de belangrijkste keuze die u maakt. Deze bepaalt namelijk het eindresultaat. Controleer vooraf of uw arts voldoet aan de onderstaande eisen voordat u zich laat behandelen.

  • Staat de arts ingeschreven in het BIG-register?
  • Heeft de arts voldoende ervaring met het corrigeren van oogleden?
  • Is de arts gespecialiseerd in het uitvoeren van de ooglidcorrectie?
  • Heeft de ooglidspecialist een goede reputatie?

Geen plastisch chirurg, maar een gespecialiseerde arts

Veel klinieken laten de ooglidcorrectie uitvoeren door een plastisch chirurg. Ooglift kiest er echter bewust voor om niet met plastisch chirurgen te werken. Een plastisch chirurg voert namelijk cosmetische ingrepen aan het hele lichaam uit. De ene keer is dat een ooglidcorrectie, de andere keer een borstvergroting of buikwandcorrectie. De ooglidcorrectie is voor zo’n arts dan een van de vele ingrepen die hij uitvoert. In onze kliniek wordt u dan ook behandeld door een gespecialiseerde arts, ook wel ooglidspecialist genoemd, die zich enkel richt op ooglidcorrecties.

Esthetiek, veiligheid en functie

Ooglift is gespecialiseerd in het corrigeren van onder- en bovenoogleden. Dit zijn de enige behandelingen die er dag in dag worden uitgevoerd, waardoor de artsen elke situatie al eens gezien hebben en de beste oplossing weten. Bovendien dient de behandelaar niet alleen rekening te houden met het esthetische aspect van de ingreep, maar ook met de veiligheid en de functie van het oog. U moet na de ingreep bijvoorbeeld nog wel in staat zijn om uw ogen goed te sluiten, omdat u anders droge ogen krijgt.

Maak kennis met Dr. R.A. Geerling

Bij Ooglift werkt Dr. R.A. Geerling, die zich gespecialiseerd heeft in het uitvoeren van de ooglidcorrectie. Hieronder leest u meer hem. Wilt u direct een consult aanvragen? Klik dan op de bijbehorende button.

Dr. R.A. Geerling

Gespecialiseerd ooglidspecialist
BIG-nummer: 59045623301

Omdat Dr. Geerling jaarlijks zo’n 2.000 ooglidcorrecties uitvoert, weet u zeker dat u bij hem in goede handen bent. Met zijn deskundige blik bekijkt de arts uw oogleden en bepaalt hij hoeveel losse huid hij moet wegnemen om u weer een jeugdige uitstraling te geven.

Twijfelt u over een ooglidcorrectie? Dr. Geerling geeft u tijdens een vrijblijvend consult graag alle informatie die u nodig heeft om een weloverwogen beslissing te maken.

Consult aanvragen met Dr. Geerling