Voor het beste resultaat laat u uw ooglidcorrectie uitvoeren door een gespecialiseerde arts. De chirurg die u behandelt is een van de belangrijkste factoren die bijdragen aan een geslaagde ingreep. Bij Ooglift werken oogartsen met een specialisatie in cosmetische oogchirurgie en tientallen jaren ervaring in het uitvoeren van onderooglidcorrecties en bovenooglidcorrecties. Bekijk waarom u beter voor een oogarts kunt kiezen dan voor een plastisch chirurg en maak kennis met onze artsen.

Gratis consult aanvragen 030 – 294 57 26

Waar let u op bij het kiezen van een arts?

Bij een ooglidcorrectie is de arts die u behandelt de belangrijkste keuze die u maakt. Deze bepaalt namelijk het eindresultaat. Controleer vooraf of uw arts voldoet aan de onderstaande eisen voordat u zich laat behandelen.

  • Staat de arts ingeschreven in het BIG-register?
  • Heeft de arts voldoende ervaring met het corrigeren van oogleden?
  • Is de oogarts gespecialiseerd in het uitvoeren van de ooglidcorrectie?
  • Beschikt de kliniek over het keurmerk Zelfstandige Klinieken Nederland?
  • Heeft de oogchirurg een goede reputatie?

Geen plastisch chirurg, maar een gespecialiseerd oogarts

Veel klinieken laten de ooglidcorrectie uitvoeren door een plastisch chirurg. Ooglift kiest er echter bewust voor om niet met plastisch chirurgen te werken. Een plastisch chirurg voert namelijk cosmetische ingrepen aan het hele lichaam uit. De ene keer is dat een ooglidcorrectie, de andere keer een borstvergroting of buikwandcorrectie. De ooglidcorrectie is voor zo’n arts dan een van de vele ingrepen die hij uitvoert. In onze kliniek wordt u dan ook behandeld door een gespecialiseerd oogarts, ook wel oogchirurg genoemd, die zich enkel richt op ooglidcorrecties.

Esthetiek, veiligheid en functie

De oogartsen van Ooglift zijn gespecialiseerd in het corrigeren van onder- en bovenoogleden. Dit zijn de enige ingrepen die ze dag in dag uit uitvoeren, waardoor ze elke situatie al eens gezien hebben en de beste oplossing weten. Bovendien dient de chirurg niet alleen rekening te houden met het esthetische aspect van de ingreep, maar ook met de veiligheid en de functie van het oog. U moet na de ingreep bijvoorbeeld nog wel in staat zijn om uw ogen goed te sluiten, omdat u anders droge ogen krijgt.

Maak kennis met onze chirurgen

Bij Ooglift werken twee oogartsen die zich gespecialiseerd hebben in het uitvoeren van de ooglidcorrectie: dr. Geerling en drs. Van der Pol. Hieronder leest u meer over onze specialisten. Wilt u direct een consult aanvragen met de chirurg van uw keuze? Klik dan op de bijbehorende button.

Oogarts dr. Geerling

Gespecialiseerd oogarts en esthetisch oogchirurg
BIG-nummer: 59045623301

Omdat dr. Geerling jaarlijks zo’n 2.000 ooglidcorrecties uitvoert, weet u zeker dat u bij hem in goede handen bent. Met zijn deskundige blik bekijkt de arts uw oogleden en bepaalt hij hoeveel losse huid hij moet wegnemen om u weer een jeugdige uitstraling te geven.

Twijfelt u over een ooglidcorrectie? Dr. Geerling geeft u tijdens een vrijblijvend consult graag alle informatie die u nodig heeft om een weloverwogen beslissing te maken.

Consult aanvragen met dr. Geerling

Oogarts drs. Van der Pol

Erkend oogarts en cosmetisch oogchirurg
BIG-nummer: 59023297701

Met meer dan 25 jaar ervaring in de oculoplastische chirurgie in zowel binnen- als buitenland, is drs. Van der Pol een uitstekende keuze als arts voor uw ooglidcorrectie. Zijn patiënten zijn meer dan tevreden met het resultaat na de behandeling, vandaar ook de vele positieve recensies.

Vraag een vrijblijvend consult aan met drs. Van der Pol voor meer informatie over de ooglidcorrectie. Hij vertelt u graag hoe de behandeling in zijn werk gaat.

Consult aanvragen met drs. Van der Pol