Voor de vergoeding van een onderooglidcorrectie moet er in 2018 sprake zijn van een medische indicatie. Cosmetische ingrepen worden namelijk alleen vergoed als er een medische oorzaak is voor de behandeling. Klachten als wallen en donkere kringen onder uw ogen vallen hier niet onder, omdat deze een cosmetische aanleiding vormen. Wanneer krijgt u een ooglidcorrectie wel vergoed?

Geen vergoeding voor onderoogleden corrigeren

Bij een onderooglidcorrectie is nooit sprake van een medische indicatie. U heeft namelijk geen medische klachten als gevolg van de hangende onderoogleden. Daarom krijgt u in 2018 geen vergoeding voor het corrigeren van uw onderste oogleden. Bij de bovenooglidcorrectie is het wel mogelijk om een vergoeding te krijgen, omdat de klachten die ontstaan door hangende bovenoogleden medisch van aard kunnen zijn.

Kosten onderooglidcorrectie

Komt u niet in aanmerking voor vergoeding van de kosten? Dan kunt u er natuurlijk altijd nog voor kiezen om de behandeling zelf te betalen. Dankzij onze vaste lage tarieven betaalt u nooit te veel voor de ingreep. Het consult is gratis. Voor de gehele behandeling inclusief nacontroles betaalt u slechts € 1.300,-.

BehandelingKosten
ConsultGratis
Onderooglidcorrectie€ 1.300,-

Gratis consult aanvragen 030 – 294 57 26

Maak een afspraak

Voor meer informatie over de onderooglidcorrectie en een eventuele vergoeding neemt u contact met ons op via 030 294 5726 of leest u de veelgestelde vragen. Wij plannen graag een geheel vrijblijvend consult voor u met de oogchirurg.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.