Voor de vergoeding van een onderooglidcorrectie moet er sprake zijn van een medische indicatie. Cosmetische ingrepen worden namelijk alleen vergoed als er een medische oorzaak is voor de behandeling. Klachten als wallen en donkere kringen onder uw ogen vallen hier niet onder, omdat deze een cosmetische aanleiding vormen. Wanneer krijgt u een onderooglidcorrectie dan wel vergoed?

Geen vergoeding voor onderoogleden corrigeren

Bij een onderooglidcorrectie is nooit sprake van een medische indicatie. U heeft namelijk geen medische klachten als gevolg van de hangende onderoogleden. Daarom krijgt u geen vergoeding voor het corrigeren van uw onderste oogleden. Bij de bovenooglidcorrectie is het wel mogelijk om een vergoeding te krijgen, omdat de klachten die ontstaan door hangende bovenoogleden medisch van aard kunnen zijn.

Kosten onderooglidcorrectie

Komt u niet in aanmerking voor vergoeding van de kosten? Dan kunt u er natuurlijk altijd nog voor kiezen om de behandeling zelf te betalen. Bij Ooglift doen wij sinds 2024 alleen nog de laserlift-onderooglidcorrectie. Dit is een behandeling met een laser microfiber en gaat zonder snijden. Voor de gehele behandeling inclusief nacontroles betaalt u € 1500,-.

 

AfspraakKosten (incl. BTW)
Intake laserlift-onderooglidcorrectieGratis
Laserlift-onderooglidcorrectie van beide onderoogleden,
inclusief nacontroles tot 1 jaar na behandeling
€ 1500,-
Consult€ 250,-
Tarieven gelden in onze nieuwe kliniek in Blaricum

Gratis consult aanvragen

Maak een afspraak

Voor meer informatie over de onderooglidcorrectie neemt u contact met ons op via 030 294 5726 of leest u de veelgestelde vragen. Wij plannen graag een geheel vrijblijvend consult voor u met de ooglidspecialist.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.