Laat een wenkbrauwlift uitvoeren om uw laagstaande wenkbrauwen te corrigeren: zo heeft u in no time weer een frisse blik. Bij Ooglift werken we niet met de standaard wenkbrauwlift, omdat deze vaak leidt tot een verbaasde blik. De wenkbrauwen staan dan namelijk te hoog. Onze chirurgen liften uw wenkbrauwen met een aangepaste ooglidcorrectie. Hierbij liften we de oogleden zo dat uw hele blik verandert en uw wenkbrauwen niet meer zo laag lijken te staan.

  • Door klanten beoordeeld met een 8,8
  • Gratis intakegesprek met de oogchirurg
  • Meer dan  19.000 patiënten gingen u al voor
  • Onze oogartsen zijn  gespecialiseerd in ooglidcorrecties 

Maak kennis met onze artsen en behandelwijze tijdens een geheel vrijblijvend en kosteloos consult. We bespreken de behandeling met u en u krijgt de kans om al uw vragen te stellen.

Gratis consult aanvragen 030 – 294 57 26

Voor-en-na-foto’s wenkbrauwlift

Hieronder ziet u het resultaat van een wenkbrauwlift. De aangepaste ooglidcorrectie geeft u geen verbaasde blik, zoals bij een standaard wenkbrauwlift. In plaats daarvan krijgt u juist een frisse, open blik.

Voor
Na

Prijzen

Omdat de wenkbrauwlift bij Ooglift in feite een aangepaste ooglidcorrectie is, krijgt u niet alleen een natuurlijker resultaat, maar betaalt u ook nog eens minder voor de behandeling. De prijs voor de behandeling bedraagt slechts € 875,-.

BehandelingKosten
ConsultGratis
Bovenooglidcorrectie€ 875,-

 

Gratis consult aanvragen 030 – 294 57 26

“Hele vriendelijke dokter. Hij legde me goed uit wat er ging gebeuren en hoe het resultaat er uit zou zien. Het is nog mooier geworden dan ik had gedacht. Super goed gedaan, bedankt Ooglift!”
Mw. A.M.

Vergoeding van de kosten

Soms komt u in aanmerking voor een vergoeding van het type wenkbrauwlift dat we uitvoeren. Aangezien wij uw wenkbrauwen liften door middel van een bovenooglidcorrectie, beoordeelt uw zorgverzekeraar het als een ooglidcorrectie. Hiervoor geldt dat u alleen een vergoeding krijgt als uw oogleden over uw pupillen hangen en uw gezichtsveld beperken. Lees meer over de vergoeding van een bovenooglidcorrectie.

Onze oogchirurgen

Samen voerden onze oogchirurgen al 19.000 ooglidcorrecties uit om patiënten af te helpen van wallen, laagstaande wenkbrauwen en overhangende oogleden. Omdat wij ons gespecialiseerd hebben in deze behandelingen, kunnen we er wel 45 per week uitvoeren. Zo weet u zeker dat u bij ons in goede handen bent.

Kliniek

Ooglift
Buitenweg 26-H
3602 PS Maarssen, Utrecht

030 294 5726
info@ooglift.nl

Openingstijden

Maandag:09:00 – 18:00 uur
Dinsdag:09:00 – 18:00 uur
Woensdag:09:00 – 18:00 uur
Donderdag:09:00 – 18:00 uur
Vrijdag:09:00 – 18:00 uur
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten

Geheel vrijblijvend consult aanvragen

Weet u nog niet zeker of u uw wenkbrauwen wilt laten liften of heeft u nog onbeantwoorde vragen? Maak dan een afspraak voor een consult met een van onze oogchirurgen. De afspraak is gratis en geheel vrijblijvend. Hierna bent u goed geïnformeerd en kunt u de keuze maken om de behandeling wel of niet te laten uitvoeren.

Voorbereiding wenkbrauwlift

Een gezond lichaam is een voorwaarde voor de wenkbrauwlift om u te verzekeren van een snel herstel. Roken heeft een negatieve invloed op de genezing van de wondjes, dus raden we u aan om hier minimaal twee weken van tevoren mee te stoppen. Ook bloedverdunners en alcohol kunt u niet nemen in de dagen voor de ingreep, omdat deze het bloed verdunnen en het risico op nabloedingen vergroten.

Behandeling

De ingreep duurt slechts een half uur. Voordat de oogchirurg begint met de wenkbrauwlift, tekent hij op uw oogleden af waar hij de incisies gaat maken en welk deel van de huid hij gaat verwijderen. Vervolgens krijgt u een lokale verdoving om ervoor te zorgen dat u niets voelt van de incisies.

Huidoverschot weghalen

Zodra de verdoving is ingewerkt, start de chirurg met de ingreep. Hij maakt boven uw ogen kleine incisies die later weg zullen vallen in de plooien van uw oogleden. Hij snijdt een stukje huid weg om de huid boven uw ogen strak te trekken.

Incisies hechten

Zodra de chirurg de huid en een eventueel teveel aan vet heeft weggenomen, start hij met het hechten van de incisies. Vervolgens plakt hij er kleine pleistertjes overheen, zodat er geen vuil in de wondjes kan komen.

“Duidelijke voorlichting, snelle behandeling en uitstekend resultaat.”
Dhr. J.L.

Herstel na wenkbrauwen liften

Het is belangrijk dat u in de week na de ingreep voldoende rust neemt. Geef de wondjes de tijd om goed te genezen. U mag dan ook niet zwaar tillen of zware inspanningen verrichten. Hiermee komt er namelijk druk op de oogleden te staan. Dit heeft als gevolg dat de genezing vertraagt.

Verkoeling

Om de zwelling te laten afnemen, dient u uw oogleden in de eerste dagen goed te koelen. Gebruik hiervoor een coolpack met een doek eromheen. Leg het coolpack niet direct op uw oogleden, dit is te koud.

Controle

U komt in de week na de ingreep terug naar de kliniek voor een controle. De chirurg bekijkt of uw wondjes goed genezen en hij verwijdert de hechtingen uit uw oogleden. Dit is het moment waarop u het eerste resultaat van de wenkbrauwlift goed kunt bekijken, omdat ook de pleistertjes van uw oogleden gehaald worden.

“Ik was toch wel wat nerveus voor de wenkbrauwlift, omdat het een operatie is. Fijn dat de arts van tevoren de tijd nam om alles rustig met me door te nemen. Het vriendelijke personeel hielp ook zeker mee om me minder zenuwachtig te maken.”
Mw. R.R.

Verschil met de standaard wenkbrauwlift

Oorspronkelijk werd de ingreep die we gebruiken om uw wenkbrauwen te liften niet gebruikt voor dit doel, maar om de bovenste oogleden te liften. Met een paar aanpassingen werkt het echter ook erg goed voor uw wenkbrauwen. Bij de directe of laterale wenkbrauwlift snijdt de chirurg een reepje huid weg boven de wenkbrauwen of bij de haargrens, om vervolgens de huid wat naar boven te trekken. Hierdoor komen de wenkbrauwen wat hoger te staan.

Natuurlijker resultaat

De ooglidcorrectie die we uitvoeren om uw wenkbrauwen te liften heeft een beter resultaat dan de standaard wenkbrauwlift. Hierbij krijgen patiënten namelijk vaak een wat verbaasde blik, omdat de wenkbrauwen hoger staan. Bij Ooglift hoeft u daar niet bang voor te zijn, het resultaat ziet er altijd natuurlijk uit.

Risico op complicaties

Bij de wenkbrauwlift is er een minimaal risico op complicaties. Wel is de kans groot dat er na de ingreep wat zwelling te zien is en dat er in het behandelde gebied bloeduitstortingen optreden. Complicaties die zelden voorkomen zijn:

  • Infecties
  • Nabloedingen
  • Zanderig gevoel in de ogen

Krijgt u toch last van complicaties? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Overweegt u een wenkbrauwlift te laten uitvoeren? Neem dan contact op met onze kliniek en maak een afspraak met de oogarts. Tijdens een gratis en geheel vrijblijvend consult krijgt u meer informatie. Bel 030 294 5726 of vul het formulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt terecht bij alle zorgverzekeraars

Laat Ooglift digitaal een aanvraag voor u indienen bij uw verzekeraar.