Na de ooglidcorrectie krijgen behandelde patiënten een enquêteformulier zodat wij kunnen evalueren of de door ons geleverde zorg en het behaalde resultaat naar wens zijn geweest en of wij nog dingen kunnen verbeteren.

Hieronder staat het traject van een ooglidcorrectie beschreven door een patiënte en daaronder staan ervaringen van andere patiënten die bij ons een ooglift hebben ondergaan. Bekijk ook eens onze resultaten.

Tips & Tricks voor en na de ooglidcorrectie (patiënt-ervaring)

Enorm spannend, zo’n ooglidcorrectie. Nadat je eenmaal de stap hebt gezet en een eerste intakegesprek achter de rug hebt met Dr Geerling, is het afwachten tot het grote moment. Ooglift in Maarssen geeft gelukkig ruim voldoende informatie zodat je je goed kunt voorbereiden op de ingreep. Ook de prettige sfeer in de kliniek en de ontspannen medewerkers zorgen ervoor dat je met een gerust hart de afspraak voor de behandeling inplant. En dan is het moment daar: de behandeling gaat plaatsvinden en je zit waarschijnlijk wat gespannen in de wachtkamer! Ook hier geldt weer: Ooglift neemt je op een rustgevende manier mee door de behandeling en zo doorloop je werkelijk in no-time de ingreep. Een half uurtje na de ingreep kun je alweer naar huis! Nu kun je herstellen en vervolgens gaan genieten van je prachtige nieuwe look. Dit klinkt allemaal behoorlijk eenvoudig en…… dat is het in feite ook!

Uiteraard is het allemaal tussen onze oren én ogen niet zo eenvoudig als hierboven beschreven. Ondanks goede voorlichting, prettig advies, een geruststellend woord en een vakkundige behandeling, maken we ons massaal druk. We hebben zorgen over de ingreep zelf, over hoe het eindresultaat zal zijn, over hoe snel we genezen, over hoe onze wond eruitziet, over wat we wel en niet mogen doen, enzovoorts.

Tijdens het hele traject – de periode ervoor, de behandeling de periode erna – willen we bevestiging krijgen. Zien mijn ogen er wel goed uit, hoef ik me geen zorgen te maken over die verdikking, geneest mijn litteken zoals het hoort? Wat we vervolgens doen, is massaal het internet afstruinen, zoekende naar antwoorden op onze vragen, onze onzekerheden, onze angsten. Omdat ik zoveel zorgelijke en angstige mensen ‘tegen kwam’ op internet, leek het mij handig als ex-patient om deze zogenaamde Tips & Tricks samen te stellen. Het allerbelangrijkste is echter: heb er vertrouwen in dat het goed komt! Je bent niet de eerste en zeker niet de laatste die deze ingreep ondergaat. Tussen moment van ingreep en drie maanden later zit een wereld van verschil! Geduld is je belangrijkste vriend!

Het voortraject van een ooglidcorrectie

Het is logisch dat iedereen zich vooral richt op de behandeling zelf. Dat is immers het meest spannende moment; er vindt een ingreep plaats aan een kwetsbaar en prominent deel van je lichaam! Toch is de ooglidcorrectie op zich maar een klein onderdeel van het geheel. Het is namelijk in alle opzichten super belangrijk om je goed voor te bereiden op de ingreep. Een goede voorbereiding is ècht het halve werk! Hoe goed of hoe slecht je lichaam reageert op de ingreep is sterk afhankelijk van je gezondheidssituatie. Dat wordt helaas teveel onderschat. Hoe beter jij in je vel zit, hoe gemakkelijker je de ingreep ondergaat en hoe sneller je herstelt. Circa een maand van tevoren ben ik begonnen met de voorbereiding. Daarbij heb ik de volgende zaken in acht genomen:

 • Zorg voor een goede nachtrust. Een uitgerust lichaam doet wonderen!
 • Zorg voor ontspanning en vermijd stress. Spanning en stress maken het lichaam verkrampt en doen geen goed tijdens en na de behandeling.
 • Zorg voor een uitgebalanceerd dieet. Eet gezond, zorg voor veel groente en fruit, beperk vet en hydrateer voldoende.
 • Laat boosdoeners zoals alcohol en sigaretten staan! Hoe groot de verleiding ook is in deze toch wat spannende periode, uiteindelijk bereik je er alleen maar het omgekeerde mee!
 • Zorg voor een goede voorbereiding: lees de informatie van Ooglift over de behandeling goed en meermalen door!
 • Zorg voor een lege(re) agenda zowel voor als na de ingreep.

De behandeling

Vandaag is het zover: de behandeling vindt plaats! Zorg ervoor dat je de avond ervoor alles klaar hebt liggen voor de volgende dag. Zorg ervoor dat je de informatiebrochure van Ooglift goed hebt doorgenomen. Wees voorbereid! Ga ontspannen in bad en ga op tijd naar bed. Al slaap je niet, uitrusten doe je toch! Bedenk ook dat de ingreep zelf maar een minuutje of 20 duurt, echt zo voorbij! Dr Geerling staat erom bekend dat hij je als het ware door de behandeling heen praat. Vanaf het moment dat je de injecties rondom beide ogen hebt gehad, is de behandeling echt zo afgelopen. Neem iemand mee die je op je gemakt stelt en waarvan je weet dat hij/zij rustig rijdt zodat je een ontspannen terugreis naar huis hebt!

Het natraject van een ooglidcorrectie

Eigenlijk breekt nu de spannendste tijd aan: het herstel en de weg naar een mooie, open en frisse oogopslag! Zoals hierboven al vermeld, zorg ervoor dat je alle informatie over het herstel dat je van Ooglift hebt gekregen, ter harte neemt. Ze zijn er echt niet voor niets! Het allerbelangrijkste is wel: rust en regelmaat. Neem de tijd voor je herstel! Hoe beter jij jezelf in acht neemt, hoe sneller je littekens genezen en hoe eerder je weer straalt!

De periode na de ingreep kenmerkt zich bij veel mensen door een hoop stress. Ze leggen hun ogen als het ware onder de loep en zijn de hele dag gefocused op iedere verandering die ze waarnemen. Mijn grootste advies is: ontspan en laat het alsjeblieft even gaan! Het lichaam moet genezen. Geef het de rust en tijd om dit te doen en geloof erin dat het echt goedkomt na de herstelperiode van drie maanden!

Om deze periode goed door te komen, heb ik de volgende tips voor je:

 • Lees na de behandeling nogmaals de informatie goed door die je van Ooglift hebt gekregen. Voldoende en juist geїnformeerd zijn is belangrijk voor een zorgeloze tijd!
 • Laat je niet gek maken door goed bedoelde tips en adviezen van anderen, zowel op het internet als in levende lijve. Als je jezelf goed in acht neemt qua gezondheid en de nazorgdocumentatie van Ooglift goed doorneemt, is dat echt voldoende.
 • Je hebt twee littekens die moeten genezen. Ieder lichaam doet dat op zijn eigen manier. Het is normaal dat een litteken verdikt, rood wordt of jeukt. Ook kan door zwelling het ene oog wat hoger lijken te staan dan het andere. Ook hier geldt weer: geef het de tijd! Raak niet in paniek en heb geen stress. Juist die stress vertraagt het genezingsproces! Blijf bedenken dat de genezing zo’n drie maanden duurt. Neem die tijd en gun je lichaam deze herstelperiode!
 • Als je toch angstig bent over bepaalde aspecten van je genezing, ga dan niet surfen op het internet om daar een oplossing te vinden. Iedereen heeft een goedbedoelde mening over de ooglidcorrectie, maar helaas wordt er ook veel onzin geschreven. Als je het echt niet vertrouwt, neem dan een foto van je ogen en mail deze door aan Ooglift onder vermelding van je probleem.  Je krijgt snel antwoord op je vraag.
 • Net zo belangrijk als bij het voortraject, is het nu ook van groot belang dat je je gezondheid goed in acht neemt in de herstelperiode. Zorg ervoor dat je zeker een maand, maar liefst langer, voldoende rust en ontspanning neemt, gezond eet en voldoende drinkt en laat alcohol en sigaretten staan.
 • Vermijd langdurige inspanning van de ogen in de eerste periode, zoals lang achtereen achter een beeldscherm werken, uren op je mobiel zitten, etc. Geef je oogleden voldoende rust!
 • Wees niet eigenwijs en zorg ervoor dat je in de aangegeven periode echt niet bukt en niet tilt. Ook hier geldt weer: je vertraagt het genezingsproces als je dit toch doet!
 • Een belangrijke tip betreft het slapen. Zelf heb ik zeker twee weken hoger geslapen (leg 2 kussens onder je hoofd of zet je bed in een verhoogde stand) en daarbij heb ik al die tijd met een zogenaamd vliegtuigkussentje (nekkussentje) geslapen. Het grote voordeel hiervan is dat je niet kan draaien tijdens je slaap. Ik heb gemerkt dat het hoger slapen met nekkussen gedurende twee weken ervoor zorgde dat ik ὒberhaupt geen blauwe plekken heb gehad! Toegegeven, het ligt niet fantastisch maar het went en je beperkt/voorkomt de blauwe plekken!

Wees voorzichtig met het gebruik van make-up na het verwijderen van de hechtingen. Toegegeven, het is verleidelijk om nadat de hechtingen zijn weggehaald, je nieuwe-ik van een mooie make-up te voorzien. Bedenk echter dat je huid rondom de littekens nog erg gevoelig is en heftig kan reageren op zalfjes, make-up, etc. Zelf ben ik, zodra het kon, begonnen met littekencrème van Biodermal. Een zachte, lekkere zalf die ik nu, praktisch 3 maanden na de ingreep, nog steeds eenmaal per dag gebruik. De eerste tijd heb ik de zalf tweemaal daags gebruikt.

Je kunt, als de huid rustig is en voorspoedig geneest, een goede concealer gebruiken om het litteken te verdoezelen. Laat je goed informeren bij een betrouwbaar verkooppunt welke concealer hiervoor geschikt is. Goedkoop is hierbij helaas duurkoop. Laat je huid verder vooral goed ademen en zorg voor voldoende zuurstof voor de huid. De frisse buitenlucht is weldadig, maar vermijd direct zonlicht op en rondom de ogen! Draag een zonnebril met een goede UV-bescherming.

Klantervaringen

Anneke van Dok:
“Direct na mijn ooglift- operatie in januari 2013 had ik een beter zicht, was ik minder moe na het lezen van dossiers en het werken op de computer en kreeg ineens complimenten over mijn fitte, frisse uiterlijk.

De operatie zelf viel mij reuze mee. Na een helder consult kon ik al een maand later terecht, de ingreep duurde een half uur en vond plaats in een ontspannen, maar zeer professionele ambiance. Ik heb tijdens en na de operatie nauwelijks pijn gevoeld. Toen een week later de hechtingen er uit mochten, had ik maar één kritische kanttekening:”had ik veel erder moeten doen”.

Mw. B.B:
“Beter bij Ooglift dan in een kliniek”. Persoonlijke begeleiding perfect. behandeling perfect, volgens mij had dit niet beter gekund. Ik ben al meer dan 100 % tevreden terwijl ik pas 5 weken geleden geholpen ben. Waardering 10.0″

Mw. B.D:
“Vriendelijk ontvangst, duidelijke uitleg. Prima behandeling. Zeer klantvriendelijk en zeker een aanrader. Waardering 9,5”.

Mw. D.B:
“Ik zou het zo weer doen. Dokter Geerling is een goede chirurg. Ben zeer blij met het resultaat en kan het iedereen aanbevelen. Waardering 9,0”.

Mw. K.M:
“Ik heb nu een frisser uiterlijk en ik ben niet moe meer. Waardering 8,0”.

Mw. A.R:
“Ik vond de sfeer gelijk al heel prettig toen ik binnen kwam. De behandeling is heel goed verlopen en nu na drie weken al heel tevreden. Waardering 8,0”

Mw. C.P.:
“Dokter Geerling stelt je op je gemak, de sfeer is er rustig en het personeel vriendelijk. Niet te duur, kortom een aanrader. Waardering 8,0.”

Dhr. H.R:
“Vriendelijke ontvangst, duidelijk over de ingreep, met het volle vertrouwen ben ik eraan begonnen. Ik ben er erg tevreden over. Waardering 9,0”

Mw. F.N.:
“Iedereeen die een ooglift wenst, raad ik dokter Geerling aan! Super! Waardering 10,0”

Mw. N.Y.:
“Door de rust en de vakkennis die Ooglift uitstraalt eindelijk de knoop doorgehakt na 12 jaar. Bleek een prima keuze te zijn! Waardering 9,0”

Mw. J.J.:
“Na de behandeling is het ook een stuk gemakkelijker om je lenzen in en uit te doen. Waardering 9,0”

Mw. D.K.:
“Goede informatie op de website en vriendelijke en duidelijke uitleg van de arts en het personeel. De ingreep valt erg mee en het resultaat is een natuurlijke heldere uitstraling waar ik veel complimenten over krijg. Waardering 10,0”

Mw. N.J:
“Behandeling is prima, lees rustig van te voren de website van Ooglift door en kom met eventuele vragen. Het op je gemak stellen en de koffie was ook fijn! Waardering 8,5.”

Mw. B.P.:
“Bij diverse reactie’s van diversen mensen: “Heb jij je ogen laten corrigeren? Het is helemaal niet bont en blauw. Mag ik het adres? Waardering 9,5”

Mw. T.G.:
“Dr. Geerling en zijn assistentes kan ik u van harte aanbevelen om weer mooie ogen te krijgen. Waardering 9,0”

Dhr. F.P.:
“Alles verlopen in een prima sfeer. Geen pijn gehad tijdens of na de behandeling! Over 40 jaar laat ik het weer doen, met net zo veel plezier. Waardering 10,0”

Mw. C.S:
“Bijzonder prettig. Je weet wat je te wachten staat. Voor de ingreep draai ik mijn hand hand niet om. Waardering 9,5”

Mw.: S.P.:
“Dr. Geerling is vriendelijk en een zeer vakkanudig man. Voort een ooglift uit met zeer veel precisie, volgens en naar de wens van de klant. Waardering 8,5”

Dhr. R.S.:
“Een relatief kleine ingreep zorgt voor grote veranderingen in positieve zin. Zowel qua uiterlijk als innerlijk een verrijking. Waardering 10,0”

Mw. E.H.:
“Ik ben erg tevreden. De operatie is op uiterst deskundige wijze uitgevoerd. Rustige sfeer, vriendelijke assistente’s. Bij iedereen aan te raden. Waardering 9,0”

Mw. A.V.:
“Rob Geerling heeft hart voor zijn vak en dat straalt hij ook uit! Daardoor was ik meteen op mijn gemak bij hem. Waardering 10,0”

Mw.M.S.:
“Dankbaar! Voor de nu “ruimere” blik op het leven! Waardering 10,0″

Mw. C.B.:
“Super spontaan en leuk team en een bijna pijnloze behandeling in een erg ontspannen sfeer. De ingreep ging erg snel. Als je nog twijfelt ga voor een behandeing naar Ooglift. Waardering 9,0”

Mw.C.W:
“Ik heb er jaren mee rond gelopen em ben blij dat ik de stap heb genomen. Niet twijfelen gewoon doen. Je zult er erg blij mee zijn. Waardering 9,5”

Mw. A.G.:
“Als u net als ik wat moeilijk de wereld inkijkt door hangende oogleden, dan bent u voor een ooglift aan het goede adres. Waardering 7,0”

Dhr. A.P:
“Ik zag er als een berg tegenop, maar het is enorm meegevallen. Reactie’s van de omgevning op het resultaat zijn zeer positief en ik ben zelf meer dan tevreden over het resultaat. Waardering 8,0”

Mw. B.B.:
“Fijne vlotte behandeling. Ik zie er jaren jonger uit. Het is aan te raden. Dr Geerling is een goede en fijne dokter en doet uitstekend werk! Waardering 9,0”

Mw. C.H.:
“Ben zeer blij met mijn nieuwe ogen en nieuwe blik! Het ging snel en pijnloos, vooral de genezing. Ziet er prachtig uit. Waardering 9,5”

Mw. A.R.:
“Dit is een ooglidspecialist met gouden handjes. Waardering 8,0”

Dhr. R.V:
“De gehele behandeling (intake, behandeling zelf en verwijderen hechtingen) is als prettig ervaren. er is voldoende ruimte voor vragen, de sfeer is te kenmerken als rustgevend en behulpzaam. Toch ook een belangrijk aspect: De kosten zijn relatief laag. Het resultaat is naar volle tevredenheid! Waardering 8,5”

Mw. H.A:
“Heel laagdrempelig Huiskamergevoel, goede uitleg en mooi resultaat. Waardering 8,0”

Mw. M.V:
“Prettige sfeer door arts, assistente’s en omgeving. Tijdens de operatie werd ik goed afgeleid door gesprek en de dokter. Hij is zeer kundig en geeft persoonlijke aandacht. Waardering:n 9,5”

Dhr. M.M:
“Goede begeleiding, er is tijd voor je, vriendelijke assistente’s en een goede sfeer! Waardering 9,0”

Mw. K.K.:
“Ik ben heel blij dat ik Ooglift op internet heb gevonden. Leuke groep mesnen en door de deskundige handen van Dr. Geerling heb ik weer oogleden. Waardering 9,0”

Mw. A.B.:
“Van het intake gesprek to en met de nazorg voeren deskundigheid, persoonlijke aanpak en goede bejegening de boventoon. Waardering 9,0”

Mw. D.V.:
“Mijn indruk was meteen al goed en de rustige sfeer. De leuke manier waarop de dokter en assistente’s omgingen met elkaar en de clienten! Waardering 10,0”

Mw. M.M.:
“Wow, wat een mooi resultaat. Hele natuurlijke look gekregen. Dr. Geerling is echt een zeer kundige specialist. Waardering 9,0”

Mw. A.L.:
“Via mondelinge reclame bij ooglift terecht gekomen. Alles ging heel relaxed. Heel kundige arts. Ik heb van te vorenn getwijfeld of het nu wel nodig was maar nu na het resultaat 200% overtuigd dat ik het veel eerder had moeten laten doen. Alleen maar lof voor dokter Geerling. Waardering 8,5”

Mw. C.L.:
“J.l. februari heb ik een ooglift “operatie” gehad bij Ooglift in Maarssen door Dr. Geerling. Je wordt er heel hartelijk – met een kopje koffie – ontvangen door zijn assistente. Ik zag er best een beetje tegenop, maar na het intakegesprek was dat gevoel weg en had ik alle vertrouwen in Dr. Geeling. Wij hebben direct een afspraak gemaakt voor een paar weken later. Het eerste verdovingsspuitje was een beetje gevoelig, van de rest merk je helemaal niets. Dr. Geerling is een hele rustige man, je voelt je meteen op je gemak bij hem. Tijdens de ingreep hadden we een gezellige conversatie en de tijd vloog voorbij.

Ik heb veel reacties gehad na mijn ooglift. Mensen vinden dat ik vriendelijker kijk, enkelen vonden me er zelfs veel jonger uit zien en zelf ben ik heel blij omdat ik niet steeds meer mijn bril hoef schoon te poetsen en niet meer met opengesperde ogen de ochtendkrant hoef te lezen. Ik kan het iedereen – die twijfelt – aanraden. Je bent bij Dr. Geerling in goede handen, de assistente is heel aardig en als je vragen hebt, kun je Ooglift altijd bereiken en worden je vragen serieus beantwoord. Nogmaals, iedereen die twijfelt: gewoon doen! Bij deze dank ik Dr. Geerling en zijn assistenten heel hartelijk.”

Mw. E.S.:
“Rob Geerling verricht prima werk, met mooi resultaat. Waardering 9,0”

Mw. M.K:
“Ik ben heel blij met het resultaat, en vond de laagdrempeligheid, eenvoud en gastvrijheid van alle medewerkers zeer rustgevend en bijzonder! Waardering 8,5”

Mw. W.V:
“Prima resultaat, geweldige behandeling. Zeer vertrouwd gevoel al bij de intake. Ontzettend bedankt! Waardering 8,5”

Mw. E.S.:
“Samen met mijn andere twee zussen geweest voor een behandeling. We zijn allemaal enthousiast! De gemoedelijkheid en de persoonlijkheid sprak zeer aan. Je bent geen nummer, in een woord namens mij en mijn zussen een dikke 10! Waardering 10,0”

Mw. J.B.:
“Ik ben super tevreden over de behandeling en het resultaat. Kan het iedereen aanbevelen. Heb mijn energie en mooie nieuwe ogen weer terug. Alleen maar compimenten! Waardering 8,5”

Mw.C.K.:
“Ik ben erg tevreden. Goede begeleiding van begin tot eind, en een mooi resultaat! Waardering 10,0”

Mw. J.A.:
“Erg attent personeel en een zeer bekwame arts. Ik ben helemaal gelukkig met mijn nieuwe look.De hoofdpijn is sindsdien een stuk minder. Waardering 9,0”

Mw. C.L.:
“In een informele sfeer, professioneel behandeld. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Waardering 8,0”

Mw. M.S.:
“Ik ben blij dat ik de stap heb genomen. Ik heb een andere uitstraling, wel moet ik daar erg aan wennen. Fijne reactie’s van mijn omgeving gekregen. Waardering 9,0”

Mw. W.S.:
“Ik ben blij dat ik het gedaan heb. Volgens familie en vrienden glunderen mijn ogen weer! Waardering 8,0”

Mw. J.Z.:
“Ik vind dat alles goed overkomt. Het is gezellig en heel netjes in de kliniek. Ik ben zeer tevreden. Waardering 9,0”

Mw. R.J.:
“Na het verwijderen van de hechtingen zie je al snel resultaat. Behalve de prikjes is de behandeling pijnloos. Waardering 7,0”

Dhr. B.H.
“Een voor mij ingrijpende operatie is op een uiterst deskundige wijze uitgeveord. Het gehele proces van intake, behandeling en nazorg is uitstekend. Van harte aan te bevelen. Waardering 10,0”

Mw. J.M.B:
“Resultaat is boven verwachting. Waardering 9,0”

Mw. P.H:
“Grote verbetering met een relatief kleine ingreep! Waardering 9,0”

Dhr. D.A.:
“Je word op je gemak gesteld, geen pijn nadien. Waardering 8,0”

Mw. K.V:
“Ik ben zeer tevreden over de behandeling en begeleiding, ga zo door en bedankt. Waardering 10,0”

Mw. A.S:
“Zeer gemoedelijke en rustgevende omgeving. Waardering 8,5”

Mw. A.T:
“Ik had het veel eerder moeten doen! Waardering 9,0”

Dhr. P.D:
“Een aanrader, vakkundig & een goede begeleiding. Waardering 9,5”

Dhr. P.v.W:
“Ik ben zeer tevreden over het resulaat. Het viel me allemaal reuze mee! Waardering 8,0”

Mw. S.B:
“Fijne begeleiding door zeer deskundig arts. Waardering 8,0”

Mw. L.M:
“Heel veel zorg, bij zowel de intake als de “operatie”. je kunt merken dat er met veel liefde in het vak wordt gewerkt. toppers! Waardering 10,0″

Mw. S.A:
“Een ooglidcorrectie van dr. Geerling is echt een aanrader!. Goede informatie en zorg en een fantastisch resultaat! Waardering 9,0”

Mw. G.v.E:
“Voor goede prijs en kwaliteit moet je bij dr. Geerling zijn. Waardering 8,0”

Mw. M.S.i.h.V:
“Dit vertel ik mijn vrienden. Waardering 10,0”

Mw. J.B:
“Goede begeleiding, goed vooronderzoek, goede behandeling. Waardering 8,0”

Mw. J.W:
“Na een hele duidelijke informatie op de website, eindelijk de stap gezet! Waardering 9,0”

Mw. M.A:
“Zeer duidelijke uitleg in info-gesprek. Behandeling ging snel en accuraat, ben er zeer tevreden over. Waardering 8,0”

Mw. P.V:
“Aardige mensen, je voelt je op je gemak. Waardering 8,0”

Mw. N. V:
“Zeer aan te raden zo’n ooglidcorrectie!. Geen pijn, zeer vriendelijke behandeling. Waardering 8,5”

Mw. M.G:
“Ik ben super tevreden over de behandeling. Ontzettend vriendelijke mensen. Waardering 10,0”

Dhr. P.v.R:
“Bedankt voor de goede zorgen en het nette resultaat. Waardering 8,5”

Mw. Y.M:
“Goede begeleiding, zeer goed resultaat. waardering 10,0”

Mw. M.H:
“Zeer aan te raden. Waardering 8,0”

Dhr. H.d.J:
“Zeker uitkiezen als je geinteresseerd bent. Goede keuze. Waardering 8,0”

Dhr. R.O: R.G.
“geeft een betrouwbare indruk. Is terzake kundig. Waardering 9,0”

Dhr. J.v.L:
“Resultaat is super goed. Waardering 10,0”

Mw. C.B:
“Snelle acurate hulp-kwaliteit goed-goede voorlichting en een scherpe prijs. Waardering 9,0”

Dhr. P.H:
“Heel tevreden over de ingreep, viel 100% mee en ik zou het iedereen aanraden. Waardering 8.0”

Mw. G.v.B:
‘Bedankt voor uw vakkundige goede behandeling en begeleiding! Waardering 9.0″

Kijk hier voor de resultaten na ooglidcorrectie.