Bij Ooglift wijden we ons volledig aan ooglidcorrecties. Onze ooglidspecialist voert wekelijks tientallen ooglidcorrecties uit en doen dit al jarenlang. Toch bieden wij niet de goedkoopste ooglidcorrectie aan. Waarom is dat zo?

Kwaliteit verkiezen boven een goedkope ooglidcorrectie

Bij ons was de keuze simpel: wij verkiezen kwaliteit boven een goedkope ooglidcorrectie.

  • U wordt behandeld door Dr. R.A. Geerling. Hij heeft zich gespecialiseerd in de cosmetische ooglidchirurgie en richt zich alleen op het uitvoeren van ooglidcorrecties.
  • Dr. R.A. Geerling heeft al tientallen jaren ervaring in het vak en heeft al meer dan 30.000 ooglidcorrecties verricht.
  • Wij bieden u een gratis en vrijblijvend consult aan. Dit doen we onder andere omdat we de drempel laag willen houden voor mensen die twijfelen. Sommige mensen komen bijvoorbeeld niet in aanmerking voor een ooglidcorrectie. Zij hoeven dus niets te betalen en krijgen achteraf nooit spijt van het consult. Ook is het consult vrijblijvend. Als u wel in aanmerking komt, maar de ooglidcorrectie liever niet uitvoert, betaalt u niets. Zo hoeft u zich niet verplicht te voelen om een ooglidcorrectie uit te laten voeren.
  • Onze ooglidcorrectie prijs is inclusief nazorg en controles.
  • We maken uitsluitend gebruik van vakspecifieke apparatuur. Deze materialen zijn speciaal gemaakt voor oogheelkundige micro-chirurgie en ooglidcorrecties. Hierdoor bent u verzekerd dat u wordt behandeld met het juiste instrumentarium dat niet voor andere operaties wordt gebruikt. Met deze apparatuur kunnen onze artsen zeer nauwkeurig werken en bieden we een verhoogde veiligheid.

Gratis consult aanvragen 030 2945726

Wat onze patiënten zeggen

Alles was van A tot Z goed geregeld. De operatie viel me alleszins mee, maar de week erna toch wel wat last gehad van kleine dingetjes. Na de operatie zag ik heel wazig maar dat was in de avond wel voorbij. Ik had ook wel een paar dagen blauwe ogen en ik mocht ook niet lang douchen ivm vocht en dat vond ik wel vervelend, maar dit is maar voor eventjes. Ik zou het in ieder geval zo weer opnieuw doen. Het resultaat is het dubbel en dwars waard!

Lees alle ervaringen Verslag van dag tot dag

Een ooglidcorrectie bij Ooglift

Consult

Bij ons krijgt u altijd eerst een (gratis) intake voordat de arts u behandelt. Tijdens dit consult bent u in de gelegenheid om al uw vragen over de ooglidcorrectie te stellen aan de arts die u behandelt. Ook bespreekt de arts uw klachten en bekijkt hij of een ooglidcorrectie voor u de oplossing is.

Afspraak inplannen

Als u besloten heeft om een ooglidcorrectie uit te laten voeren, plant u een afspraak in voor de ingreep. U mag dit tijdens of direct na het intake gesprek beslissen, maar dat hoeft niet. We raden u juist aan om hier de tijd voor te nemen, zodat u er rustig over na kunt denken. U kunt altijd later een e-mail sturen voor een afspraak.

De dag van de ooglidcorrectie

Op de dag van de behandeling komt u naar onze kliniek en wordt u verwacht op het tijdstip van de afspraak. U hoeft niet eerder aanwezig te zijn. Indien u komt voor een bovenooglidcorrectie dient u een begeleider mee te nemen die u terug rijdt. Autorijden is namelijk op de dag van behandeling niet toegestaan. Eerst volgt het voorgesprek met een arts waarin uw verwachtingen en uw vragen over wat te doen en te laten na de behandeling worden besproken. Vervolgens vindt de behandeling plaats. Als u komt voor een laserlift-onderooglidcorrectie, hoeft u geen chauffeur mee te nemen en kunt u zelfstandig na de behandeling weer naar huis.

De ingreep

Bij een bovenooglidcorrectie wordt voor de behandeling eerst door de ooglidspecialist in zittende positie met een chirurgische stift afgetekend wat overtollig is. Vervolgens neemt u plaats in de behandelstoel en dient uw behandelend arts u een plaatselijke verdoving toe. Zodra de verdoving werkt, corrigeert de arts uw oogleden. Hij verwijdert bij beide oogleden een reepje huid en eventueel overtollig vet. Aan het einde wordt de huid van binnenuit gehecht met een niet-oplosbare hechting. Bij een onderooglidcorrectie middels laserlift wordt vooraf ook afgetekend. De plaatsen van het overtollig vet wordt gemarkeerd als ook het gebied waar de huid verstrakt dient te worden. Ook deze behandeling vindt plaats in de behandelkamer in een comfortabele stoel die gemaakt is voor het uitvoeren van ooglidcorrecties. Na de verdoving voert de ooglidspecialist de laserlift-behandeling uit.

Nazorg

Na de behandeling neemt u plaats in één van onze relax-fauteuils voor een kopje koffie of thee. Als u een laserlift-behandeling heeft gehad, krijgt u een ijskoud koelmasker waarmee de de huid 10-15 minuten wordt gekoeld, om de overtollige warmte uit de huid weg te nemen. Na het koelen kunt u direct zelfstandig weer naar huis. Bij de operatieve bovenooglidcorrectie is dat anders; u dient dan naar huis te worden gereden door uw begeleider. Na een laserlift-behandeling mag u wel achter het stuur plaatsnemen.

Enkele dagen na de ingreep

Bij een bovenooglidcorrectie komt u tussen 4 tot 6 dagen na de behandeling terug naar de
kliniek en verwijdert de arts uw hechtingen. Hij voert een nacontrole uit en samen bekijkt u
het resultaat. De oogleden zijn dan altijd nog wat gezwollen, het uiteindelijke resultaat zal
pas na enkele maanden zichtbaar zijn. Bij een laserlift-onderooglidcorrectie worden geen
hechtingen geplaatst en hoeft u dus ook hiervoor niet terug te komen. Wel wordt u verzocht
een week na de behandeling een foto te mailen.

Contact opnemen met Ooglift

Voor meer informatie over de ooglidcorrectie of het inplannen van een consult neemt u
contact met ons op.

Gratis consult aanvragen 030 2945726

Anderen bekeken ook