Bij Ooglift wijden we ons volledig aan ooglidcorrecties. Onze gespecialiseerde oogartsen voeren wekelijks tientallen ooglidcorrecties uit en doen dit al jarenlang. Toch bieden wij niet de goedkoopste ooglidcorrecties aan. Waarom is dat zo?

Kwaliteit verkiezen boven een goedkope ooglidcorrectie

Bij ons was de keuze simpel: wij verkiezen kwaliteit boven een goedkope ooglidcorrectie. Wat maakt ons dan niet de goedkoopste?

  • Wij werken met twee erkende oogartsen. Zij hebben zich gespecialiseerd in de cosmetische oogchirurgie en richten zich alleen op het uitvoeren van ooglidcorrecties.
  • Deze chirurgen hebben al tientallen jaren ervaring in het vak.
  • Wij bieden u een gratis en vrijblijvend consult aan. Dit doen we onder andere omdat we de drempel laag willen houden voor mensen die twijfelen. Sommige mensen komen bijvoorbeeld niet in aanmerking voor een ooglidcorrectie. Zij hoeven dus niets te betalen en krijgen achteraf nooit spijt van het consult. Ook is het consult vrijblijvend. Als u wel in aanmerking komt, maar de ooglidcorrectie liever niet uitvoert, betaalt u geen cent. Zo hoeft u zich niet verplicht te voelen om een ooglidcorrectie uit te laten voeren.
  • Onze ooglidcorrectie prijs is inclusief nazorg en controles.
  • Wij zijn in het bezit van het ZKN-keurmerk en zijn ISO 9001-gecertificeerd.
  • We maken uitsluitend gebruik van vakspecifieke apparatuur. Deze materialen zijn speciaal gemaakt voor oogheelkundige micro-chirurgie en ooglidcorrecties. Hierdoor bent u verzekerd dat u wordt behandeld met het juiste instrumentarium dat niet voor andere operaties wordt gebruikt. Met deze apparatuur kunnen onze artsen zeer nauwkeurig werken en bieden we een verhoogde veiligheid.

Gratis consult aanvragen 030 – 294 57 26

Wat onze patiënten zeggen

Alles was van A tot Z goed geregeld. De operatie viel me alleszins mee, maar de week erna toch wel wat last gehad van kleine dingetjes. Na de operatie zag ik heel wazig maar dat was in de avond wel voorbij. Ik had ook wel een paar dagen blauwe ogen en ik mocht ook niet lang douchen ivm vocht en dat vond ik wel vervelend, maar dit is maar voor eventjes. Ik zou het in ieder geval zo weer opnieuw doen. Het resultaat is het dubbel en dwars waard!

Lees alle ervaringen Verslag van dag tot dag

Een ooglidcorrectie bij Ooglift

Consult

Bij ons krijgt u altijd eerst een (gratis) intake voordat de arts u behandelt. Tijdens dit consult bent u in de gelegenheid om al uw vragen over de ooglidcorrectie te stellen aan de arts die u behandelt. Ook bespreekt de arts uw klachten en bekijkt hij of een ooglidcorrectie voor u de oplossing is.

Afspraak inplannen

Als u besloten heeft om een ooglidcorrectie uit te laten voeren, plant u een afspraak in voor de ingreep. U mag dit tijdens of direct na het intake gesprek beslissen, maar dat hoeft niet. We raden u juist aan om hier de tijd voor te nemen, zodat u er rustig over na kunt denken. U kunt altijd later een e-mail sturen voor een afspraak.

De dag van de ooglidcorrectie

Op de dag van de behandeling komt u naar onze kliniek en wordt u verwacht op het tijdstip van de afspraak. Dan neemt u plaats samen met uw begeleider en volgt het voorgesprek met een arts waarin uw verwachtingen en uw vragen over wat te doen en te laten na de behandeling worden besproken.

De ingreep

De ingreep begint met het aftekenen van de plaatsen op uw oogleden waar de sneeën komen. Vervolgens dient uw behandelend arts u een plaatselijke verdoving toe. Zodra de verdoving werkt, corrigeert de arts uw oogleden. Hij snijdt bij beide oogleden een reepje huid weg en hecht ze vervolgens met een niet-oplosbare hechting. 

Nazorg

U neemt plaats voor een kopje koffie of thee en dan kunt u na een minuut of 10 alweer naar huis, samen met uw chauffeur. U mag namelijk niet rijden na een ooglidcorrectie.

Enkele dagen na de ingreep

Ongeveer 4 tot 6 dagen na de behandeling komt u terug naar de kliniek en verwijdert de arts uw hechtingen. Hij voert een nacontrole uit en samen bekijkt u het resultaat. Het uiteindelijke resultaat zal pas na enkele maanden zichtbaar zijn, dus schrik niet als u nog niet 100% tevreden bent.

Contact opnemen met Ooglift

Voor meer informatie over de ooglidcorrectie of het inplannen van een consult neemt u contact met ons op.

Gratis consult aanvragen 030 – 294 57 26

Anderen bekeken ook