Wallen onder uw ogen zorgen voor een vermoeide, onuitgeslapen blik. Naarmate u ouder wordt, verslapt de huid onder uw ogen en gaat deze hangen.

Ook kan onderhuids vet naar voren komen. Dit is gelukkig goed te verhelpen met een onderooglidcorrectie. Wij voeren deze vanaf 2024 enkel uit met de nieuwe laserlift methode. Omdat wij hierbij geen wond hoeven te maken, zijn hechtingen niet nodig en is het herstel sneller.

Voordat u een laserlift-onderooglidcorrectie laat uitvoeren, is het verstandig om u goed in te lezen. Zo weet u precies hoe u zich kunt voorbereiden en hoe u het herstel bevordert. Het herstelproces van een laserlift-onderooglidcorrectie is lijkt enigszins op het herstel van een bovenooglidcorrectie.

Stel uw vraag 030 – 294 57 26

Foto’s herstel onderooglidcorrectie

Hieronder ziet u enkele foto’s van patiënten voor en na de behandeling.

Voor de behandeling.

Resultaat na behandeling.

 

Voor de behandeling.

Resultaat na behandeling.

 

Voor de behandeling.

Resultaat na behandeling.

 

Gratis consult aanvragen 030 – 294 57 26

Voorbereiding op de onderooglidcorrectie bij Ooglift

U wilt natuurlijk het beste resultaat bereiken na een onderooglidcorrectie. Het is daarom van uiterst belang om vooraf al rekening te houden met een aantal dingen:

  • Voorafgaand aan de behandeling bespreekt u uw medicijngebruik met uw arts. Als u bloedverdunnende medicijnen gebruikt, dient u hier in overleg met uw arts enkele weken van tevoren mee te stoppen.
  • Probeer altijd te stoppen met roken zowel voor uw algemene gezondheid als voor deze ingreep omdat roken elk genezingsproces negatief beïnvloedt.
  • Drink enkele dagen voor de behandeling tot een week na behandeling geen alcohol om bloedingen tijdens en na de ingreep te voorkomen.
  • Als u ziek bent op de dag van de behandeling of enkele dagen hiervoor, raden we aan om de behandeling uit te stellen tot een later moment. Het is namelijk belangrijk voor het herstelproces dat u gezond bent voor de ooglidcorrectie.
  • Na een laserlift-onderooglidcorrectie kunt u zelfstandig met de auto naar huis. Het meenemen van een begeleider is dus niet nodig.

Het herstel: tips en verwachtingen

De eerste week na de laserlift

Meteen na de operatie is er al een verschil zichtbaar, maar het uiteindelijke resultaat ziet u pas na enkele maanden. Om een optimaal resultaat te bereiken is het van groot belang dat u:

  • Rust neemt tot 24 uur na de behandeling. Dit doet u door vrij te nemen van uw werk, niet te bukken, geen zware spullen te tillen en stress zoveel mogelijk te vermijden.
  • Vermijd direct zonlicht de eerste 3 maanden na de behandeling. Draag een zonnebril en gebruik een zonnebrandmiddel met een hoge SPF (Sun Protection Factor) van 30 of 50. Ga de eerste 4 weken niet onder de zonnebank, maak daarna gebruik van de bijbehorende beschermbril.

De tweede week na de laserlift

De zwelling is in de tweede week sterk afgenomen en eventuele kleine blauwe plekken zijn grotendeels weggetrokken. De aanwezige zwelling zal in de weken daarna langzaam verdwijnen, de snelheid hiervan is sterk afhankelijk van uw persoonlijk aanleg om vocht vast te houden.

Het resultaat

Wat u kunt verwachten van een onderooglidcorrectie

Het kan enkele maanden duren voordat het laatste restje vocht is verdwenen. Voor het eindresultaat is wat geduld nodig, maar het is het zeker waard. Uw wallen zijn minder en uw uitstraling jonger en frisser!


“Zeer tevreden. Erg professionele behandeling en een mooi resultaat.”


Mr. F.T.

Onderooglidcorrectie ervaringen

Neem contact op met Ooglift

Via 030 294 5726 of onderstaand contactformulier neemt u gemakkelijk en vrijblijvend contact op met Ooglift.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.