Een ander woord voor ooglidcorrectie is blepharoplastiek. Met een ooglidcorrectie worden hangende oogleden of wallen chirurgisch gecorrigeerd door overtollig weefsel te verwijderen. Laat een ooglidcorrectie uitvoeren bij Ooglift en geniet jarenlang van het resultaat!

  • Ruime ervaring: meer dan 23.000 ooglidcorrecties
  • Gecertificeerde oogartsen: ZKN-gekeurde kliniek
  • Prachtig resultaat: u ziet er jaren jonger uit
  • Centraal gelegen in Maarssen, Utrecht

Vraag gratis een consult aan of bel onze medewerkers voor vragen over blepharoplastiek.

Gratis consult aanvragen 030 – 294 57 26

Bovenooglidcorrectie

Een correctie van de bovenste oogleden is de meest voorkomende ooglidcorrectie. Met deze blepharoplastiek worden hangende, of zware oogleden verholpen. Hangende oogleden ontstaan door huidveroudering en kunnen vervelende klachten veroorzaken, zoals een verminderd gezichtsveld, vermoeide blik en hoofdpijn. De arts verhelpt uw klachten door middel van een simpele chirurgische ingreep. De behandeling wordt uitgevoerd onder lokale verdoving en duurt ongeveer 30 minuten.

Bekijk de resultaten van een bovenooglidcorrectie.

Onderooglidcorrectie

Een correctie van de onderste oogleden is een oplossing voor wallen. Wallen die ontstaan zijn door vet- of vochtophoping geven u een vermoeide, onuitgeslapen blik. De arts maakt een klein sneetje in uw onderooglid en verwijdert het vet- en vochtweefsel. Een onderooglidcorrectie geeft u weer een jongere, frisse blik. Hier heeft u jarenlang plezier van.

Bekijk de resultaten van een onderooglidcorrectie.

Kosten blepharoplastiek

In onderstaande tabel vindt u de prijzen van de verschillende soorten ooglidcorrecties. Het consultgesprek is gratis.

BehandelingKosten
ConsultGratis
Bovenooglidcorrectie beide ogen€ 875,-
Onderooglidcorrectie beide ogen€ 1.300,-

Onze oogartsen

Ooglift heeft momenteel twee oogchirurgen in dienst: Dr. Geerling en Drs. van der Pol. Zij hebben al ruim 23.000 ooglidcorrecties verricht. Lees de ervaringen van onze tevreden patiënten.

Kliniek

Ooglift
Buitenweg 26-H
3602 PS Maarssen, Utrecht

030 294 5726
info@ooglift.nl

Openingstijden

Maandag:09:00 – 18:00 uur
Dinsdag:09:00 – 18:00 uur
Woensdag:09:00 – 18:00 uur
Donderdag:09:00 – 18:00 uur
Vrijdag:09:00 – 18:00 uur
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten

“Ik ben geholpen door Dr Geerling. Hij heeft de tijd genomen om de behandeling goed en duidelijk aan me uit te leggen. Tijdens de volgende afspraak heeft hij de operatie uitgevoerd en na een half uur was het al klaar. Na twee weken zag je het resultaat pas echt goed. Ik ben er echt heel blij mee!”
– Joyce