Een ander woord voor ooglidcorrectie is blepharoplastiek. Met een ooglidcorrectie worden hangende oogleden of wallen gecorrigeerd door overtollig weefsel te verwijderen, smelten en/of verstrakken. Laat een ooglidcorrectie uitvoeren bij Ooglift en geniet jarenlang van het resultaat!

  • Ruime ervaring: meer dan 30.000 ooglidcorrecties
  • Prachtig resultaat: u ziet er jaren jonger uit
  • Centraal gelegen in Maarssen, Utrecht.

Vraag gratis een consult aan of bel ons voor vragen over blepharoplastiek.

Gratis consult aanvragen

Bovenooglidcorrectie

Een correctie van de bovenste oogleden is de meest voorkomende ooglidcorrectie. Met deze blepharoplastiek worden hangende, of zware oogleden verholpen. Hangende oogleden ontstaan door huidveroudering en kunnen vervelende klachten veroorzaken, zoals een verminderd gezichtsveld, vermoeide blik en hoofdpijn. De arts verhelpt uw klachten door middel van een milde chirurgische ingreep. De behandeling wordt uitgevoerd onder lokale verdoving en duurt ongeveer 30 minuten.

Bekijk de resultaten van een bovenooglidcorrectie.

Onderooglidcorrectie

Een correctie van de onderste oogleden is een oplossing voor wallen. Wallen die ontstaan zijn door vet- of vochtophoping geven u een vermoeide, onuitgeslapen blik. De arts smelt met de laser het vetweefsel weg in uw onderooglid en verstrakt de huid. Een onderooglidcorrectie geeft u weer een jongere, frisse blik. Hier heeft u jarenlang plezier van.

Bekijk de resultaten van een onderooglidcorrectie.

Kosten blepharoplastiek

AfspraakKosten (incl. BTW)
Eerste consult (intake gesprek)Gratis
Ooglidcorrectie van beide bovenoogleden (ooglift) incl. intakegesprek
en (eventuele) nacontroles tot 1 jaar na behandeling
€ 1250,-
Laserlift-onderooglidcorrectie van beide onderoogleden incl. intakegesprek
en (eventuele) nacontroles tot 1 jaar na behandeling
€ 1500,-
Consult€ 250,-
Tarieven gelden in onze nieuwe kliniek in Blaricum

Onze ooglidspecialist

Bij Ooglift heeft Dr. Geerling al ruim 30.000 ooglidcorrecties verricht. Lees de ervaringen van onze tevreden patiënten.

“Ik ben geholpen door Dr Geerling. Hij heeft de tijd genomen om de behandeling goed en duidelijk aan me uit te leggen. Tijdens de volgende afspraak heeft hij de operatie uitgevoerd en na een half uur was het al klaar. Na twee weken zag je het resultaat pas echt goed. Ik ben er echt heel blij mee!”
– Joyce