Als ervaren ooglidspecialist heeft Dr. R.A. Geerling zijn expertise ontwikkeld in de wereld van ooglidchirurgie. Met meer dan 30.000 succesvolle ooglidcorrecties staat hij bekend als een van de vooraanstaande ooglidspecialisten in Nederland. Dr. Geerling is erkend ooglidspecialist en blijft zich inzetten voor de hoogste standaarden.

Dr. R.A. Geerling (1969) volgde zijn opleiding geneeskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam.
Al vroeg ontwikkelde hij een passie voor microchirurgie.

Naast zijn studie Geneeskunde verrichtte hij wetenschappelijk onderzoek. In onderzoeksverband met de Johns Hopkins University (USA) is hij in 1999 in de microchirurgie gepromoveerd tot doctor in de Geneeskunde.

Na het voltooien van zijn opleiding tot oogarts en oogchirurg aan het Erasmus Medisch Centrum (EMC) in 2000, is hij werkzaam geweest bij meerdere ziekenhuizen en klinieken.

Bij de privékliniek en Cosmetisch Centrum Jan van Goyen te Amsterdam heeft hij vanaf 2003 algemene bekendheid verworven als oogarts en oogchirurg.

In 2007 heeft Dr. Geerling Opsis Oogartsenpraktijk te Amstelveen opgericht. Medio 2009 opende hij de deuren van Ooglift. Naast zijn werkzaamheden als adviseur, is Dr. R.A. Geerling als ooglidspecialist sinds die tijd verbonden aan Ooglift.

Binnen Ooglift richt Dr. R.A. Geerling zich enkel op de uitvoering van ooglidcorrectie. Dit vanwege zijn overtuiging dat kwaliteit alleen door specialisatie bereikt kan worden. Jaarlijks verricht hij circa 2000 ooglidcorrecties waarmee hij op dit vlak in Nederland verreweg de meeste ervaring heeft.

Dr. Geerling is ingeschreven als arts in het BIG register onder nummer 59045623301. Als erkend ooglidspecialist helpt hij u graag!