Bij Ooglift maken we voor en na de onderooglidcorrectie foto’s, zodat u het resultaat van uw eigen ingreep kunt bekijken. Dankzij de kennis, ervaring en specialisatie van onze ooglidspecialisten krijgt u het gewenste resultaat. Hieronder vindt u enkele resultaten van patiënten die u voorgingen. Vraag een gratis consult aan voor meer informatie over de behandeling.

Gratis consult aanvragen 030 – 294 57 26

Voor- en nafoto’s onderooglidcorrectie

Voor de behandeling.

Resultaat na behandeling.

Voor de behandeling.

Resultaat na behandeling.

Voor de behandeling.

Resultaat na behandeling.

Wallen weghalen

Laat uw wallen of verslapte onderoogleden corrigeren met een onderooglidcorrectie. De ‘zakken’ onder uw ogen geven u een vermoeide en verouderde uitstraling. Als uw wallen niet weg te krijgen zijn met voldoende slaap, gezonde voeding en een gezonde levensstijl, dan is een ooglidcorrectie de enige oplossing. Vaak speelt erfelijkheid een rol bij het ontstaan van uw wallen, evenals vetophopingen onder uw ogen. Hierboven ziet u het resultaat van de ingreep bij verschillende patiënten die u voorgingen bij Ooglift.

Direct resultaat

Vanaf 2024 zijn wij gestopt met operatieve onderooglidcorrecties en verrichten wij deze enkel met laser van binnenuit. Wij noemen deze behandeling de laserlift-onderooglidcorrectie. Bij deze techniek wordt geen grote wond gemaakt en zijn hechtingen niet nodig. Met laser wordt de huid onder de ogen verstrakt en eventueel overtollig vet weggesmolten. De laser gaat via een dunne fiber naar binnen. De insteekopening van de fiber is zo klein dat deze na een paar dagen vaak niet meer zichtbaar is. De eerste weken na de behandeling heeft u nog een zwelling onder het oog maar desalniettemin is het eerste resultaat vaak toch al zichtbaar. In de weken erna gaat u er steeds beter uitzien als het vocht minder wordt.

Het eindresultaat van de onderooglidcorrectie

Enkele maanden na de onderooglidcorrectie kunt u pas het uiteindelijke resultaat beoordelen. Dat komt vanwege de zwelling die iedereen krijgt na een laserlift behandeling. Als het vocht wegtrekt, wordt de zwelling minder en het resultaat mooier. Bij veel mensen is de zwelling na 3 weken al verdwenen maar bij anderen kan het soms wel 3-4 maanden duren. Geduld is daarom altijd erg belangrijk.

Patiënten beoordelen ons met een 8.4

Patiënten beoordelen onze kliniek gemiddeld met een 8.4. Ze ervaren de hele behandeling en nazorg van de onderooglidcorrectie als positief door de goede zorg van onze specialistenen de fijne sfeer in onze kliniek. Bekijk de recensies. Voor meer informatie over de behandeling bekijkt u de pagina over de onderooglidcorrectie of leest u de veel gestelde vragen.

Gratis consult aanvragen

Vraag een geheel vrijblijvend consult aan met de ooglidspecialist voor meer informatie over de behandeling. Bel 030 2945726 of stuur ons een bericht via onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.