Blepharochalasis is een term die uit het Grieks komt en hangende oogleden betekent. De oorzaak is het verslappen van de huid door ouderdom. Met een blepharoplastiek, ofwel een ooglidcorrectie, kunt u uw hangende oogleden corrigeren.

Kies voor Ooglift en kom van uw klachten af net als de ruim 19.000 patiënten voor u!

  • Behandeling door een gespecialiseerde oogarts met jarenlange ervaring
  • Prachtig resultaat: een frisse, open blik
  • Onze kliniek is centraal gevestigd in Maarssen, Utrecht.

Vraag een gratis consult aan of bel onze medewerkers voor vragen over het verhelpen van blepharochalasis.

Gratis consult aanvragen 030 – 294 57 26

In één simpele behandeling van een half uur van al mijn klachten af! Geen hoofdpijn meer en ik kan alles weer goed zien. Geweldig resultaat!
Mw. J.G.

Blepharochalasis verhelpen met een ooglidcorrectie

Blepharochalasis is meestal een gevolg van ouderdom, maar het kan ook aangeboren zijn. Het kan zowel medische als cosmetische klachten geven. Voorbeelden van medische klachten zijn hoofdpijn en een verminderd zicht. Heeft u geen last heeft van medische klachten, maar heeft u wel een norse, verouderde of vermoeide blik? Dan zijn uw klachten cosmetisch van aard. Al deze klachten kunnen we verhelpen met een bovenooglidcorrectie.

Kosten ooglidcorrectie

BehandelingKosten
ConsultGratis
Correctie blepharochalasis (hangende oogleden)€ 875,-

Resultaten ooglidcorrectie

De oogartsen van Ooglift zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van ooglidcorrecties. Bekijk hieronder enkele voor-en-na-foto’s van ooglidcorrecties.

Vrouw, 45 jaar voor de ooglidcorrectie
Vrouw, 45 jaar voor de behandeling
Resultaten na de ooglidcorrectie van een vrouw van 45 jaar
Resultaten na de behandeling.
Vrouw, 27 jaar voor ooglift
Vrouw, 27 jaar voor de behandeling
Resultaten na de ooglift
Resultaat na behandeling.
Vrouw, 47 jaar voor de ooglift
Vrouw, 47 jaar voor de behandeling.
Resulaten na de ooglidcorrectie
Resultaat na behandeling.
Vrouw, 49 jaar voor de ooglidcorrectie
Vrouw, 49 jaar voor de behandeling.
Resultaten na de ooglidcorrectie van een vrouw van 49 jaar
Resultaat na behandeling.

Voor de behandeling

Allereerst maakt u een afspraak met een van onze specialisten door te bellen of een e-mail te sturen naar onze kliniek. Tijdens het consult krijgt u uitleg van de arts en zal hij enkele zaken als uw medicijngebruik met u doornemen. U mag enkele weken voor de behandeling namelijk geen bloedverdunnende medicijnen gebruiken. Ook bekijkt de arts uw oogleden en vraagt hij naar uw klachten. Op basis hiervan besluit de oogarts of u een ooglidcorrectie kunt ondergaan en vertelt hij u welk resultaat u kunt verwachten.

De beslissing om een ooglidcorrectie uit te laten voeren hoeft u uiteraard niet direct te maken, maar het kan zijn dat u er direct al uit bent. We adviseren u om rustig de tijd te nemen en de voor- en nadelen tegen elkaar af te wegen. Indien u het besluit heeft gemaakt dat u de ooglidcorrectie wilt, kunt u telefonisch of per e-mail een afspraak maken.

Behandeling van blepharochalasis

De behandeling duurt ongeveer een half uur. De chirurg tekent eerst op uw oogleden af waar hij de incisies maakt. Vervolgens wordt u lokaal verdoofd, zodat de behandeling pijnloos is. Wanneer de verdoving is ingewerkt corrigeert de arts uw oogleden door enkele reepjes huid weg te snijden. Tot slot hecht hij de huid, plakt hij er kleine pleisters overheen en krijgt u een koelbril op om zwellingen zoveel mogelijk tegen te gaan. Vaak kunt u een half uur na de behandeling al naar huis. Zorg wel dat er iemand is die u thuisbrengt, want u mag zelf niet autorijden.

De oogartsen van Ooglift

Bij Ooglift werken twee ervaren oogartsen. Wekelijks voeren zij tientallen ooglidcorrecties uit, dus ze weten precies hoe ze het juiste resultaat moeten bereiken. Maak kennis met dr. R.A. Geerling en drs. J.P. van der Pol en kies zelf met wie u een gratis consult wilt.

Kliniek

Ooglift
Buitenweg 26-H
3602 PS Maarssen, Utrecht

030 294 5726
info@ooglift.nl

Openingstijden

Maandag:09:00 – 18:00 uur
Dinsdag:09:00 – 18:00 uur
Woensdag:09:00 – 18:00 uur
Donderdag:09:00 – 18:00 uur
Vrijdag:09:00 – 18:00 uur
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten

Contact

Heeft u vragen over blepharochalasis of een blepharoplastiek? Neem contact op met onze kliniek door te bellen naar 030 294 5726 of het onderstaande contactformulier in te vullen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.