Blepharochalasis is een term die uit het Grieks komt en hangende oogleden betekent. De oorzaak is het verslappen van de huid door ouderdom. Met een blepharoplastiek, ofwel een ooglidcorrectie, kunt u uw hangende oogleden corrigeren.

Kies voor Ooglift en kom van uw klachten af net als de ruim 30.000 patiënten voor u!

  • Behandeling door een oogspecialist met jarenlange ervaring
  • Prachtig resultaat: een frisse, open blik
  • Onze kliniek is centraal gevestigd in Maarssen, Utrecht.

Vraag een gratis consult aan of bel ons voor vragen over het verhelpen van blepharochalasis.

Gratis consult aanvragen

In één simpele behandeling van een half uur van al mijn klachten af! Geen hoofdpijn meer en ik kan alles weer goed zien. Geweldig resultaat!
Mw. J.G.

Blepharochalasis verhelpen met een ooglidcorrectie

Blepharochalasis is meestal een gevolg van ouderdom, maar het kan ook aangeboren zijn. Het kan zowel medische als cosmetische klachten geven. Voorbeelden van medische klachten zijn hoofdpijn en een verminderd zicht. Heeft u geen last heeft van medische klachten, maar heeft u wel een norse, verouderde of vermoeide blik? Dan zijn uw klachten cosmetisch van aard. Al deze klachten kunnen we verhelpen met een bovenooglidcorrectie.

Kosten ooglidcorrectie

AfspraakKosten (incl. BTW)
Intake bovenooglidcorrectieGratis
Bovenooglidcorrectie van beide bovenoogleden (ooglift),
inclusief nacontroles tot 1 jaar na behandeling
€ 1250,-
Consult€ 250,-
Tarieven gelden in onze nieuwe kliniek in Blaricum

Resultaten ooglidcorrectie

Ooglift is gespecialiseerd in het uitvoeren van ooglidcorrecties. Bekijk hieronder enkele voor-en-na-foto’s van ooglidcorrecties.

Vrouw, 45 jaar voor de ooglidcorrectie
Vrouw, 45 jaar voor de behandeling
Resultaten na de ooglidcorrectie van een vrouw van 45 jaar
Resultaten na de behandeling.
Vrouw, 27 jaar voor ooglift
Vrouw, 27 jaar voor de behandeling
Resultaten na de ooglift
Resultaat na behandeling.
Vrouw, 47 jaar voor de ooglift
Vrouw, 47 jaar voor de behandeling.
Resulaten na de ooglidcorrectie
Resultaat na behandeling.
Vrouw, 49 jaar voor de ooglidcorrectie
Vrouw, 49 jaar voor de behandeling.
Resultaten na de ooglidcorrectie van een vrouw van 49 jaar
Resultaat na behandeling.

Voor de behandeling

Allereerst maakt u een afspraak met ons middels het afsprakenformulier of door een e-mail te sturen naar onze kliniek. Tijdens de intake bespreekt de arts uw foto, krijgt u uitleg van de arts en zal hij enkele zaken als uw algemene gezondheid en uw eventuele medicijngebruik met u doornemen. Ook vraagt de arts naar uw klachten. Op basis hiervan besluit hij of u een ooglidcorrectie kunt ondergaan en vertelt hij u welk resultaat u kunt verwachten.

De beslissing om een ooglidcorrectie uit te laten voeren hoeft u uiteraard niet direct te maken, maar het kan zijn dat u er direct al uit bent. We adviseren u om rustig de tijd te nemen en de voor- en nadelen tegen elkaar af te wegen; er mag geen enkele twijfel bestaan. Indien u het besluit heeft gemaakt dat u de ooglidcorrectie wilt, kunt u een afspraak maken.

Behandeling van blepharochalasis

De behandeling duurt ongeveer een half uur. Dr. R.A. Geerling tekent eerst op uw oogleden af waar hij de incisies maakt. Vervolgens wordt u lokaal verdoofd, zodat de behandeling pijnloos is. Wanneer de verdoving is ingewerkt corrigeert hij uw oogleden door enkele reepjes huid weg te snijden. Tot slot hecht hij de huid, plakt hij er kleine pleisters overheen en krijgt u iets te drinken aangeboden. Vaak kunt u binnen 15 minuten na de behandeling al naar huis. Zorg wel dat er iemand is die u thuisbrengt, want u mag zelf niet autorijden.

De artsen van Ooglift

Bij Ooglift werken twee ervaren artsen. Dr. R. A. Geerling voert wekelijks tientallen ooglidcorrecties uit, dus hij weet precies hoe hij het juiste resultaat moet bereiken. Maak kennis met Dr. R.A. Geerling.

Contact

Heeft u vragen over blepharochalasis of een blepharoplastiek? Neem contact op met onze kliniek door het onderstaande contactformulier in te vullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.