Hieronder vindt u de ervaringen van patiënten die u voorgingen en een onderooglidcorrectie lieten uitvoeren bij Ooglift. Na de behandeling verzoeken we onze patiënten om een review te schrijven, zodat u kunt zien hoe anderen de ingreep hebben ervaren. Met meer dan 19.000 uitgevoerde ooglidcorrecties hebben wij al vele tevreden patiënten.

99% van de patiënten raadt Ooglift aan op KliniekErvaringen.

Mw. S.J.Toen de hechtingen er uit mochten, zag ik al gelijk dat het prachtig was geworden. Echt mijn complimenten aan dr. Geerling. Hij heeft met zoveel zorg mijn oogleden gelift, het is prachtig geworden.

Dhr. M.L.Geweldige arts die weet waar hij het over heeft en hele aardige assistentes. Voor ik het wist was de operatie al klaar. Helemaal niks van gevoeld en het herstel was ook prima te doen. Zolang ik rustig aan deed de eerste week voelde ik er niks van.

Mw. C.N.Lang getwijfeld of ik echt een operatie wilde voor mijn uiterlijk. Maar zo blij dat ik het toch heb gedaan. Na de onderooglidcorrectie voel ik me gewoon veel beter. Ik schaam me niet meer voor mijn enorme wallen en zie er heel anders uit.

Mw. A.S.Na een week zag ik er al weer een stuk beter uit. De hechtingen kwamen eruit en ik herkende mezelf haast niet meer, zo’n groot verschil was het. De operatie leek wel eng, maar stelde echt helemaal niks voor. En ik als angsthaas kan het weten.

Mw. E.K.Het is nu een jaar geleden dat ik de onderooglidcorrectie heb gedaan en ik kan eerlijk zeggen dat ik er nog elke dag blij mee ben! Super goede arts, fantastisch resultaat en helemaal geen last meer van wallen. Voel me tien jaar jonger.

Mw. S.V.De operatie en het herstel zijn me heel erg meegevallen. Ik had het al veel eerder moeten doen!! Ik hoor nog steeds dat ik er zo jong uit zie. Ze moesten eens weten…

Mw. G.M.Ik wil het hele team van Ooglift bedanken voor de plezierige ervaring. De behandeling deed geen pijn, ik had geen last van pijn na de operatie en de nazorg was top. Bij het weghalen van de hechtingen werd er nog even goed gekeken naar complicaties, maar er was niks aan de hand. Alles geneeste goed.

Dhr. L.N.In het eerste gesprek maakte de dokter van der Pol goed duidelijk wat hij ging doen en wat ik kon verwachten. Vriendelijk team en ik ging zonder zorgen de operatie in. En terecht, want het was het waard: goed werk geleverd voor een prima prijs.

Mw. P.W.Hele goede ervaring bij Ooglift. Prettige kliniek, vriendelijk personeel en totaal geen pijn na de onderooglidcorrectie. Ik zag er wel een beetje tegen op, maar na het eerste gesprek was ik al veel rustiger. De arts wist me te verzekeren dat het geen pijn ging doen. Nou daar heeft hij helemaal gelijk in gehad.

Mw. D.G.In 1 woord fantastisch! Heel goed geholpen door een fijn team.

Bekijk meer recensies over de ooglidcorrectie

 

Vragen?

Voor meer informatie over de behandeling, risico’s en nazorg neemt u contact met ons op via 030 294 5726. Uiteraard kunt u ook de veelgestelde vragen en resultaten van de onderooglidcorrectie bekijken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.