Bekijk de ervaringen van patiënten die een bovenooglidcorrectie lieten uitvoeren bij Ooglift. Wij vragen onze patiënten achteraf altijd om een recensie te schrijven, zodat u kunt zien hoe anderen de behandeling hebben ervaren. We zijn trots op onze vele tevreden patiënten en de mooie resultaten die we behaald hebben.

99% van de patiënten raadt Ooglift aan op KliniekErvaringen.

Mw. R.L.Fantastisch resultaat, heel erg blij mee. De behandeling deed helemaal geen pijn en dokter Geerling is een vriendelijke arts die het vantevoren allemaal goed uitlegt.

Mw. S.J.Achteraf zo zonde dat ik zo lang gewacht heb met de bovenooglidcorrectie. Had het jaren eerder moeten doen.

Mw. K.N.Ik was best zenuwachtig, maar op het moment dat ik de kliniek binnen stapte verdween dat. De sfeer was zo vriendelijk en gemoedelijk. De ingreep was ook zo klaar. Super dat mijn oogleden zo snel gelift konden worden.

Dhr. B.B.Duidelijk verhaal al bij het eerste gesprek. De chirurg liet gelijk zien hoe hij het ging doen en wat dan het resultaat zou zijn. Nog geen twee week later al een bovenooglidcorrectie gehad.

Mw. F.Z.Lang getwijfeld over bij welke kliniek ik de ooglidcorrectie wilde doen, maar na de intake was het gelijk duidelijk. Goed gevoel bij de arts en hij liet resultaten zien van eerdere patiënten. Superblij dat ik het hier heb laten doen. Geen centje pijn gehad.

Mw. C.R.Ik zag steeds slechter en kreeg hoofdpijn door de oogleden die over mijn ogen heen hingen, dus ik moest er wel aan geloven. Heb mijn boven oogleden laten corrigeren bij Ooglift vanwege de goede recensies. Groot succes!

Mw. T.B.Prettige arts en lieve assistentes. Mijn moeder heeft de boven ooglidcorrectie gehad, en is er helemaal gelukkig mee. Ze blijft maar complimentjes krijgen dat ze er op haar 70ste nog zo goed uit ziet.

Mw. N.D.goede arts, goede sfeer en zeker een goed resultaat. Duidelijk voorgelicht en een prima prijs kwaliteits verhouding.

Dhr. L.K.Mijn complimenten voor het hele team van Ooglift. Met mijn zenuwen konden ze heel goed omgaan. De operatie viel me heel erg mee en ik heb er geen last van gehad. De week erna leek haast wel een weekje vakantie, want ik had nergens last van.

Mw. A.M.Voor iedereen die twijfelt zeg ik DOEN! Op mijn dertigste had ik al last van hangende oogleden en het werd steeds erger. Pas op mijn veertigste durfde ik er aan te beginnen. Had het jaren eerde rmoeten doen.

Bekijk meer recensies over de ooglidcorrectie

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze behandeling? Bekijk dan de pagina’s bovenooglidcorrectie, resultaten en veelgestelde vragen. U kunt ons ook bellen via 030 - 294 57 26 of het formulier invullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.