Een bovenooglidcorrectie bij Ooglift: wordt uitgevoerd door Dr. Geerling. Hij heeft met ruim 30.000 behandelingen verreweg de meeste ervaring in Nederland. Bij Ooglift worden er tientallen ooglidcorrecties per week gedaan. U weet dus zeker dat u onder behandeling bent bij een zeer ervaren arts. Lees wat anderen zeggen over onze ooglidspecialisten.

Waarom een ooglidcorrectie?

Heeft u op dit moment last van hoofdpijn of bent u sneller moe? Heeft u te maken met eczeem of smetten? Hoort u vaak dat u er moe uitziet, terwijl u dit niet bent? Heeft u een boze of chagrijnige uitstraling? Dit zijn allemaal klachten die te maken kunnen hebben met hangende oogleden en die Dr. Geerling kan verhelpen met een ooglidcorrectie.

De ooglidcorrectie

Tijdens de ooglidcorrectie wordt het teveel aan huid en eventueel vet verwijderd. Een ooglidcorrectie duurt gemiddeld slechts 30 minuten. De behandeling is volledig pijnloos omdat u lokaal wordt verdoofd. Daarbij gebruiken wij een speciale techniek zodat ook de verdoving zelf niet gevoelig is. Narcose is echt niet nodig! Voordat u het weet kunt u weer opgelucht naar huis.
Meer informatie over een bovenooglidcorrectie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Is een ooglidcorrectie veilig?

Bij Ooglift worden de ooglidcorrecties uitgevoerd door Dr. Geerling. Tijdens zijn medisch specialistische opleiding tot oogarts is hij uitgebreider opgeleid in het uitvoeren van ooglidcorrecties dan een plastisch chirurg. Zo kunt u bij Ooglift er zeker van zijn dat uw ogen weer volledig kunnen sluiten na een ooglidcorrectie. Let erop dat een basisarts of een cosmetisch arts geen specifieke opleiding heeft gehad in het uitvoeren van ooglidcorrecties.

Prijzen bovenooglidcorrectie

Een bovenooglidcorrectie kunnen wij uitvoeren voor € 1250,-. Dit is de totaalprijs voor beide ogen en daar komen geen kosten meer bij. Ook het vrijblijvend intakegesprek en alle nazorg is inbegrepen. Al onze tarieven op de website zijn inclusief btw.

Vergoeding vanuit de aanvullende verzekering

Met ingang van 1 januari 2021 is de vergoeding voor een bovenooglidcorrectie vanuit de aanvullende verzekering afgeschaft. Het heeft daarom geen zin om hiervoor een aanvullende verzekering af te sluiten

Vergoeding vanuit de basisverzekering

U kunt er van uit gaan dat u waarschijnlijk de behandeling zelf moet betalen. Voor indicatie moet de overhangende huid bij ontspannen recht vooruitkijken 50% voor de pupil hangen zodanig dat je de buitenwereld niet meer goed kan zien en niet meer kan autorijden (functiestoornis). Dat zijn fors strenge eisen. Als u wel in aanmerking komt voor vergoeding vanuit de basisverzekering, geldt altijd nog uw eigen risico als dat nog niet gebruikt is. Zie voor meer informatie ook uw polisvoorwaarden. Bij Ooglift doen wij uitsluitend niet vergoede behandelingen. Wij maken dus geen facturen die u kunt indienen bij uw verzekeraar en wij hebben ook geen contracten. Voor verzekerde zorg verwijzen wij u naar een regulier ziekenhuis.
Benieuwd of u in aanmerking komt voor een ooglidcorrectie? Maak een afspraak voor een kosteloos consult en krijg alle antwoorden op uw vragen.