Laat een onderooglidcorrectie middels laserlift uitvoeren om wallen te verminderen en een vermoeide blik te laten verdwijnen. Maak direct een afspraak voor een gratis consult met een ervaren ooglidspecialist. Door de overtollige, verslapte huid onder uw ogen te verstrakken, ziet u er na de ingreep jaren jonger uit. U heeft jarenlang plezier van de ooglidcorrectie.

  • Ruime ervaring met meer 30.000 ooglidcorrecties
  • Beoordeling van 8.4 door onze patiënten
  • Gratis consult met een gespecialiseerd ooglidspecialist

Voor meer informatie over de laserlift-onderooglidcorrectie vraagt u een gratis consult aan bij Ooglift. De ooglidspecialist legt uit wat de behandeling inhoudt u en beantwoordt al uw vragen.

Gratis consult aanvragen 030 2945726

Resultaten van de onderooglidcorrectie

Resultaat onderooglidcorrectie na 3 maanden

 
Vrouw voor behandeling

Voor de behandeling.

Vrouw na behandeling

Resultaat na behandeling.

 

Voor de behandeling.

Resultaat na behandeling.

Meer voor-en-na-foto’s van onderooglidcorrecties

Kosten correctie onderoogleden

Vanaf 2024 verrichten wij onderooglidcorrecties uit met laserlift. Middels een hele dunne fiber wordt van binnenuit de huid verstrakt en eventueel vetweefsel weggesmolten. Het grote voordeel hierbij is dat er geen wond wordt gemaakt en dat er geen hechtingen nodig zijn. Dit alles maakt de onderooglidcorrectie veel veiliger. Ook is het herstel sneller en kunt u de dag erna bijna alles weer doen. Wij kunnen u een laserlift-onderooglidcorrectie aanbieden voor € 1500,-. Het intakegesprek is geheel kosteloos. Bij de behandeling zijn de nacontroles en btw inbegrepen. U weet vooraf dus precies wat u betaalt.

AfspraakKosten (incl. BTW)
Intake laserlift-onderooglidcorrectieGratis
Laserlift-onderooglidcorrectie van beide onderoogleden,
inclusief nacontroles tot 1 jaar na behandeling
€ 1500,-
Consult€ 250,-
Tarieven gelden in onze nieuwe kliniek in Blaricum

Fantastisch geholpen door dokter Geerling. Na jaren last te hebben gehad van wallen, wilde ik ze toch eindelijk eens laten weghalen. Omdat ik nog wat vragen had, hebi k eerst een consult aangevraagd. Ik kon al binnen een week terecht en de operatie kon al snel er achteraan. Ook voor de prijs hoef je het niet te laten. Het is het waard!
Waardering: 9.5
Dhr. P.Z.

Vergoeding van de ingreep

Een onderooglidcorrectie wordt nooit vergoed door verzekeraars. Bij cosmetische ingrepen dient er namelijk sprake te zijn van medische noodzaak. Een vermoeid uiterlijk en wallen onder uw ogen vallen niet onder de medische noodzaak, dus komt het niet voor dat een correctie van de onderste oogleden wordt vergoed.

Onze ooglidspecialisten

Bij Ooglift werken artsen die gespecialiseerd zijn in het corrigeren van de oogleden. Dr. Geerling heeft al meer dan 30.000 ooglidcorrecties uitgevoerd. Bekijk de recensies van onze tevreden patiënten.

Gratis consult met de ooglidspecialist

Voordat wij overgaan tot het uitvoeren van een ooglidcorrectie, bepalen wij of u hiervoor in aanmerking komt. Tijdens het eerste gesprek beantwoorden wij graag al uw vragen en besteden we aandacht aan eventuele negatieve effecten die kunnen optreden na een ooglidcorrectie. Als u bijvoorbeeld weinig volume in uw gezicht heeft, kan het voorkomen dat wij een onderooglidcorrectie afraden. Een onderooglidcorrectie mag namelijk geen hol effect veroorzaken. Het doel is namelijk een gezonde en natuurlijke uitstraling. Het eerste consult met de ooglidspecialist is geheel gratis en vrijblijvend.

Wanneer een onderooglidcorrectie?

Als u last heeft van wallen onder de ogen, ziet u er vermoeid uit. Meestal is de oorzaak een teveel aan vet en huid. Bij een onderooglidcorrectie wordt dan ook het teveel aan vet verwijderd en wordt met laser de huid verstrakt. Daardoor rekt de huid ook niet meer uit. Na een onderooglidcorrectie ziet u er dus weer beter uit en het resultaat is langdurig! Meer informatie over een onderooglidcorrectie? Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

Bij vochtwallen correctie van de onderste oogleden middels Laserlift

Als de oorzaak van de wallen vocht is, is het vaak raadzaam in eerste instantie voore en bovenooglidcorrectie te kiezen. Vocht onder de ogen is namelijk vaak afkomstig van de bovenoogleden, zeker als daar ook vet aanwezig is. Vet trekt namelijk vocht aan en door de zwaartekracht zakt dit omlaag. Vaak zien we dan ook dat na alleen een bovenooglidcorrectie vochtwallen al verminderen. In tweede instantie is een onderooglidcorrectie dan wel vaak mogelijk. Gecombineerde onder- en bovenooglidcorrecties raden wij af. Wij gaan namelijk voor het maximale resultaat. Voorheen was het niet mogelijk om vochtwallen te corrigeren. Operatief kan er namelijk geen vocht worden weggenomen. Mensen met deze vochtwallen, ook wel festoons genoemd, hadden geen andere keuze deze te accepteren of lymfedrainage toe te passen. Met de nieuwe laserlift behandeling kunnen wij vochtwallen echter wel verminderen. Omdat met de laserlift de huid ter plaatse van het vocht wordt verstrakt, wordt ook het vocht weggedrukt. Dit effect is langdurig maar kan echter wel na verloop van jaren (gedeeltelijk) weer terugkomen.

Fantastisch geholpen door dokter Geerling. Na jaren last te hebben gehad van wallen, wilde ik ze toch eindelijk eens laten weghalen. Omdat ik nog wat vragen had, heb ik eerst een consult aangevraagd. Ik kon al binnen een week terecht en de operatie kon al snel er achteraan. Ook voor de prijs hoef je het niet te laten. Het is het waard!
Waardering: 10,0
Mw. M.M.

Laserlift-onderooglidcorrectie

Een laserlift-behandeling duurt in het algemeen zo’n 30 minuten. Wij voeren deze ooglidcorrecties uit met de modernste apparatuur. Onze 1470 nm laser is speciaal ontwikkeld voor onderooglidcorrecties en is hiervoor goedgekeurd.

Ingreep

  • Aftekenen van het teveel aan huid en vet
  • Injectie om het gebied lokaal te verdoven
  • Het overtollige vet wordt met laser weggesmolten
  • De huid wordt met laser van binnenuit verstrakt

Direct na de laserlift-behandeling wordt in onze relaxlounge de huid onder de ogen circa 10-15 minuten gekoeld met een ijskoud koelmasker. Daarna kunt u naar huis. Na de laserlift-onderooglidcorrectie mag u zelf autorijden.

Herstel onderooglidcorrectie

Het corrigeren van de onderoogleden middels laserlift is een relatief kleine ingreep, maar het is wel essentieel dat u de dag van de behandeling rust neemt. De dag erna kunt u met de meeste werkzaamheden weer starten. Sporten is 2 dagen na de behandeling weer toegestaan. Na de ingreep herstelt u snel. Wij leggen u uit hoe het herstelproces verloopt.

Zwelling

Onder de ogen ontstaat altijd een zwelling die in de loop van de tijd weer verdwijnt. Het kan zijn dat er een paar blauwe plekjes optreden hoewel de meeste patiënten deze niet krijgen. Eventuele blauwe plekken zijn meestal binnen een week verdwenen. Ook kunt u deze vanaf de dag na de behandeling camoufleren met make-up. De mate van deze zwelling is per persoon erg verschillend en is afhankelijk van uw persoonlijke aanleg om vocht vast te houden.

Door mijn wallen vroegen mensen me vaak of ik moe was en werd ik altijd zo’n 10 jaar ouder geschat. Best vervelend als je halverwege de 30 bent. Supergoede keuze om de onderooglidcorrectie te doen bij Ooglift. Blij met het resultaat!
Waardering: 9,5
Mw. J.N.

Nacontrole

Omdat er geen incisie wordt gemaakt en hechtingen niet nodig zijn, hoeft u een week na de behandeling niet langs te komen. Wel vragen wij u rond deze tijd een foto te mailen zodat wij het eerste resultaat al kunnen beoordelen. Na 3-4 maanden vragen wij u terug te komen voor de eindcontrole. Indien het resultaat naar wens is, kunt u er ook voor kiezen om een foto door te mailen.

Het resultaat

De zwelling onder de ogen verdwijnt in weken tot maanden na de behandeling. Bij de één gaat dat echter veel sneller dan bij een ander en is afhankelijk van uw persoonlijke aanleg om vocht vast te houden. Daarom stellen wij dat het eindresultaat in het algemeen pas na 3-4 maanden te beoordelen is. Dat wil niet zeggen dat u er al eerder beter uit zult zien in vergelijking met voor de behandeling. De huidverbetering is mede afhankelijk van de snelheid van uw huidherstel en te verwachten valt dat deze ook daarna nog door zal gaan.

Risico’s

Complicaties zijn zeldzaam bij de laserlift-onderooglidcorrectie. Dit komt omdat er niet gesneden wordt en de laser een bloedstelpende werking heeft. Bloedingen zijn niet beschreven en de kans op een nabloeding achten wij nihil. Er wordt geen incisie gemaakt en hechtingen zijn ook niet nodig. Daarom kunt u 2 dagen na de behandeling alweer gaan sporten. De kans op een infectie is heel klein omdat de insteekopening van de fiber vergelijkbaar is met die van een naald. Hetzelfde geldt voor het optreden van littekens.
Mocht u twijfels hebben over de genezing, neem dan graag direct contact met ons op. Na de behandeling krijgt u van ons een speciaal telefoonnummer waarop we altijd bereikbaar zijn.

Maak een afspraak

Laat u informeren over de laserlift-onderooglidcorrectie door een van onze ooglidspecialisten. Maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend en gratis consult via onderstaand formulier of via 030 2945726.

Bent u wonende te Amersfoort, te Deventer, of in de omgeving van Rotterdam of nabij Hilversum? Ook dan kunt u bij ons terecht! Maak vrijblijvend een afspraak hieronder!


"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.