Laat een onderooglidcorrectie uitvoeren om wallen weg te halen en een vermoeide blik te laten verdwijnen. Maak direct een afspraak voor een gratis consult met een ervaren oogchirurg. Door de overtollige, verslapte huid onder uw ogen weg te nemen, ziet u er na de ingreep jaren jonger uit. U heeft jarenlang plezier van de ooglidcorrectie.

  • Ruime ervaring met meer dan 25.000 ooglidcorrecties
  • Beoordeling van 8,7 door onze patiënten
  • Gratis consult met een gespecialiseerd oogchirurg
  • Veilige ingreep in onze ZKN-gekeurde kliniek

Voor meer informatie over de onderooglidcorrectie vraagt u een gratis consult aan bij Ooglift. De oogchirurg legt uit wat de behandeling inhoudt u en beantwoordt al uw vragen. Wel is het zo dat wij alleen onderooglidcorrecties doen bij onze eigen patiënten die redelijk recent een bovenooglidcorrectie hebben ondergaan, omdat wij uit ervaring weten dat dit meestal het probleem voor een groot deel oplost en de blik beter verfrist. Gezien de drukte en moeten wij patiënten die elders een bovenooglidcorrectie hebben ondergaan of alleen een onderooglidcorrectie willen helaas naar elders verwijzen.

Gratis consult aanvragen 030 – 294 57 26

Resultaten van de onderooglidcorrectie

De oogartsen van Ooglift zijn gespecialiseerd in onderooglidcorrecties, waardoor ze precies weten hoe ze het juiste resultaat kunnen bereiken. Bekijk de resultaten.

Voor de onderooglidcorrectie

Voor de onderooglidcorrectie

Resultaat onderooglidcorrectie direct na behandeling

Resultaat onderooglidcorrectie direct na behandeling

Resultaat onderooglidcorrectie na 1 week

Resultaat onderooglidcorrectie na 1 week

Resultaat onderooglidcorrectie na 3 maanden

Resultaat onderooglidcorrectie na 3 maanden

 

Voor de behandeling.

Resultaat na behandeling.

 

Voor de behandeling.

Resultaat na behandeling.

 
–>

Meer voor-en-na-foto’s van onderooglidcorrecties

Kosten correctie onderoogleden

Omdat wij meer dan 45 ooglidcorrecties per week uitvoeren, kunnen we de prijzen van de behandeling laag houden. Dit betekent dat u al voor € 1.300,- uw onderoogleden laat corrigeren. Het intakegesprek is geheel kosteloos. Bij de behandeling zijn de nacontroles en btw inbegrepen. U weet vooraf dus precies wat u betaalt.

BehandelingKosten
ConsultGratis
Onderooglidcorrectie€ 1.300,-

Fantastisch geholpen door dokter Geerling. Na jaren last te hebben gehad van wallen, wilde ik ze toch eindelijk eens laten weghalen. Omdat ik nog wat vragen had, hebi k eerst een consult aangevraagd. Ik kon al binnen een week terecht en de operatie kon al snel er achteraan. Ook voor de prijs hoef je het niet te laten. Het is het waard!
Waardering: 9.5
Dhr. P.Z.

Vergoeding van de ingreep

Een onderooglidcorrectie wordt zelden vergoed door verzekeraars. Bij cosmetische ingrepen dient er namelijk sprake te zijn van medische noodzaak. Een vermoeid uiterlijk en wallen onder uw ogen vallen niet onder de medische noodzaak, dus komt het nauwelijks voor dat een correctie van de onderste oogleden wordt vergoed.

Onze oogchirurgen

Bij Ooglift werken twee chirurgen die gespecialiseerd zijn in het corrigeren van de oogleden. Dr. Geerling en Drs. van der Pol hebben samen al meer dan 23.000 ooglidcorrecties uitgevoerd. Bekijk de recensies van onze tevreden patiënten.

Kliniek

Ooglift
Buitenweg 26-H
3602 PS Maarssen, Utrecht

030 294 5726
info@ooglift.nl

Openingstijden

Maandag:09:00 – 18:00 uur
Dinsdag:09:00 – 18:00 uur
Woensdag:09:00 – 18:00 uur
Donderdag:09:00 – 18:00 uur
Vrijdag:09:00 – 18:00 uur
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten

Gratis consult met de oogchirurg

Voordat wij overgaan tot het uitvoeren van een ooglidcorrectie, bepalen wij of u hiervoor in aanmerking komt. Tijdens het eerste gesprek beantwoorden wij graag al uw vragen en besteden we aandacht aan eventuele negatieve effecten die kunnen optreden na een ooglidcorrectie. Als u bijvoorbeeld weinig volume in uw gezicht heeft, kan het voorkomen dat wij een onderooglidcorrectie afraden. Een onderooglidcorrectie mag namelijk geen hol effect veroorzaken. Het doel is namelijk een gezonde en natuurlijke uitstraling. Het eerste consult met de oogarts is geheel gratis en vrijblijvend.

Wanneer een onderooglidcorrectie?

Als u last heeft van wallen onder de ogen, ziet u er vermoeid uit. Meestal is de oorzaak een teveel aan vet en huid. Bij een onderooglidcorrectie wordt dan ook het teveel aan vet en huid verwijderd. Na de behandeling komt het vet nooit meer terug. Daardoor rekt de huid ook niet meer uit. Na een onderooglidcorrectie ziet u er dus weer goed uit en het resultaat is blijvend! Meer informatie over een onderooglidcorrectie? Maak een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

Bij vochtwallen geen correctie van de onderste oogleden

Als de oorzaak van de wallen vocht is, is het vaak raadzaam in eerste instantie voor een bovenooglidcorrectie te kiezen. Vocht onder de ogen is namelijk vaak afkomstig van de bovenoogleden, zeker als daar ook vet aanwezig is. Vet trekt namelijk vocht aan en door de zwaartekracht zakt dit omlaag. Vaak zien we dan ook dat na alleen een bovenooglidcorrectie vochtwallen al verminderen. In tweede instantie is een onderooglidcorrectie dan wel vaak mogelijk. Gecombineerde onder- en bovenooglidcorrecties raden wij af. Wij gaan namelijk voor het maximale resultaat.

Fantastisch geholpen door dokter Geerling. Na jaren last te hebben gehad van wallen, wilde ik ze toch eindelijk eens laten weghalen. Omdat ik nog wat vragen had, hebi k eerst een consult aangevraagd. Ik kon al binnen een week terecht en de operatie kon al snel er achteraan. Ook voor de prijs hoef je het niet te laten. Het is het waard!
Waardering: 10,0
Mw. M.M.

Voorbereiding op de behandeling

Om te zorgen dat u na de onderooglidcorrectie goed geneest, is het van essentieel belang dat u gezond bent voor de operatie. Indien u ziek bent, raden we aan om de behandeling op een later moment in te plannen. Vooraf willen we graag weten welke medicatie u gebruikt, omdat u met bepaalde medicijnen, zoals bloedverdunners, tijdelijk moet stoppen voorafgaand aan de ingreep. Ook dient u in de periode rondom de operatie geen alcohol te drinken. Hierdoor duurt het herstel langer en is de kans dat er complicaties ontstaan groter.

Ingreep

De ingreep duurt over het algemeen zo’n 30 minuten. Wij voeren ooglidcorrecties uit met de modernste apparatuur. We werken uitsluitend met micro-instrumentarium. Dit instrumentarium is speciaal ontwikkeld voor het uitvoeren van ooglidcorrecties en is minder grof dan het instrumentarium wat een plastisch chirurg doorgaans gebruikt. De onderooglidcorrectie bestaat uit de volgende stappen:

  • Aftekenen van het teveel aan huid en vet
  • Injectie om het gebied lokaal te verdoven
  • Het vet- en huidoverschot wegsnijden
  • De wondjes onder de ogen hechten

Na een bovenooglidcorrectie koelen we uw ogen met een ijsbril. Na een onderooglidcorrectie is dit echter niet nodig. Er is namelijk geen wetenschappelijk bewijs dat het koelen van de onderogen effect heeft op het verminderen van de zwelling. U kunt de ogen beter met rust laten om nabloedingen te voorkomen. Over het algemeen kunt u ongeveer 30 minuten na de behandeling naar huis. U mag niet autorijden en we raden u af om zelf met het openbaar vervoer te gaan, dus is het noodzakelijk dat iemand u naar huis brengt.

Herstel onderooglidcorrectie

Het corrigeren van de onderoogleden is een relatief kleine ingreep, maar het is essentieel dat u in de eerste week voldoende rust neemt na de ingreep zodat u snel herstelt. Daarom leggen we u uit hoe het herstelproces verloopt.

Voldoende rust nemen

De wondjes hebben tijd nodig om te genezen. Daarom raden we u aan om in de eerste week rustig aan te doen. Bewegingen als bukken en tillen zetten druk op de oogleden en leiden tot een vertraagde genezing. Licht administratief werk kunt u wel doen, maar ook dit raden we de eerste dag na de ingreep af. Na een week kunt u weer licht sporten en werken.

Door mijn wallen vroegen mensen me vaak of ik moe was en werd ik altijd zo’n 10 jaar ouder geschat. Best vervelend als je halverwege de 30 bent. Supergoede keuze om de onderooglidcorrectie te doen bij Ooglift. Blij met het resultaat!
Waardering: 9,5
Mw. J.N.

Nacontrole

De eerste nacontrole vindt binnen een week na de behandeling plaats. De arts bekijkt de genezing van uw oogleden en verwijdert de pleisters en hechtingen. Dit is het eerste moment waarop u het resultaat goed kunt bekijken. In de maanden hierna zullen de littekens die na een week nog vurig van kleur zijn vervagen. Ook is het gebied onder uw ogen nog wat gezwollen.

Het resultaat

Het uiteindelijke resultaat van de onderooglidcorrectie laat enkele maanden op zich wachten. In de loop der tijd trekt de zwelling helemaal weg, verdwijnen bloeduitstortingen en vervagen de littekentjes. De littekens vallen weg in uw oogplooien. U heeft hierna nog jarenlang plezier van de ingreep. Soms komt het voor dat de huid onder uw ogen weer veroudert, maar in dit geval heeft u op zijn vroegst pas na een jaar of tien een nieuwe ingreep nodig.

Risico’s

Complicaties zijn zeldzaam bij de onderooglidcorrectie, maar we willen u toch wijzen op de risico’s. Het is namelijk altijd mogelijk dat u bijvoorbeeld een infectie krijgt of een nabloeding krijgt. Sommige patiënten krijgen in de eerste weken een droog gevoel in de ogen dat ze omschrijven als zanderig. Dit is goed te verhelpen met een speciale zalf. Zwelling van de oogleden en bloeduitstortingen ontstaan vrijwel altijd. Hier hoeft u zich geen zorgen om te maken. Deze trekken namelijk vanzelf weg binnen twee weken.

Maak een afspraak

Laat u informeren over de onderooglidcorrectie door een van onze oogchirurgen. Maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend en gratis consult via onderstaand formulier of via 030 294 5726.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.