Laat wallen onder uw ogen verwijderen bij Ooglift: onze specialisten bekijken uw klachten tijdens een geheel vrijblijvend intakegesprek. Of u nu last heeft van vetwallen of vochtwallen, wij verminderen de klachten. Door de oorzaak van de wallen (vet, vocht en overtollige huid) aan te pakken, geniet u snel weer van een jonger en frisser uiterlijk.

  • Natuurlijk resultaat: jonge en frisse uitstraling
  • Geheel vrijblijvend en gratis intakegesprek
  • Behandeling door deskundige ooglidspecialist
  • Met 30.000 ooglidcorrecties een ruime ervaring

Bel ons direct om een gratis consult aan te vragen. De ervaren specialisten van Ooglift bekijken uw wallen en vertellen u meer over de onderooglidcorrectie.

Gratis consult aanvragen 030 2945726

Vochtwallen

Aanleg om vocht vast te houden en huidveroudering zijn de grootste boosdoeners bij het ontstaan van vochtwallen. Het collageen in de huid neemt door veroudering namelijk af, waardoor de huid minder elastisch wordt en gaat hangen. Vocht trekt in het huidoverschot dat ontstaat en leidt tot de vorming van wallen of zakken onder uw ogen.

Overtollige huid verwijderen

Vochtwallen kan Ooglift vanaf 2024 behandelen met de nieuwe laserlift methode. Met laser wordt van binnenuit de huid verstrakt waardoor het vocht wordt weggedrukt. U krijgt weer een frisse, jongere uitstraling. Met deze laserlift behandeling kan tevens overtollig vet worden weggesmolten. De behandeling wordt gedaan met een dunnen fiber die middels een insteekopening onder de huid wordt ingebracht. De insteekopening is vergelijkbaar met die van een naald en is na genezing niet of nauwelijks zichtbaar. Bij deze methode wordt dus geen grote wond gemaakt en zijn hechtingen niet nodig. Het herstel is hierdoor sneller en 2 dagen na de behandeling mag u zelfs alweer intensieve sporten beoefenen.

Vetwallen

De belangrijkste oorzaak van vetwallen is aanleg vanuit de familie en veroudering. Naarmate je ouder wordt, zwelt het aanwezige vet en hoopt het zich op onder je ogen. Ook wordt het bindweefsel zwakker waardoor het vet makkelijker naar voren en naar beneden kan zakken. Uiteindelijk ontstaan er storende wallen, welke een vermoeide uitstraling geeft.

Vet onder de ogen verminderen

Met de nieuwe laserlift behandeling van Ooglift zijn lichte tot matige vetwallen goed te verwijderen. Door de oorzaak (vet en losse huid) aan te pakken, verminderen uw klachten en ziet u er weer jonger en frisser uit.

Wallen verwijderen met een onderooglidcorrectie

Om uw wallen te verwijderen is een onderooglidcorrectie nodig. Deze ingreep zorgt ervoor dat wallen minder worden. De eerste weken na de behandeling heeft u nog een zwelling onder de ogen, maar deze trekt langzaam weg. Daarna ziet u er beter en frisser uit dan voor de onderooglidcorrectie.

Behandeling

De ooglidspecialist van Ooglift voert de laserliftbehandeling van circa 30 minuten uit. De ingreep is vrij eenvoudig: de arts tekent eerst het huidoverschot onder de ogen af en markeert de plaatsen van het overtollige vet. Daarna verdooft hij de huid met een lokale verdoving. Van dit prikje voelt u bijna niets. Vervolgens brengt hij een dunne fiber in en met laser wordt de huid verstrakt en het eventuele vet weggesmolten. Een hechting is niet nodig, de insteekopening van de fiber is zo klein dat deze in het algemeen na een paar dagen niet meer zichtbaar is.

Voor meer informatie over de ooglidcorrectie bekijkt u de veelgestelde vragen en de daarbij behorende antwoorden.

Gratis consult aanvragen 030 2945726

Resultaten

Op onderstaande voor-en-na-foto’s ziet u het resultaat van de onderooglidcorrectie. De wallen zijn verdwenen, wat de patiënt een frisse uitstraling geeft.

Voor de behandeling

Resultaat na de behandeling

Kosten onderooglidcorrectie

U betaalt bij Ooglift € 1500,- voor de onderooglidcorrectie. Dit is een all-in prijs. Het intakegesprek zit hierbij in en ook alle nazorg tot een jaar na de behandeling. U weet vooraf dus exact wat de kosten zijn. Onderooglidcorrecties worden helaas nooit vergoed door uw zorgverzekeraar.

AfspraakKosten (incl. BTW)
Intake laserlift-onderooglidcorrectieGratis
Laserlift-onderooglidcorrectie van beide onderoogleden,
inclusief nacontroles tot 1 jaar na behandeling
€ 1500,-
Consult€ 250,-
Tarieven gelden in onze nieuwe kliniek in Blaricum

Vermoeidheidswallen verminderen

Heeft u niet altijd last van wallen, maar enkel wanneer u vermoeid bent? Dan is een onderooglidcorrectie niet altijd noodzakelijk om de klachten te verminderen. Te weinig slaap, ongezonde voeding en een ongezonde levensstijl zijn oorzaken van vermoeidheidswallen. Roken en alcohol drinken verergeren de wallen. Om dit type wallen te verminderen of zelfs helemaal te laten verdwijnen, is het van belang dat u uw levensstijl aanpast. De verdikking onder uw ogen is te verhelpen met:

  • Voldoende nachtrust: 7 à 8 uur per nacht
  • Gezonde voeding: weinig zout en suiker, veel groente en fruit
  • Stoppen met roken en minderen met alcohol
  • Voldoende drinken, bij voorkeur water en thee

Wallen of donkere kringen?

Donkere kringen en wallen onder de ogen worden regelmatig met elkaar verward. Met een laserlift-onderooglidcorrectie kunnen we vetwallen verhelpen en ook vochtwallen, maar kringen onder de ogen niet. Deze ontstaan namelijk door ingevallen onderste oogleden, hyperpigmentatie of een doorschijnende huid. Deze problemen zijn met een ooglidcorrectie niet te verminderen.

Gratis consult aanvragen

Voor meer informatie over het verminderen en verwijderen van wallen vraagt u een vrijblijvend consult aan. De ooglidspecialist informeert u over de behandeling en resultaten van de onderooglidcorrectie. Heeft u last van zware oogleden, dan kunt u ook bij ons terecht voor een bovenooglidcorrectie.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.