Laat wallen onder uw ogen verwijderen bij Ooglift: onze medisch specialisten bekijken uw klachten tijdens een geheel vrijblijvend intakegesprek. Of u nu last heeft van vetwallen of vochtwallen, wij verminderen de klachten direct. Door de oorzaak van de wallen (vet, vocht en overtollige huid) aan te pakken, geniet u snel weer van een jonger en frisser uiterlijk.

  • Natuurlijk resultaat: jonge en frisse uitstraling
  • Geheel vrijblijvend en gratis intakegesprek
  • Behandeling door deskundige oogarts
  • Met 25.000 ooglidcorrecties een ruime ervaring

Bel ons direct om een gratis consult aan te vragen. De ervaren oogartsen van Ooglift bekijken uw wallen en vertellen u meer over de onderooglidcorrectie.

Gratis consult aanvragen 030 – 294 57 26

Vochtwallen

Huidveroudering is de grootste boosdoener bij het ontstaan van vochtwallen. Het collageen in de huid neemt door veroudering namelijk af, waardoor de huid minder elastisch wordt en gaat hangen. Vocht trekt in het huidoverschot dat ontstaat en leidt tot de vorming van wallen of zakken onder uw ogen.

Overtollige huid verwijderen

Vochtwallen laat u behandelen door Ooglift om weer een frisse, jonge uitstraling te krijgen. Door de overtollige huid en vet weg te nemen, verminderen de zakken of wallen onder de ogen.

Vetwallen

De belangrijkste oorzaak van vetwallen is veroudering. Naarmate je ouder wordt, gaat vet zich ophopen onder je ogen, waardoor er wallen ontstaan. Het bindweefsel wordt namelijk zwakker en het vet zakt hierdoor wat naar beneden. Deze verdikking kan je een vermoeide uitstraling geven, omdat we deze aanzien voor vermoeidheidswallen.

Vet onder de ogen verminderen

Met de behandeling van Ooglift zijn vetwallen goed te verwijderen. Door de oorzaak (vet en losse huid) aan te pakken, verdwijnen uw klachten en ziet u er weer jong en fris uit.

Wallen verwijderen met een onderooglidcorrectie

Om uw wallen te verwijderen is een onderooglidcorrectie nodig. Deze ingreep zorgt ervoor dat wallen direct verminderen. Na enkele weken trekt de zwelling van uw onderste oogleden weg en verminderen de wallen

Behandeling

De oogchirurg van Ooglift voert de behandeling van circa 30-40 minuten uit. De ingreep is vrij eenvoudig: de arts tekent het huidoverschot onder de ogen af en geeft u een lokale verdoving. Van dit prikje voelt u bijna niets. Vervolgens snijdt hij de losse huid die de wallen veroorzaakt weg en hecht hij de wondjes die hierdoor ontstaan. Binnen een uur kunt u vaak alweer naar huis.

Voor meer informatie over de ooglidcorrectie bekijkt u de veelgestelde vragen en de daarbij behorende antwoorden.

Gratis consult aanvragen 030 – 294 57 26

Resultaten

Op onderstaande voor-en-na-foto’s ziet u het resultaat van de onderooglidcorrectie. De wallen zijn verdwenen, wat de patiënt een frisse uitstraling geeft.

Voor de behandeling

Resultaat na de behandeling

Kosten onderooglidcorrectie

U betaalt bij Ooglift slechts € 1.300,- voor de onderooglidcorrectie. Vergeleken met veel andere klinieken is dit een lage prijs. Deze kunnen wij hanteren, omdat wij ons enkel richten op het uitvoeren van ooglidcorrecties. De behandeling wordt helaas niet vergoed door uw zorgverzekeraar tenzij er sprake is van een medische indicatie.

BehandelingKosten
ConsultGratis
Onderooglidcorrectie€ 1300,-

Vermoeidheidswallen verminderen

Heeft u niet altijd last van wallen, maar enkel wanneer u vermoeid bent? Dan is een onderooglidcorrectie niet altijd noodzakelijk om de klachten te verminderen. Te weinig slaap, ongezonde voeding en een ongezonde levensstijl zijn oorzaken van vermoeidheidswallen. Roken en alcohol drinken verergeren de wallen. Om dit type wallen te verminderen of zelfs helemaal te laten verdwijnen, is het van belang dat u uw levensstijl aanpast. De verdikking onder uw ogen is te verhelpen met:

  • Voldoende nachtrust: 7 à 8 uur per nacht
  • Gezonde voeding: weinig zout en suiker, veel groente en fruit
  • Minderen met roken en alcohol
  • Voldoende drinken, bij voorkeur water en thee

Wallen of donkere kringen?

Donkere kringen en wallen onder de ogen worden regelmatig met elkaar verward. Met een onderooglidcorrectie kunnen we vetwallen verhelpen, maar kringen onder de ogen niet. Deze ontstaan namelijk door ingevallen onderste oogleden, hyperpigmentatie of een doorschijnende huid. Deze problemen zijn met een ooglidcorrectie niet te verminderen.

Gratis consult aanvragen

Voor meer informatie over het verminderen en verwijderen van wallen vraagt u een vrijblijvend consult aan. De plastisch chirurg informeert u over de behandeling en resultaten van de onderooglidcorrectie.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.