De kosten voor een ooglidcorrectie verschillen per kliniek. Bij Ooglift werken we met vaste lage prijzen, omdat we gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van onder- en bovenooglidcorrecties. Bij ons wordt u behandeld:

  • Door een ervaren oogchirurg
  • Tegen een vaste lage prijs vanaf € 875,-
  • Na een geheel vrijblijvend en gratis consult

Vraag direct een consult aan met de oogarts via 030 294 5726 of door het contactformulier in te vullen.

Overzicht kosten ooglidcorrectie

Onderooglift correctie€ 1300,-Verkleining van de ooglidspleet (dubbelzijdig)€ 1250,-Herstel afstaand ooglid enkelzijdig (ectropioncorrectie)€ 800,-Herstel naar binnen gedraaid ooglid enkelzijdig (entropioncorrectie)€ 800,-

BehandelingKosten
Ooglidcorrectie van beide bovenoogleden (ooglift)€ 875,-
Onderooglift correctie€ 1300,-
Verkleining van de ooglidspleet (dubbelzijdig)€ 1250,-
Herstel afstaand ooglid enkelzijdig (ectropioncorrectie)€ 800,-
Herstel naar binnen gedraaid ooglid enkelzijdig (entropioncorrectie)€ 800,-

* Prijzen zijn geldig tot 31 december 2018.

De oogchirurgen van Ooglift voeren diverse ooglidcorrecties uit. Hieronder vindt u de prijzen van deze behandelingen. De prijzen zijn inclusief btw. Het intakegesprek en alle nacontroles zijn bij de prijs inbegrepen. Het intakegesprek is kosteloos en vrijblijvend. Omdat wij gemiddeld 45 ooglidcorrecties per week verrichten, kunnen wij deze kosten hanteren.

Vraag een gratis consult aan met de oogarts van Ooglift, zodat we al uw vragen persoonlijk kunnen beantwoorden.

Gratis consult aanvragen 030 – 294 57 26

Prijs onderooglidcorrectie

Voor een onderooglidcorrectie betaalt u € 1.300,- bij Ooglift. Voor deze prijs corrigeren we de onderste oogleden van beide ogen, zodat uw wallen verdwijnen. Het eerste consult is geheel kosteloos. Bij de kosten voor de ingreep zijn nacontroles inbegrepen.

ConsultGratis
Onderooglidcorrectie beide ogen€ 1.300,-

Vrijblijvend consult aanvragen

Prijs bovenooglidcorrectie

Een bovenooglidcorrectie kost u bij Ooglift € 875,-. De oogchirurg behandelt voor deze prijs de bovenoogleden van beide ogen, zodat u geen overhangende oogleden meer heeft en de klachten verdwijnen. De nacontroles zijn inbegrepen bij de prijs.

ConsultGratis
Bovenooglidcorrectie beide ogen€ 875,-

Vrijblijvend consult aanvragen

Vergoeding ooglidcorrectie

Ooglift heeft contracten afgesloten met Achmea, Agis, Interpolis, de Friesland, enzovoort. Bij nagenoeg alle overige verzekeraars is een contract niet nodig en kan Ooglift digitaal een aanvraag voor u indienen. Meestal bepaalt een medisch adviseur van de zorgverzekeraar dan of u wel of niet in aanmerking komt voor vergoeding. Gezichtsveldbeperking door overhangende huid voor uw pupil is meestal de indicatie. Klachten als vermoeidheid, hoofdpijn, smetten of eczeem zijn meestal geen redenen voor de verzekeraars om tot vergoeding over te gaan.

Sinds 1 januari 2017 is een noodzakelijke bovenooglidcorrectie opgenomen in de basisverzekering. Voorwaarde is dat er sprake moet zijn van invaliditeit door de hangende oogleden waarbij de huid meer dan 50% van de pupil bedekt bij ontspannen vooruit kijken. Een aanvraag bij de verzekering kunnen wij voor u regelen. Uw eigen risico is van toepassing.

Meer over vergoeding bovenooglidcorrectie

Aanvullende verzekering

Om in aanmerking te komen voor vergoeding dient u een aanvullende verzekering te hebben afgesloten. Daarnaast dient u te voldoen aan de criteria die uw verzekeraar heeft opgesteld. Deze kunt u nalezen in de polisvoorwaarden.

Het indienen van een aanvraag bij uw verzekeraar is een service van Ooglift waaraan geen kosten zijn verbonden. Meestal ontvangt u binnen enkele dagen tot weken bericht of u de behandeling bij ons op kosten van uw verzekeraar mag laten uitvoeren. Het kan voorkomen dat uw ziektekostenverzekeraar slechts een gedeelte (vaak € 500,-) vergoedt. U dient dan zelf het resterende bedrag bij te leggen.

Declaratie indienen bij uw zorgverzekeraar

Onderstaande gegevens heeft u nodig om de ooglidcorrectie in te dienen bij uw zorgverzekeraar.

Zorgproduct ooglift079999017
Declaratiecode15A010
Totaalbedrag in 2018875 euro

 

Contact opnemen

Twijfelt u of u een ooglidcorrectie wilt laten uitvoeren of heeft u nog vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Gratis consult aanvragen 030 – 294 57 26

U kunt terecht bij alle zorgverzekeraars

Laat Ooglift digitaal een aanvraag voor u indienen bij uw verzekeraar.