We vinden het belangrijk dat u een goed beeld krijgt van onze kliniek. Daarom hebben we een aantal vragen en antwoorden voor u op een rij gezet zodat u weet waar Ooglift voor staat en wat wij belangrijk vinden.

De missie van Ooglift

Waar staat Ooglift voor?

Ooglift verricht vanaf 2009 alleen maar ooglidcorrecties. Door niets anders te doen, kunnen we veel meer ervaring en deskundigheid opbouwen. Zo gaat de behandeling niet alleen makkelijker en sneller, maar krijgt u ook mooiere resultaten. Van een goed uitgevoerde ooglidcorrectie heeft u tientallen jaren plezier.

Welke normen en waarden heeft Ooglift?

Wij behandelen patiënten zoals we zelf ook behandeld willen worden. We zijn transparant en geven u een helder en eerlijk advies. Indien een behandeling niet nodig is, of als er andere factoren zijn die het herstel in de weg kunnen staan, kan het zelfs zo zijn dat we u een ooglidcorrectie afraden.

Welke overtuigingen motiveren Ooglift?

Oefening baart kunst. Dat geldt zeker voor ooglidcorrecties. In de loop der jaren hebben we gezien dat de resultaten steeds beter werden. We kregen steeds meer oog voor detail. Als iemand nu komt voor een second-opinion, zien wij doorgaans in één oogopslag hoe het beter had gekund.

Wat is het bestaansrecht van Ooglift?

Bij Ooglift zijn vanaf 2009 meer dan 30.000 mensen behandeld. Reclame is niet nodig want 99% van de mensen komt naar Ooglift, omdat ze van anderen over onze behandeling hebben gehoord. Voor Ooglift is dit juist de reden dat wij iedereen tegen een prijs kunnen behandelen.

De visie van Ooglift

Wat willen we bereiken met de kliniek?

Mensen komen van heel ver naar onze kliniek gereden. Dit is omdat ze bij iemand anders het resultaat hadden gezien en dus doelbewust naar [plaasnaam-kliniek] komen. Dat willen wij zo houden. Daarnaast willen we bereiken dat iedereen kan profiteren van een perfecte oogliftcorrectie door specialisten die meer dan 30.000 correcties hebben uitgevoerd.

Wat zijn de kernwaarden van Ooglift?

Daar kunnen we kort en krachtig over zijn: transparantie, eerlijkheid en vakmanschap.