Hangende oogleden en wallen onder uw ogen laten u er ouder uitzien. Dan is het logisch dat u hier graag iets aan wilt laten doen. Bij Ooglift kunt u terecht voor de ooglidcorrectie boven en onder. Dit wil zeggen dat we zowel de bovenste oogleden als onderste oogleden kunnen liften, zodat u in no time weer een jonge en frisse uitstraling heeft. Vraag een gratis consult aan om uw wensen te bespreken met de ooglidspecialist. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken om de behandeling al dan niet te laten uitvoeren.

  • Gratis en vrijblijvend consult met een ooglidspecialist
  • Een natuurlijk resultaat
  • Behandeling door een ervaren arts

Voor meer informatie of een geheel vrijblijvend consult neemt u contact op met Ooglift. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Gratis consult aanvragen 030 2945726

Voor-en-na-foto’s

Vrouw
Voor de behandeling
Resultaten
Na de behandeling

Toen ik bij Ooglift kwam voor een boven ooglidcorrectie vertelde de arts dat een onderooglidcorrectie helemaal niet nodig was als ik een bovenooglidcorrectie deed. Het beste advies dat ik ooit heb gehad!

Vaak maar één behandeling nodig

We raden u altijd aan om eerst de bovenste oogleden te laten liften. De redenen hiervoor zijn:

  • Als we zowel uw boven- als uw onderoogleden liften in één behandeling, moet u onder narcose. Wij behandelen u liever met een lokale verdoving, omdat de risico’s voor de patiënt hierbij minimaal zijn.
  • Bij 60% van de patiënten is het na de bovenooglidcorrectie niet meer nodig om de onderste oogleden ook te laten behandelen. Het vocht onder de ogen kan na de ooglift beter wegtrekken, waardoor ook uw wallen vaak minder worden.
  • Door (in eerste instantie) alleen de bovenoogleden te laten liften, bespaart u op de kosten. U betaalt € 1250,- voor de bovenooglidcorrectie. Een onderooglidcorrectie middels laserlift kost € 1500,-.

Correctie bovenste oogleden

Een bovenooglidcorrectie voeren we uit om hangende oogleden te verhelpen. Uw ooglid is verslapt en hangt over uw oog heen, wat kan leiden tot verminderd zicht en hoofdpijn. Ook als u geen medische klachten heeft, maar het gewoon niet mooi vindt, kunnen we u uiteraard helpen met een bovenooglift.

Correctie onderste oogleden

Uw onderste oogleden vormen wallen of ‘zakken’ onder uw ogen als de huid verslapt. U hoort misschien vaak dat u er moe uitziet. Een onderooglidcorrectie is de oplossing om de losse huid en eventueel het overschot aan vetweefsel onder uw ogen te verwijderen. Uw wallen worden minder en u ziet er beter uit.

Kosten

Bij Ooglift hanteren wij vaste tarieven. We bieden u de behandeling aan inclusief een gratis intake en alle nazorg. Zo komen er nooit kosten bij en weet u vooraf waar u aan toe bent. Voor het bedrag krijgt u de beste mogelijk uitgevoerde ooglidcorrectie verricht door een ooglidspecialist met de meest aantoonbare ervaring.

AfspraakKosten (incl. BTW)
Eerste consult (intake gesprek)Gratis
Ooglidcorrectie van beide bovenoogleden (ooglift) incl. intakegesprek
en (eventuele) nacontroles tot 1 jaar na behandeling
€ 1250,-
Laserlift-onderooglidcorrectie van beide onderoogleden incl. intakegesprek
en (eventuele) nacontroles tot 1 jaar na behandeling
€ 1500,-
Consult€ 250,-
Tarieven gelden in onze nieuwe kliniek in Blaricum

Gratis consult aanvragen 030 2945726

De sfeer in de kliniek was erg prettig. Het team is heel vriendelijk en ik voelde me meteen op mijn gemak. De operatie is goed verlopen. Voor ik het wist, was het al klaar en kon ik weer naar huis!

Maak kennis met onze ooglidspecialisten

Bij Ooglift werken gespecialiseerde ooglidspecialisten die de behandelingen uitvoeren. Maak kennis met onze artsen tijdens een geheel vrijblijvend consult .

Dr. R.A. Geerling

Gespecialiseerd ooglidspecialist
BIG-nummer: 59045623301

Omdat Dr. Geerling jaarlijks zo’n 2.000 ooglidcorrecties uitvoert, weet u zeker dat u bij hem in goede handen bent. Met zijn deskundige blik bekijkt de arts uw oogleden en bepaalt hij hoeveel losse huid hij moet wegnemen om u weer een jeugdige uitstraling te geven.

Twijfelt u over een ooglidcorrectie? Dr. Geerling geeft u tijdens een vrijblijvend consult graag alle informatie die u nodig heeft om een weloverwogen beslissing te maken.

Consult aanvragen met Dr. Geerling

Voor de boven en onder ooglidcorrectie

Een goede gezondheid is een vereiste voor het ondergaan van de ingreep. De arts corrigeert uw oogleden niet wanneer u ziek bent of griep heeft, omdat u dan minder goed herstelt van de boven- en onderooglidcorrectie. Ook dient u (tijdelijk) te stoppen met roken, alcohol en bloedverdunners. Tijdens het consult bespreekt de arts de voorbereiding met u.

Lees meer over het herstel na een ooglidcorrectie.

Contact opnemen

Heeft u vragen over de ooglidcorrectie of wilt u weten of de behandeling geschikt is voor u? Bel dan naar 030 2945726 of neem via het formulier hieronder contact met ons op.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.