Ooglidcorrectie

Ooglift is in Nederland de specialist in ooglidcorrecties. Onder leiding van oogarts en oogchirurg Dr. R.A. Geerling houden wij ons al vanaf 2009 bezig met uitsluitend ooglidcorrecties. Ooglift heeft al ruim 19.000 behandelingen uitgevoerd. U kunt dus zeker zijn van onze expertise.

Bovenooglidcorrectie

Met een bovenooglidcorrectie laat u uw hangende oogleden corrigeren: vraag een gratis consult aan met een van onze oogartsen. Overhangende bovenoogleden leiden vaak tot verminderd zicht of hoofdpijn.

Meer over bovenooglidcorrectie >

Waarom Ooglift voor uw ooglidcorrectie?

U profiteert van verschillende voordelen als u er voor kiest een ooglidcorrectie door Ooglift te laten uitvoeren:

  • De mooiste bovenooglidcorrectie bieden wij aan voor €875,-
  • Door jarenlange ervaring bieden wij een natuurlijk resultaat, volledig passend bij uw gezicht. Bekijk direct de resultaten.
  • Ooglift scoort een 9.6 als beoordeling. Dit is gebaseerd op het resultaat en de persoonlijke benadering.
  • Meer dan 2000 behandelingen worden jaarlijks bij Ooglift uitgevoerd.
  • Veiligheid staat voorop. Ooglift werkt uitsluitend met gecertificeerde oogartsen en heeft zowel het ZKN- als ISO-9001 keurmerk.
  • Ooglift is gevestigd in Maarssen-vlakbij Utrecht- en is uitstekend vanuit geheel Nederland te bereiken met alle vormen van vervoer. Parkeren kan direct voor de deur en is gratis.

Veiligheid

U bent bij Ooglift in veilige handen. De gespecialiseerde artsen Dr. Geerling en Drs. van der Pol van Ooglift zijn erkend als oogarts. Met meer dan 19.000 behandelingen zijn het de meest ervaren oogartsen van Nederland als het gaat om ooglidcorrecties. Ooglift werkt enkel met micro-instrumentarium. Dit instrumentarium wordt niet voor andere operaties gebruikt. De kliniek wordt jaarlijks door de KIWA gekeurd en beschikt over zowel het ZKN- als ISO-9001 keurmerk.

Tarieven Ooglidcorrectie

De prijs van een ooglift (bovenooglidcorrectie) bedraagt €875. De prijs is inclusief het intakegesprek en alle nazorg. Voor dit bedrag krijgt u de mooiste ooglift en kunt u weer tientallen jaren vooruit.

Vergoeding ooglidcorrectie

Een bovenooglidcorrectie wordt vergoed vanuit de basisverzekering wanneer er sprake is van gezichtsveldbeperking. De hangende oogleden moeten dan bij ontspannen en recht vooruit kijken voor uw pupil hangen.
Sommige zorgverzekeraars hebben de bovenooglidcorrectie ook opgenomen in een aanvullende verzekering. Dit kan het geval zijn bij de de IZA, ONVZ, Unive, de Amersfoortse en VGZ. Vanuit de aanvullende verzekering zijn de eisen vaak soepeler.
De exacte eisen om in aanmerking te komen voor vergoeding vindt u in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar.

Aanvraag vergoeding

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een ooglidcorrectie vergoeding? Dan kan Ooglift de aanvraag kosteloos voor u verzorgen. Dit doen wij digitaal. Wij hebben contracten met verschillende zorgverzekeraars afgesloten, zoals Achmea, Zilveren Kruis en Interpolis. Ook bij alle overige partijen kunnen wij de aanvraag voor u verzorgen. Voor deze service brengen wij geen kosten in rekening. Let erop dat voor een aanvraag een verwijsbrief van uw huisarts noodzakelijk is.

U kunt terecht bij alle zorgverzekeraars

Laat Ooglift digitaal een aanvraag voor u indienen bij uw verzekeraar.