De in 1969 geboren dr. R.A. Geerling ontwikkelde al vroeg een passie voor microchirurgie. Om van zijn passie zijn werk te kunnen maken begon hij aan de opleiding geneeskunde aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. In 1999 werd dr. Geerling in onderzoeksverband met de Johns Hopkins University in Amerika gepromoveerd tot doctor in de Geneeskunde. Hierna voltooide hij de opleiding tot oogarts en ooglidspecialist aan het Erasmus Medisch Centrum.

In 2000 startte hij als medisch specialist in het Antonius ziekenhuis te Utrecht. Na veel ervaring te hebben opgebouwd, verruilde hij in 2003 het algemene ziekenhuis voor de Jan van Goyen Kliniek te Amsterdam. Deze kliniek stond destijds bekend om haar plastisch chirurgische ingrepen en tot 2009 kon hij zich daar als oogarts bekwamen in het uitvoeren van ooglidcorrecties.

Dr. Geerling droomde al langere tijd over het openen van zijn eigen praktijk.

Ooglift

Na zijn tijd bij de Jan van Goyenkliniek opende dr. Geerling medio 2009 de deuren van zijn eigen kliniek en begon de geschiedenis van Ooglift. Als eerste in Nederland besloot hij zich met Ooglift enkel te richten op boven- en onderooglidcorrecties. Hij is er namelijk van overtuigd dat je beter één ding goed kan doen dan alles half. Dr. R.A. Geerling:

‘’Het resultaat van een goed uitgevoerde ooglidcorrectie geeft voldoening, het is een vorm van esthetiek en kunst. Iedereen kan schilderen, maar er zijn maar weinig mensen die een mooi schilderij kunnen maken.’’

Door de kleine setting van de kliniek, is er goed overzicht op alles wat er gebeurt. Wanneer u als cliënt de kliniek belt, is de kans groot dat u al aan uw naam of stem wordt herkent. Als u een e-mail schrijft, komt deze rechtstreeks bij de arts binnen. Bij medische vragen is de kans groot dat u zélfs in de avonden of in weekenden antwoord van de arts krijgt. Ooglift is dus geen fabriek, de artsen weten exact wat er allemaal speelt binnen de praktijk.

Ruim 2.000 behandelingen per jaar

Dankzij jarenlange ervaring duurt een ooglidcorrectie bij Ooglift korter dan bij klinieken die meerdere behandelingen uitvoeren. Hoe meer ervaring, hoe korter de behandeling, des te minder blauwe plekken en des te sneller het herstelproces verloopt. Door de specialisatie van de artsen bij Ooglift kunnen zij jaarlijks meer dan 2.000 behandelingen uitvoeren voor klanten uit heel Nederland die opzoek zijn naar een ooglidcorrectie in Deventer, een ooglidcorrectie in Leiden of een ooglidcorrectie in Arnhem.

Afspraak maken bij Ooglift

Wilt u uw ogen graag laten liften bij Ooglift of wilt u een van de artsen spreken? Bel 030 294 5726 voor meer informatie.