De ervaren oogspecialisten van Ooglift helpen u graag met een ooglidcorrectie om uw hangende oogleden te verhelpen. Onze artsen hebben al ruim 30.000 geslaagde ooglidcorrecties uitgevoerd. Kies voor een ooglidcorrectie bij Ooglift en we helpen u van uw klachten af.

De voordelen van Ooglift

Een ooglidcorrectie laat u uitvoeren door de ervaren artsen van Ooglift. Ze bieden u deskundig advies en corrigeren uw oogleden met een simpele ingreep. Laat ook uw oogleden liften bij Ooglift en geniet onze voordelen.

 • Gratis consult in onze kliniek
 • Gecertificeerde en ervaren artsen
 • Volledig zicht en een natuurlijke uitstraling

Vraag een consult aan!

Gratis consult aanvragen

Na jaren te hebben getwijfeld ben ik voor een ooglift gegaan. Ik kan het echt aan iedereen aanraden die ook last heeft van hangende oogleden. De operatie stelt niets voor en het resultaat is heel mooi!
Mw. R.W. uit Amsterdam

Consult

Een consult bij ons is altijd gratis. U vraagt vrijblijvend een consult aan via onze website. Tijdens het consult bekijkt de arts of u in aanmerking komt voor een ooglidcorrectie. Vervolgens legt hij uit hoe u zich kunt voorbereiden op de behandeling, hoe de behandeling verloopt en geeft hij tips voor een spoedig herstel.

Ooglidcorrecties

Bovenooglidcorrectie

Belemmeren hangende oogleden uw zicht? Kies dan voor een bovenooglidcorrectie. Hangende oogleden geven u onder andere een vermoeide of verouderde blik, hoofdpijn, verminderd zicht en tranende ogen. Deze klachten zijn eenvoudig te verhelpen met een bovenooglidcorrectie. Deze behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Bekijk ook de veelgestelde vragen bij een bovenooglidcorrectie.

Onderooglidcorrectie

Geven chronische wallen u een vermoeide of boze uitstraling? Laat dan een onderooglidcorrectie uitvoeren bij Ooglift. Wallen geven u een onuitgeslapen blik, ongeacht hoe fit u zich voelt. Een onderooglidcorrectie geeft u weer een jonge en frisse uitstraling.

Lees ook de veelgestelde vragen bij een onderooglidcorrectie.

De behandeling

De behandeling van een onderooglidcorrectie is nagenoeg gelijk aan die van een bovenooglidcorrectie. Beide behandelingen zijn eenvoudig en vrij kort (30 minuten tot 1 uur). Allereerst tekent de arts met een stift de plekken af waar de sneeën komen. Voor de behandeling begint, krijgt u een plaatselijke verdoving om een pijnloze behandeling te realiseren. De oogspecialist snijdt het overtollige vet- en of vochtweefsel weg en dicht de wondjes met speciale hechtingen. Na vier tot zes dagen haalt uw arts de hechtingen uit uw huid.

Voor-en-na-foto’s

Enkele resultaten van ooglidcorrecties ziet u hieronder op de voor-en-na-foto’s

Voor de behandeling.

Resultaat na behandeling.

 

Voor de behandeling.

Resultaat na behandeling.

 

Voor de behandeling.

Resultaat na behandeling.

 

Heel fijn consult gehad. Dokter Geerling nam de tijd voor mijn vragen en nam mij serieus. De behandeling ging goed. Ik voelde er gelukkig niet van door de verdoving. Het resultaat mag er wezen!
Mw. S.A. uit Amsterdam

Nazorg

Na de operatie moet u rekening houden dat uw oogleden licht gaan zwellen. Ook is het verstandig om thuis de eerste 24 uur niet te praten en zo min mogelijk te bewegen; blijf lekker in de luie stoel televisie kijken!

Neem voor een optimaal herstel voldoende rust en voorkom druk op uw oogleden door 14 dagen niet te sporten, bukken en geen zware voorwerpen te tillen.

Bereikbaarheid Ooglift vanuit Amsterdam

We zijn werkzaam in onze vestiging in Maarssen, nabij Utrecht. Vanuit Amsterdam rijdt u binnen een half uur naar onze kliniek. Ook zijn we goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zit een treinstation in Maarssen en schuin tegenover onze kliniek is een bushalte. Klanten door heel Nederland kunnen bij ons terecht. Zoek je bijvoorbeeld een kliniek voor een ooglidcorrectie in Arnhem of Deventer? Dan ben je bij Ooglift aan het juiste adres.

Adres Ooglift
Buitenweg 26-H
3602 PS Maarssen
 

Auto

Onze kliniek is goed bereikbaar met de auto vanuit Amsterdam. Hieronder volgt een routebeschrijving vanaf de A2.

 • Neem de A2/E35 richting Utrecht.
 • Volg de 2 rechterrijstroken om afrit 6 t/m 8 te nemen naar de N230 richting Maarssen.
 • Sla bij afrit 6 linksaf naar de N230.
 • Houd rechts aan en neem de afrit Maarssen-Dorp.
 • Sla na de afrit meteen linksaf en sla vervolgens nogmaals linksaf naar de Sweserengseweg/N404.
 • Ga linksaf op de eerste rotonde (tweede afslag) naar de Buitenweg.
 • Volg de Buitenweg rechtdoor tot uw bestemming.
 • Ooglift is gevestigd in het gebouw de ‘Vechtstede’.
 • Parkeren in Maarssen is overal gratis en kan bij ons voor de deur.

U kunt ook een persoonlijke routebeschrijving genereren door uw adres in te vullen. U krijgt dan via Google Maps een routebeschrijving vanaf uw adres naar onze kliniek.

Openbaar vervoer

 • https://9292.nl/?naar={blaricum}_{deltazijde}-{2b_2}
AfspraakKosten (incl. BTW)
Intake bovenooglidcorrectieGratis
Bovenooglidcorrectie van beide bovenoogleden (ooglift),
inclusief nacontroles tot 1 jaar na behandeling
€ 1250,-
Consult€ 250,-
Tarieven gelden in onze nieuwe kliniek in Blaricum

Contact

Wij helpen u graag verder met vragen over het consult, de behandeling of de nazorg; vul het onderstaande formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.