Bij cosmetische chirurgie denkt u misschien eerder aan vrouwen dan aan mannen. Toch is het ook onder mannen heel normaal om een ooglidcorrectie te laten uitvoeren. Heeft u last van hangende oogleden of wallen? Laat uw bovenste of onderste oogleden dan liften om de klachten te verhelpen. Tijdens een geheel vrijblijvend intakegesprek bekijkt de ooglidspecialist uw oogleden en beantwoordt hij al uw vragen.

  • Oplossing voor hangende oogleden en wallen
  • Aandacht voor een natuurlijk resultaat in ooglidcorrecties
  • Arts met specialisatie in ooglidcorrecties
  • Gratis consult met uw ooglidspecialist

Meer weten over een ooglidcorrectie? Bel dan met onze kliniek of vraag een gratis consult aan met de oogspecialist.

Gratis consult aanvragen 030 2945726

“Goede indruk tijdens het eerste gesprek en daarna maakt de dokter dit ook waar. Rustige man die goed uitlegde wat hij ging doen en de operatie goed uitvoerde. Erg tevreden met het resultaat.”

Twee verschillende ingrepen

Afhankelijk van uw klachten kiest u – in overleg met de arts – de juiste ingreep. Er zijn namelijk twee soorten ooglidcorrecties; de eerste corrigeert de bovenste oogleden, de tweede de onderste. Een combinatie van de boven- en onderooglidcorrectie is ook mogelijk.

Bovenooglidcorrectie

Zoals de naam al verklapt, corrigeren we bij een bovenooglidcorrectie de bovenste oogleden. Deze ingreep is de beste oplossing wanneer u last heeft van overhangende oogleden. In ernstige gevallen krijgt u zoveel last van uw oogleden dat uw zicht vermindert en dat u hoofdpijn krijgt van het telkens aanspannen van de spieren in uw voorhoofd.

Onderooglidcorrectie

Heeft u geen last van uw bovenste, maar juist van de onderste oogleden in de vorm van wallen of een overschot aan losse huid onder uw ogen? Dan raden we aan te kiezen voor een onderooglidcorrectie. Hierbij corrigeert de ooglidspecialist uw onderste oogleden om de huid onder uw ogen glad te strijken.

Resultaat ooglidcorrectie man

Het resultaat van een ooglidcorrectie maakt zowel bij een man als bij een vrouw een groot verschil. U heeft geen last meer van het teveel aan huid en ziet er daardoor direct jonger en frisser uit. Bekijk meer voor-en-na-foto’s.

Vrouw, 39 jaar voor de ooglidcorrectie
Man, 39 jaar voor de behandeling.
Resultaten na de ooglidcorrectie van een man van 39 jaar
Resultaten na de behandeling.
Vrouw, 39 jaar voor de ooglidcorrectie
Man, 29 jaar voor de behandeling.
Resultaten na ooglift
Resultaat na behandeling.

Tarieven

We werken met vaste prijzen voor de boven- en onderooglidcorrectie. Bij onderstaande prijzen zijn het eerste consult en de controles na de behandeling inbegrepen. Zo weet u vooraf precies wat u betaalt.

AfspraakKosten (incl. BTW)
Eerste consult (intake gesprek)Gratis
Ooglidcorrectie van beide bovenoogleden (ooglift) incl. intakegesprek
en (eventuele) nacontroles tot 1 jaar na behandeling
€ 1250,-
Laserlift-onderooglidcorrectie van beide onderoogleden incl. intakegesprek
en (eventuele) nacontroles tot 1 jaar na behandeling
€ 1500,-
Consult€ 250,-
Tarieven gelden in onze nieuwe kliniek in Blaricum

Gratis consult aanvragen 030 2945726

“De arts weet waar hij het over heeft en dat is te merken. Hij kon al mijn vragen duidelijk beantwoorden. De operatie zelf was zo voorbij, echt een fluitje van een cent. Met een uur stond ik weer buiten.”

Ontmoet ons team

Om een veilige behandeling met een natuurlijk resultaat te garanderen werkt Ooglift enkel met ervaren ooglidspecialisten. Na meer dan 30.000 mannen en vrouwen te hebben behandeld, kunnen we stellen dat onze artsen een ruime ervaring hebben op het gebied van ooglidcorrecties.

Vrijblijvend consult

Voorafgaand aan de ooglidcorrectie heeft u bij Ooglift altijd een consult met de ooglidspecialist die u zal behandelen. Deze bespreekt onder meer de behandeling, het herstel en de risico’s van de ingreep met u. Ook vraagt hij naar uw wensen en vertelt hij u of het mogelijk is om aan die wensen te voldoen. Heeft u vragen? Dan neemt de arts uiteraard de tijd om deze te beantwoorden. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u goed voorbereid bent op de ingreep.

Ingreep

Een ooglidcorrectie duurt slechts een half uurtje. De oogspecialist start met het aftekenen van de oogleden, terwijl u zit. Zo kan hij het best zien hoe uw oogleden ‘vallen’. Daarna krijgt u in beide oogleden een verdoving. Hier voelt u vrijwel niets van.

Zodra uw oogleden verdoofd zijn, kan de ooglidcorrectie beginnen. De arts snijdt een reepje huid weg op uw ooglid, op het punt dat precies in de plooien valt. Zo weet hij zeker dat de minuscule littekens later wegvallen in de plooitjes van uw oogleden. Vervolgens hecht de arts uw oogleden en plakt hij er steri-strips overheen om de wondjes te beschermen.

U mag nog binnen het uur naar huis. Vraag van tevoren of een vriend of familielid u naar huis wil brengen. U mag namelijk nog niet zelf autorijden.

“Aan het hele team van Ooglift: Bedankt. Prettige omgang, goede behandeling en zorgen. De operatie aan mijn boven oogleden heeft mijn hoofdpijn doen verdwijnen. En ik zie weer een stuk beter.”

Na de ooglidcorrectie

Onze artsen geven u een aantal tips mee om het herstel te bevorderen na de ingreep. Om u hier alvast op voor te bereiden, kunt u ze hieronder alvast rustig doorlezen.

  • Als u gaat liggen, kunt u uw hoofd wat hoger plaatsen om te zorgen dat er niet te veel bloed naar uw hoofd stroomt. Dit veroorzaakt namelijk druk op de oogleden.
  • Voorkom dat de pleisters nat worden in de eerste dagen. U mag wel douchen zonder uw gezicht nat te maken.
  • Contactlenzen mag u na de ooglidcorrectie pas dragen wanneer u deze kunt inbrengen zonder aan uw oogleden te trekken.
  • Bescherm uw oogleden – na het verwijderen van de hechtingen – met zonnebrandcrème als u naar buiten gaat. We raden aan om een crème met beschermingsfactor 50 te gebruiken.

Meer informatie

Onze specialisten staan voor u klaar om vragen te beantwoorden en een gratis consult in te plannen. Als u meer informatie wilt over de ooglidcorrectie en alles wat hier bij komt kijken, vul dan onderstaand formulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.