Waarom zou je een ooglidcorrectie laten uitvoeren?

Door huidveroudering verslapt de huid van uw oogleden en rekt deze uit. Hierdoor ontstaat een huidoverschot. In uw oogleden kunnen vet- en vochtweefsel zich ophopen. Dit verandert uw uiterlijk na verloop van tijd aanzienlijk. Hangende oogleden kunnen u een boze, verdrietige of onuitgeslapen uitstraling geven. Ook kunt u hoofdpijn ervaren door de druk van uw oogleden op uw ogen. Al deze klachten laat u in één behandeling verdwijnen met een ooglidcorrectie.

Redenen voor een ooglidcorrectie

Er zijn diverse redenen om een ooglidcorrectie uit te laten voeren. De meeste redenen zijn van cosmetische aard, maar veelal is er ook sprake van een medische klacht.

Cosmetische redenen

Hangende oogleden geven vaak een sombere, boze of vermoeide blik. Ook zorgen overhangende oogleden er meestal voor dat uw gezicht er ouder uitziet. Dit kan een gevoel van schaamte met zich meebrengen.

Medische redenen

Wanneer u lichamelijke klachten ervaart van uw hangende oogleden zijn uw klachten medisch van aard. Voorbeelden van fysieke klachten zijn hoofdpijn, migraine, zwaar aanvoelende oogleden, druk op de ogen en een beperkt gezichtsveld.

Twijfel

De meeste mensen twijfelen jarenlang over een ooglidcorrectie voor ze deze laten uitvoeren. Wanneer ze de stap uiteindelijk toch zetten, zijn ze vrijwel altijd ontzettend tevreden met het resultaat. De enige spijt die ze achteraf ervaren is dat ze het niet eerder hebben gedaan.

Twijfelt u over een ooglidcorrectie? Vraag dan een gratis consult aan met onze ooglidspecialist. Deze specialist kan al uw vragen beantwoorden, zodat u de juiste keuze kunt maken. Lees ook wanneer een ooglidcorrectie nodig is.

Gratis consult aanvragen 030 2945726

Waarom onze patiënten een ooglidcorrectie hebben laten uitvoeren

Na jarenlang last te hebben gehad van mijn hangende oogleden heb ik besloten om een consult aan te vragen bij Ooglift. Alles werd heel duidelijk aan mij uitgelegd en ik was er helemaal van overtuigd dat ik een ooglidcorrectie wilde. Ik heb direct een afspraak kunnen maken voor de behandeling. De operatie verliep heel goed en snel. Binnen een half uur was het al klaar en er ging een wereld voor me open. Mijn blik was zoveel opener en helderder. Echt heel erg blij met dit top resultaat. Een aanrader voor iedereen die hier ook last van heeft
– Mw. C.C.

 

Voor mij was de keuze snel gemaakt. Mijn gezichtsvermogen was zo slecht geworden dat ik de behandeling ook nog eens vergoed kreeg. Geweldig hoe vriendelijk, behulpzaam en professioneel het personeel van Ooglift was. Dat ik nu weer 100% zicht heb is fantastisch!
– Mw. D.t.

 

Ik vond mijn hangende oogleden afgrijselijk dus wilde er graag vanaf. Vroeger kreeg ik vaak opmerkingen van wat kijk je toch boos maar sinds ik een ooglidcorrectie heb laten doen heb ik dit helemaal niet meer!
– Mw. S.t.

 

Vanaf mijn 40ste gingen mijn oogleden steeds meer hangen. Ik merkte dat ik er steeds vaker hoofdpijn van kreeg en het voelde ook heel vermoeiend aan. Ik heb daarom online gekeken wat ik eraan kon doen en ik kwam uit bij een ooglidcorrectie. Bij het kiezen van een kliniek heb ik gekeken naar ervaren oogartsen in de buurt van mijn woonplaats (Amersfoort) en zo kwam ik terecht bij Ooglift. Ik moet eerlijk zeggen dat ik wel even schrok na de ingreep, maar het resultaat trok al gauw bij in de dagen erna. Na een paar maanden zag je helemaal niet meer dat ik een ooglidcorrectie had gehad. Ik kreeg ook erg veel complimentjes van mijn familie, vrienden en collega’s. Voor mij zeker een geslaagde ooglidcorrectie!
– Mw. I.V.

Lees ook het dagboek dat een van onze patiënten heeft bijgehouden na haar ooglidcorrectie.

Kies voor Ooglift

  • Gratis consult
  • Gespecialiseerd in ooglidcorrecties
  • Onderooglidcorrectie middels de nieuwe laserlift methode
  • Al duizenden geslaagde ooglidcorrecties
  • Goed bereikbaar dankzij een centrale ligging
  • Voldoet aan alle veiligheidseisen
  • Speciale apparatuur voor ooglidcorrecties

U bent welkom voor een gratis consult

Maak direct een afspraak voor een gratis intakegesprek. Vul ons contactformulier in of bel naar onderstaand telefoonnummer.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.