Botox is een effectieve methode om fijne lijntjes op het voorhoofd, tussen de wenkbrauwen, rondom de ogen en mondhoeken te verminderen. Onze oogartsen krijgen vaak de vraag wanneer het weer toegestaan is gebruik te maken van botox na een ooglidcorrectie. We vertellen het u graag.

Wat is botox?

Botox is een natuurlijk eiwit dat ervoor zorgt dat spieren tijdelijk ontspannen. Het middel zorgt ervoor dat het zogeheten aanspansignaal tussen de zenuwen en spiertjes in uw gezicht tijdelijk geblokkeerd wordt. Dit zorgt ervoor dat de huid niet meer volledig kan worden aangespannen. Botox wordt in de spiervezels geïnjecteerd, waardoor de lijntjes die ontstaan door bijvoorbeeld fronsen verminderen.

Botox gebruiken in combinatie met een ooglidcorrectie

Wanneer botox niet het gewenste resultaat oplevert, kunt u kiezen voor een ooglidcorrectie. Met een bovenooglidcorrectie corrigeren we uw hangende oogleden waardoor ook kraaienpootjes en voorhoofdrimpels verminderen. Wanneer u een ooglidcorrectie wilt ondergaan, adviseren wij u voor de behandeling geen botox meer te gebruiken. Na de behandeling is botox namelijk meestal niet meer nodig en dat bespaart geld. De fronsrimpel kan wel iets minder worden na een bovenooglidcorrectie, maar zal nooit helemaal verdwenen zijn. Een maand na de ingreep kunt u deze weer met botox laten behandelen.

Vraag een gratis consult aan

Heeft u vragen over een ooglidcorrectie? Vraag dan een gratis consult aan bij onze oogartsen. We hebben ondertussen meer dan 23.000 ooglidcorrecties mogen uitvoeren. We zijn daarmee expert in ons vakgebied en kunnen al uw vragen rondom botox in combinatie met een ooglidcorrectie beantwoorden. De kosten voor een bovenooglidcorrectie aan beide ogen bedragen € 875,-.

BehandelingKosten
Vrijblijvend consultGratis
Ooglidcorrectie van beide bovenoogleden (ooglift)€ 875,-

Neem contact op met Ooglift.nl

Om een afspraak te maken voor een ooglidcorrectie vult u onderstaand formulier in of belt u 030 294 5726.

U kunt terecht bij alle zorgverzekeraars

Laat Ooglift digitaal een aanvraag voor u indienen bij uw verzekeraar.