Na de ooglidcorrectie krijgen alle behandelde patiënten een enquêteformulier zodat wij kunnen evalueren of de door ons geleverde zorg en het behaalde resultaat naar wens zijn geweest en of wij nog dingen kunnen verbeteren.

Hieronder staan ervaringen van patiënten die bij ons een ooglift hebben ondergaan.
En bekijk ook eens onze resultaten.

Klantervaringen

Anneke van Dok:
“Direct na mijn ooglift- operatie in januari 2013 had ik een beter zicht, was ik minder moe na het lezen van dossiers en het werken op de computer en kreeg ineens complimenten over mijn fitte, frisse uiterlijk.

De operatie zelf viel mij reuze mee. Na een helder consult kon ik al een maand later terecht, de ingreep duurde een half uur en vond plaats in een ontspannen, maar zeer professionele ambiance. Ik heb tijdens en na de operatie nauwelijks pijn gevoeld. Toen een week later de hechtingen er uit mochten, had ik maar één kritische kanttekening:”had ik veel erder moeten doen”.

Mw. B.B:
“Beter bij Ooglift dan in een kliniek”. Persoonlijke begeleiding perfect. behandeling perfect, volgens mij had dit niet beter gekund. Ik ben al meer dan 100 % tevreden terwijl ik pas 5 weken geleden geholpen ben. Waardering 10.0″

Mw. B.D:
“Vriendelijk ontvangst, duidelijke uitleg. Prima behandeling. Zeer klantvriendelijk en zeker een aanrader. Waardering 9,5”.

Mw. D.B:
“Ik zou het zo weer doen. Dokter Geerling is een goede chirurg. Ben zeer blij met het resultaat en kan het iedereen aanbevelen. Waardering 9,0”.

Mw. K.M:
“Ik heb nu een frisser uiterlijk en ik ben niet moe meer. Waardering 8,0”.

Mw. A.R:
“Ik vond de sfeer gelijk al heel prettig toen ik binnen kwam. De behandeling is heel goed verlopen en nu na drie weken al heel tevreden. Waardering 8,0”

Mw. C.P.:
“Dokter Geerling stelt je op je gemak, de sfeer is er rustig en het personeel vriendelijk. Niet te duur, kortom een aanrader. Waardering 8,0.”

Dhr. H.R:
“Vriendelijke ontvangst, duidelijk over de ingreep, met het volle vertrouwen ben ik eraan begonnen. Ik ben er erg tevreden over. Waardering 9,0”

Dhr. H.R.:
“Simpel, snel en zonder gedoe. Waardering 8,5.”

Mw. F.N.:
“Iedereeen die een ooglift wenst, raad ik dokter Geerling aan! Super! Waardering 10,0”

Mw. N.Y.:
“Door de rust en de vakkennis die Ooglift uitstraalt eindelijk de knoop doorgehakt na 12 jaar. Bleek een prima keuze te zijn! Waardering 9,0”

Mw. J.J.:
“Na de behandeling is het ook een stuk gemakkelijker om je lenzen in en uit te doen. Waardering 9,0”

Mw. D.K.:
“Goede informatie op de website en vriendelijke en duidelijke uitleg van de arts en het personeel. De ingreep valt erg mee en het resultaat is een natuurlijke heldere uitstraling waar ik veel complimenten over krijg. Waardering 10,0”

Mw. N.J:
“Behandeling is prima, lees rustig van te voren de website van Ooglift door en kom met eventuele vragen. Het op je gemak stellen en de koffie was ook fijn! Waardering 8,5.”

Mw. B.P.:
“Bij diverse reactie’s van diversen mensen: “Heb jij je ogen laten corrigeren? Het is helemaal niet bont en blauw. Mag ik het adres? Waardering 9,5”

Mw. T.G.:
“Dr. Geerling en zijn assistentes kan ik u van harte aanbevelen om weer mooie ogen te krijgen. Waardering 9,0”

Dhr. F.P.:
“Alles verlopen in een prima sfeer. Geen pijn gehad tijdens of na de behandeling! Over 40 jaar laat ik het weer doen, met net zo veel plezier. Waardering 10,0”

Mw. C.S:
“Bijzonder prettig. Je weet wat je te wachten staat. Voor de ingreep draai ik mijn hand hand niet om. Waardering 9,5”

Mw.: S.P.:
“Dr. Geerling is vriendelijk en een zeer vakkanudig man. Voort een ooglift uit met zeer veel precisie, volgens en naar de wens van de klant. Waardering 8,5”

Dhr. R.S.:
“Een relatief kleine ingreep zorgt voor grote veranderingen in positieve zin. Zowel qua uiterlijk als innerlijk een verrijking. Waardering 10,0”

Mw. E.H.:
“Ik ben erg tevreden. De operatie is op uiterst deskundige wijze uitgevoerd. Rustige sfeer, vriendelijke assistente’s. Bij iedereen aan te raden. Waardering 9,0”

Mw. A.V.:
“Rob Geerling heeft hart voor zijn vak en dat straalt hij ook uit! Daardoor was ik meteen op mijn gemak bij hem. Waardering 10,0”

Mw.M.S.:
“Dankbaar! Voor de nu “ruimere” blik op het leven! Waardering 10,0″

Mw. C.B.:
“Super spontaan en leuk team en een bijna pijnloze behandeling in een erg ontspannen sfeer. De ingreep ging erg snel. Als je nog twijfelt ga voor een behandeing naar Ooglift. Waardering 9,0”

Mw.C.W:
“Ik heb er jaren mee rond gelopen em ben blij dat ik de stap heb genomen. Niet twijfelen gewoon doen. Je zult er erg blij mee zijn. Waardering 9,5”

Mw. A.G.:
“Als u net als ik wat moeilijk de wereld inkijkt door hangende oogleden, dan bent u voor een ooglift aan het goede adres. Waardering 7,0”

Dhr. A.P:
“Ik zag er als een berg tegenop, maar het is enorm meegevallen. Reactie’s van de omgevning op het resultaat zijn zeer positief en ik ben zelf meer dan tevreden over het resultaat. Waardering 8,0”

Mw. B.B.:
“Fijne vlotte behandeling. Ik zie er jaren jonger uit. Het is aan te raden. Dr Geerling is een goede en fijne dokter en doet uitstekend werk! Waardering 9,0”

Mw. C.H.:
“Ben zeer blij met mijn nieuwe ogen en nieuwe blik! Het ging snel en pijnloos, vooral de genezing. Ziet er prachtig uit. Waardering 9,5”

Mw. A.R.:
“Dit is een oogchirurg met gouden handjes. Waardering 8,0”

Dhr. R.V:
“De gehele behandeling (intake, behandeling zelf en verwijderen hechtingen) is als prettig ervaren. er is voldoende ruimte voor vragen, de sfeer is te kenmerken als rustgevend en behulpzaam. Toch ook een belangrijk aspect: De kosten zijn relatief laag. Het resultaat is naar volle tevredenheid! Waardering 8,5”

Mw. H.A:
“Heel laagdrempelig Huiskamergevoel, goede uitleg en mooi resultaat. Waardering 8,0”

Mw. M.V:
“Prettige sfeer door arts, assistente’s en omgeving. Tijdens de operatie werd ik goed afgeleid door gesprek en de dokter. Hij is zeer kundig en geeft persoonlijke aandacht. Waardering:n 9,5”

Dhr. M.M:
“Goede begeleiding, er is tijd voor je, vriendelijke assistente’s en een goede sfeer! Waardering 9,0”

Mw. K.K.:
“Ik ben heel blij dat ik Ooglift op internet heb gevonden. Leuke groep mesnen en door de deskundige handen van Dr. Geerling heb ik weer oogleden. Waardering 9,0”

Mw. A.B.:
“Van het intake gesprek to en met de nazorg voeren deskundigheid, persoonlijke aanpak en goede bejegening de boventoon. Waardering 9,0”

Mw. D.V.:
“Mijn indruk was meteen al goed en de rustige sfeer. De leuke manier waarop de dokter en assistente’s omgingen met elkaar en de clienten! Waardering 10,0”

Mw. M.M.:
“Wow, wat een mooi resultaat. Hele natuurlijke look gekregen. Dr. Geerling is echt een zeer kundige specialist. Waardering 9,0”

Mw. A.L.:
“Via mondelinge reclame bij ooglift terecht gekomen. Alles ging heel relaxed. Heel kundige arts. Ik heb van te vorenn getwijfeld of het nu wel nodig was maar nu na het resultaat 200% overtuigd dat ik het veel eerder had moeten laten doen. Alleen maar lof voor dokter Geerling. Waardering 8,5”

Mw. C.L.:
“J.l. februari heb ik een ooglift “operatie” gehad bij Ooglift in Maarssen door Dr. Geerling. Je wordt er heel hartelijk – met een kopje koffie – ontvangen door zijn assistente. Ik zag er best een beetje tegenop, maar na het intakegesprek was dat gevoel weg en had ik alle vertrouwen in Dr. Geeling. Wij hebben direct een afspraak gemaakt voor een paar weken later. Het eerste verdovingsspuitje was een beetje gevoelig, van de rest merk je helemaal niets. Dr. Geerling is een hele rustige man, je voelt je meteen op je gemak bij hem. Tijdens de ingreep hadden we een gezellige conversatie en de tijd vloog voorbij. Ik heb veel reacties gehad na mijn ooglift. Mensen vinden dat ik vriendelijker kijk, enkelen vonden me er zelfs veel jonger uit zien en zelf ben ik heel blij omdat ik niet steeds meer mijn bril hoef schoon te poetsen en niet meer met opengesperde ogen de ochtendkrant hoef te lezen. Ik kan het iedereen – die twijfelt – aanraden. Je bent bij Dr. Geerling in goede handen, de assistente is heel aardig en als je vragen hebt, kun je Ooglift altijd bereiken en worden je vragen serieus beantwoord. Nogmaals, iedereen die twijfelt: gewoon doen! Bij deze dank ik Dr. Geerling en zijn assistenten heel hartelijk.”

Mw. E.S.:
“Rob Geerling verricht prima werk, met mooi resultaat. Waardering 9,0”

Mw. M.K:
“Ik ben heel blij met het resultaat, en vond de laagdrempeligheid, eenvoud en gastvrijheid van alle medewerkers zeer rustgevend en bijzonder! Waardering 8,5”

Mw. W.V:
“Prima resultaat, geweldige behandeling. Zeer vertrouwd gevoel al bij de intake. Ontzettend bedankt! Waardering 8,5”

Mw. E.S.:
“Samen met mijn andere twee zussen geweest voor een behandeling. We zijn allemaal enthousiast! De gemoedelijkheid en de persoonlijkheid sprak zeer aan. Je bent geen nummer, in een woord namens mij en mijn zussen een dikke 10! Waardering 10,0”

Mw. J.B.:
“Ik ben super tevreden over de behandeling en het resultaat. Kan het iedereen aanbevelen. Heb mijn energie en mooie nieuwe ogen weer terug. Alleen maar compimenten! Waardering 8,5”

Mw.C.K.:
“Ik ben erg tevreden. Goede begeleiding van begin tot eind, en een mooi resultaat! Waardering 10,0”

Mw. J.A.:
“Erg attent personeel en een zeer bekwame arts. Ik ben helemaal gelukkig met mijn nieuwe look.De hoofdpijn is sindsdien een stuk minder. Waardering 9,0”

Mw. C.L.:
“In een informele sfeer, professioneel behandeld. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Waardering 8,0”

Mw. M.S.:
“Ik ben blij dat ik de stap heb genomen. Ik heb een andere uitstraling, wel moet ik daar erg aan wennen. Fijne reactie’s van mijn omgeving gekregen. Waardering 9,0”

Mw. W.S.:
“Ik ben blij dat ik het gedaan heb. Volgens familie en vrienden glunderen mijn ogen weer! Waardering 8,0”

Mw. J.Z.:
“Ik vind dat alles goed overkomt. Het is gezellig en heel netjes in de kliniek. Ik ben zeer tevreden. Waardering 9,0”

Mw. R.J.:
“Na het verwijderen van de hechtingen zie je al snel resultaat. Behalve de prikjes is de behandeling pijnloos. Waardering 7,0”

Dhr. B.H.
“Een voor mij ingrijpende operatie is op een uiterst deskundige wijze uitgeveord. Het gehele proces van intake, behandeling en nazorg is uitstekend. Van harte aan te bevelen. Waardering 10,0”

Mw. J.M.B:
“Resultaat is boven verwachting. Waardering 9,0”

Mw. P.H:
“Grote verbetering met een relatief kleine ingreep! Waardering 9,0”

Dhr. D.A.:
“Je word op je gemak gesteld, geen pijn nadien. Waardering 8,0”

Mw. K.V:
“Ik ben zeer tevreden over de behandeling en begeleiding, ga zo door en bedankt. Waardering 10,0”

Mw. A.S:
“Zeer gemoedelijke en rustgevende omgeving. Waardering 8,5”

Mw. A.T:
“Ik had het veel eerder moeten doen! Waardering 9,0”

Dhr. P.D:
“Een aanrader, vakkundig & een goede begeleiding. Waardering 9,5”

Dhr. P.v.W:
“Ik ben zeer tevreden over het resulaat. Het viel me allemaal reuze mee! Waardering 8,0”

Mw. S.B:
“Fijne begeleiding door zeer deskundig arts. Waardering 8,0”

Mw. L.M:
“Heel veel zorg, bij zowel de intake als de “operatie”. je kunt merken dat er met veel liefde in het vak wordt gewerkt. toppers! Waardering 10,0″

Mw. S.A:
“Een ooglidcorrectie van dr. Geerling is echt een aanrader!. Goede informatie en zorg en een fantastisch resultaat! Waardering 9,0”

Mw. G.v.E:
“Voor goede prijs en kwaliteit moet je bij dr. Geerling zijn. Waardering 8,0”

Mw. M.S.i.h.V:
“Dit vertel ik mijn vrienden. Waardering 10,0”

Mw. J.B:
“Goede begeleiding, goed vooronderzoek, goede behandeling. Waardering 8,0”

Mw. J.W:
“Na een hele duidelijke informatie op de website, eindelijk de stap gezet! Waardering 9,0”

Mw. M.A:
“Zeer duidelijke uitleg in info-gesprek. Behandeling ging snel en accuraat, ben er zeer tevreden over. Waardering 8,0”

Mw. P.V:
“Aardige mensen, je voelt je op je gemak. Waardering 8,0”

Mw. N. V:
“Zeer aan te raden zo’n ooglidcorrectie!. Geen pijn, zeer vriendelijke behandeling. Waardering 8,5”

Mw. M.G:
“Ik ben super tevreden over de behandeling. Ontzettend vriendelijke mensen. Waardering 10,0”

Dhr. P.v.R:
“Bedankt voor de goede zorgen en het nette resultaat. Waardering 8,5”

Mw. Y.M:
“Goede begeleiding, zeer goed resultaat. waardering 10,0”

Mw. M.H:
“Zeer aan te raden. Waardering 8,0”

Dhr. H.d.J:
“Zeker uitkiezen als je geinteresseerd bent. Goede keuze. Waardering 8,0”

Dhr. R.O: R.G.
“geeft een betrouwbare indruk. Is terzake kundig. Waardering 9,0”

Dhr. J.v.L:
“Resultaat is super goed. Waardering 10,0”

Mw. C.B:
“Snelle acurate hulp-kwaliteit goed-goede voorlichting en een scherpe prijs. Waardering 9,0”

Dhr. P.H:
“Heel tevreden over de ingreep, viel 100% mee en ik zou het iedereen aanraden. Waardering 8.0”

Mw. C.B:
‘Bedankt voor uw vakkundige goede behandeling en begeleiding! Waardering 9.0″

 

Kijk hier voor de resultaten na ooglidcorrectie.

Voor de ingreep
Na de ingreep

De ingreep

De ooglidcorrectie is een operatie van circa 45 minuten en bestaat uit vijf stappen. Al onze ooglidcorrectie behandelingen gebeuren onder lokale verdoving en zijn volledig pijnloos.

Meer over de behandeling


U kunt terecht bij alle zorgverzekeraars

Laat Ooglift digitaal een aanvraag voor u indienen bij uw verzekeraar.