Hangende oogleden zijn erg vervelend en veroorzaken een druk op uw ogen. Om deze druk te verminderen, gaat u onbewust de spieren van uw voorhoofd aanspannen gedurende de dag. Het aanspannen van de voorhoofdspieren kan leiden tot hoofdpijn, een bandgevoel op het voorhoofd en vermoeidheid. Bij Ooglift kunnen we u eenvoudig van deze klachten af helpen door middel van een ooglidcorrectie. Dit is ook de enige manier om van deze klachten af te komen. Injecties met botuline toxine hebben niet voldoende of slechts tijdelijk effect. U kiest voor Ooglift omdat:

  • We al duizenden cliënten tevreden hebben gemaakt
  • We alleen met deskundige oogartsen werken
  • We een natuurlijk resultaat kunnen leveren

Neem voor meer informatie over een bovenooglidcorrectie contact met ons op. Onze oogartsen vertellen u graag meer over de ingreep tijdens een vrijblijvend consult.

Oorzaken hangende oogleden

Hangende oogleden kunnen verschillende oorzaken hebben. Zo kunnen hangende oogleden ontstaan door medische problemen als ontstekingen, vochtophopingen of een spierziekte. We zien echter meestal dat hangende oogleden voortkomen uit veroudering. Erfelijke factoren zijn daarbij belangrijk: meestal zit het in de familie en is de vorige generatie reeds aan de oogleden geholpen of hadden zij allang behandeld kunnen worden. Veel jongere mensen kiezen voor een ooglidcorrectie om juist niet op hun ouders te gaan lijken.

Klachten door hangende oogleden

Door hangende oogleden kunt u last hebben van verschillende klachten. We hebben de meest voorkomende klachten voor u op een rijtje gezet:

  • Vermoeide uitstraling
  • Hoofdpijn en vermoeidheid
  • Zware oogleden
  • Norse of boze blik
  • Dikke oogleden en vasthouden van vocht
  • Toename rimpels in het voorhoofd
  • Verminderd zicht

Omdat hoofdpijn en vermoeidheid vervelende klachten zijn vertellen we u hoe uw hangende oogleden deze hoofdpijn veroorzaken en hoe u ervan af kunt komen.

Ooglidcorrectie tegen hoofdpijn door hangende oogleden

Vooral het optreden van vermoeidheid en hoofdpijn zijn erg vervelende klachten. Wanneer u last heeft van bovengenoemde klachten, wilt u daar natuurlijk zo snel mogelijk van af. Bij Ooglift voeren we jaarlijks velen ooglidcorrecties uit tegen hangende oogleden. We noemen deze behandeling ook wel een ooglift. Een ooglift is een relatief kleine operatie die door een gespecialiseerde chirurg pijnloos wordt uitgevoerd binnen 30 minuten. De kans op complicaties is bij een ervaren chirurg dan ook vrijwel nihil. Het resultaat is echter zeer aanwezig, u zult niet langer last hebben van vermoeidheid of hoofdpijn. Na de behandeling heeft u weer een frisse uitstraling en denken andere mensen vaak dat u weer uitgerust bent of op vakantie bent geweest.

Minder rimpels en geen spierspanning na een ooglift


Voor de oogliftbehandeling

Na de oogliftbehandeling

Voor de oogliftbehandeling

Na de oogliftbehandeling

Direct na de behandeling merkt u al de ontspanning van uw voorhoofd.

Kosten van een bovenooglidcorrectie

Omdat we bij Ooglift gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van ooglidcorrecties, kunnen we de prijzen laag houden. We zijn altijd transparant over onze tarieven, zodat u precies weet welke kosten u kunt verwachten.

BehandelingKosten
ConsultGratis
Bovenooglidcorrectie€ 875,-

Afspraak maken bij Ooglift

Heeft u al maandenlang last van vermoeidheid of hoofdpijn? Maak dan nu een afspraak bij Ooglift voor een gratis consult. Tijdens dit consult zal onze oogarts alles vertellen over de ooglidcorrectie en zal hij de verwachte resultaten laten zien. Dit gesprek is geheel vrijblijvend. Wanneer u de ingreep toch niet ziet zitten, brengen we geen kosten in rekening voor dit gesprek.

Afspraak maken 030 – 294 57 26

U kunt terecht bij alle zorgverzekeraars

Laat Ooglift digitaal een aanvraag voor u indienen bij uw verzekeraar.