Bij Ooglift maken we voor en na de onderooglidcorrectie foto’s, zodat u het resultaat van uw eigen ingreep kunt bekijken. Dankzij de kennis, ervaring en specialisatie van onze oogchirurgen krijgt u het gewenste resultaat. Hieronder vindt u enkele resultaten van patiënten die u voorgingen. Vraag een gratis consult aan voor meer informatie over de behandeling.

Gratis consult aanvragen 030 – 294 57 26

Voor- en nafoto’s onderooglidcorrectie

Voor de behandeling.

Resultaat na behandeling.

 

Voor de behandeling.

Resultaat na behandeling.

 

Voor de behandeling.

Resultaat na behandeling.

 

Wallen weghalen

Laat uw wallen of verslapte onderoogleden corrigeren met een onderooglidcorrectie. De ‘zakken’ onder uw ogen geven u een vermoeide en verouderde uitstraling. Als uw wallen niet weg te krijgen zijn met voldoende slaap, gezonde voeding en een gezonde levensstijl, dan is een ooglidcorrectie de enige oplossing. Vaak speelt erfelijkheid een rol bij het ontstaan van uw wallen, evenals vetophopingen onder uw ogen. Hierboven ziet u het resultaat van de ingreep bij verschillende patiënten die u voorgingen bij Ooglift.

Direct resultaat

Na de operatie zitten er hechtingen in uw onderoogleden die zijn afgeplakt met pleisters. Toch is het eerste resultaat vaak al te zien. De losse huid onder uw ogen is namelijk verdwenen. Het strak trekken van de huid onder uw ogen leidt ertoe dat u er direct frisser en fitter uitziet. Na vier tot zes dagen verwijdert uw chirurg de hechtingen en de pleisters. De zwelling en verkleuring van uw oogleden trekken na een of twee weken weg, zodat het resultaat telkens mooier wordt.

Het eindresultaat van de onderooglidcorrectie

Enkele maanden na de onderooglidcorrectie beoordeelt uw chirurg het uiteindelijke resultaat. De zwelling en bloeduitstortingen zijn weggetrokken. De littekens zijn vervaagd en vallen weg in de plooien van uw ooglid. Daardoor is niet meer te zien dat u een operatie heeft ondergaan. Wel is het resultaat van de ingreep goed zichtbaar: een jonger, frisser uiterlijk zonder wallen en hangende oogleden.

Patiënten beoordelen ons met een 9,6

Patiënten beoordelen onze kliniek gemiddeld met een 9,6. Ze ervaren de hele behandeling en nazorg van de onderooglidcorrectie als positief door de goede zorg van onze medisch specialisten en de fijne sfeer in onze kliniek. Bekijk de recensies. Voor meer informatie over de behandeling bekijkt u de pagina over de onderooglidcorrectie of leest u de veelgestelde vragen.

Gratis consult aanvragen

Vraag een geheel vrijblijvend consult aan met de oogchirurg voor meer informatie over de behandeling. Bel 030 294 5726 of stuur ons een bericht via onderstaand formulier.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.