Een ooglidcorrectie laten uitvoeren kan bij Ooglift nabij Arnhem. Onze betrokken arts, Dr. R.A. Geerling specialiseerde zich in de oogheelkunde en heeft ervaring opgedaan in diverse ziekenhuizen. Waarom u bij onze kliniek terecht kunt wanneer u een kliniek zoekt voor een ooglidcorrectie in Arnhem?

  • Gratis consult
  • Gespecialiseerde en erkende artsen
  • Natuurlijk resultaat en een jongere uitstraling
  • Correctie van boven en onder oogleden

Vraag een consult aan of neem contact op met ons via de onderstaande buttons.

Gratis consult aanvragen 030 – 294 57 26

Fijne vlotte behandeling. Ik zie er jaren jonger uit. Het is aan te raden. Dr Geerling is een goede en fijne dokter en doet uitstekend werk!
Mw. B.B.

Ooglidcorrectie Arnhem bij Ooglift

Voor hangende of zware oogleden kunnen we verschillende ooglidcorrecties laten uitvoeren, zoals een bovenooglidcorrectie. Wij verwijderen hangende oogleden door middel van een ooglidcorrectie. Wallen kunnen wij verhelpen door een laserlift-onderooglidcorrectie.

Ervaringen van een ooglidcorrectie

Consult

Overweegt u een ooglidcorrectie te ondergaan in Arnhem of omgeving en wenst u daarom meer informatie over het traject de behandeling en de nazorg? U bij gratis en vrijblijvend een consult bij ons aanvragen. Wij maken u wegwijs in het traject en bereiden u voor op wat u kunt verwachten.

Bereikbaarheid Ooglidcorrectie vanuit Arnhem

Ooglift ligt in centraal in Nederland. Dat betekent dat wij gemakkelijk te bereiken zijn vanuit Arnhem. Binnen een uur bent u bij ons op locatie. Dankzij onze centrale plek zijn zij makkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer.

Routebeschrijving

Via onze eigen routeplanner kunt u uw eigen adres of woonplaats invullen en een route naar onze kliniek genereren. U kunt bij ons uw auto gratis voor de deur parkeren.

Meer informatie over een ooglidcorrectie in Arnhem

Wilt u meer weten over ons ooglidcorrectie kliniek, heeft u meer vragen of wenst u een gratis consult? Neem dan contact met ons op door ons te bellen op: 030 294 5726 of vul het onderstaande formulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Contact opnemen