Ooglidcorrectie in een ziekenhuis

Een ooglidcorrectie kunt u laten uitvoeren in het ziekenhuis of bij een gespecialiseerde kliniek. Het belangrijkste is dat u uw ooglidcorrectie laat uitvoeren door een gecertificeerd ooglidspecialist. In veel klinieken in Nederland worden ooglidcorrecties uitgevoerd. Houd er rekening mee dat niet iedere kliniek voldoet aan de strengste eisen.

Gespecialiseerde artsen

Bij Ooglift werken we uitsluitend met gespecialiseerde artsen en op veilige en hygiënische wijze. Op deze manier beperken we de kans op complicaties. U wordt behandeld door een ooglidspecialist die op de dag van uw ingreep uitsluitend ooglidcorrecties uitvoert. Dr. R.A. Geerling heeft bij Ooglift alleen al circa 30.000 ooglidcorrecties verricht.

Voordelen ooglidcorrectie uitvoeren bij kliniek

Een kliniek gespecialiseerd in ooglidcorrecties is uitsluitend bezig met het uitvoeren van ooglidcorrecties. Het voordeel hiervan is dat de artsen veel ervaring in, en kennis hebben over, dit type behandeling. Bij Ooglift hebben we al ruim 30.000 cliënten geholpen met een ooglidcorrectie. U kunt dus zeker zijn van onze expertise. Ontdek meer over de ervaringen van cliënten van Ooglift en bekijk de prachtige resultaten die we bereikt hebben.

Gratis consult aanvragen 030 – 294 57 26