Ooglidcorrectie in een ziekenhuis

Een ooglidcorrectie kunt u laten uitvoeren in het ziekenhuis of bij een gespecialiseerde kliniek. Het belangrijkste is dat u uw ooglidcorrectie laat uitvoeren door een gecertificeerd oogchirurg of oogarts. In veel klinieken in Nederland worden ooglidcorrecties uitgevoerd. Houd er rekening mee dat niet iedere kliniek voldoet aan de strengste eisen. Ooglift is ZKN en ook ISO-9001 gecertificeerd.

Gespecialiseerde oogartsen

Bij Ooglift werken we uitsluitend met gespecialiseerde oogartsen en op veilige en hygiënische wijze. Op deze manier beperken we de kans op complicaties. U wordt behandeld door een medisch specialist die op de dag van uw ingreep uitsluitend ooglidcorrecties uitvoert. Dr. R.A. Geerling is een van onze gespecialiseerde oogartsen. Hij heeft bij Ooglift alleen al circa 23.000 ooglidcorrecties verricht.

Voordelen ooglidcorrectie uitvoeren bij kliniek

Een kliniek gespecialiseerd in ooglidcorrecties is uitsluitend bezig met het uitvoeren van ooglidcorrecties. Het voordeel hiervan is dat de oogartsen veel ervaring in, en kennis hebben over, dit type behandeling. Bij Ooglift hebben we al ruim 23.000 cliënten geholpen met een ooglidcorrectie. U kunt dus zeker zijn van onze expertise. Ontdek meer over de ervaringen van cliënten van Ooglift en bekijk de prachtige resultaten die we bereikt hebben.

Gratis consult aanvragen 030 – 294 57 26

U kunt terecht bij alle zorgverzekeraars

Laat Ooglift digitaal een aanvraag voor u indienen bij uw verzekeraar.