Na de ooglidcorrectie krijgen alle behandelde patiënten een enquêteformulier zodat wij kunnen evalueren of de door ons geleverde zorg en het behaalde resultaat naar wens zijn geweest en of wij nog dingen kunnen verbeteren. Lees hieronder de ervaringen van onze patiënten. De namen zijn geanonimiseerd.

5 sterren reviews

Mw. C.L.:
“J.l. februari heb ik een ooglift “operatie” gehad bij Ooglift in Maarssen door Dr. Geerling. Je wordt er heel hartelijk – met een kopje koffie – ontvangen door zijn assistente. Ik zag er best een beetje tegenop, maar na het intakegesprek was dat gevoel weg en had ik alle vertrouwen in Dr. Geeling. Wij hebben direct een afspraak gemaakt voor een paar weken later. Het eerste verdovingsspuitje was een beetje gevoelig, van de rest merk je helemaal niets. Dr. Geerling is een hele rustige man, je voelt je meteen op je gemak bij hem. Tijdens de ingreep hadden we een gezellige conversatie en de tijd vloog voorbij. Ik heb veel reacties gehad na mijn ooglift. Mensen vinden dat ik vriendelijker kijk, enkelen vonden me er zelfs veel jonger uit zien en zelf ben ik heel blij omdat ik niet steeds meer mijn bril hoef schoon te poetsen en niet meer met opengesperde ogen de ochtendkrant hoef te lezen. Ik kan het iedereen – die twijfelt – aanraden. Je bent bij Dr. Geerling in goede handen, de assistente is heel aardig en als je vragen hebt, kun je Ooglift altijd bereiken en worden je vragen serieus beantwoord. Nogmaals, iedereen die twijfelt: gewoon doen! Bij deze dank ik Dr. Geerling en zijn assistenten heel hartelijk.” Waardering 10,0”

Mw. T.K.:
Maandag geopereerd en vandaag ( 5 dagen later) zijn de hechtingen er uit gehaald. Ik had enorm last van hoofdpijn maar door de Ooglift heb ik nu al veel minder hoofdpijn klachten. Dit had ik veel eerder moeten doen!

Mw. L.M:
“Heel veel zorg, bij zowel de intake als de “operatie”. je kunt merken dat er met veel liefde in het vak wordt gewerkt. toppers! Waardering 10,0″

Mw/Dhr.:
Fijn dat ik zo snel terecht kon (en op zondag!). Snelle ingreep zonder pijn. Ook dagen daarna was het goed te doen. Resultaat na een week is al heel mooi. Weinig blauwe plekken en wondjes genezen heel snel. Waardering 10,0″

Mw. K.V:
“Ik ben zeer tevreden over de behandeling en begeleiding, ga zo door en bedankt. Waardering 10,0”

Mw. M.S.i.h.V:
“Dit vertel ik mijn vrienden. Waardering 10,0”

Mw. M.G:
“Ik ben super tevreden over de behandeling. Ontzettend vriendelijke mensen. Waardering 10,0”

Mw. Y.M:
“Goede begeleiding, zeer goed resultaat. waardering 10,0”

Dhr. J.v.L:
“Resultaat is super goed. Waardering 10,0”

Mw. B.B:
“Beter bij Ooglift dan in een kliniek”. Persoonlijke begeleiding perfect. behandeling perfect, volgens mij had dit niet beter gekund. Ik ben al meer dan 100 % tevreden terwijl ik pas 5 weken geleden geholpen ben. Waardering 10,0″

Mw. E.G.:
Dokter Geerling is werkelijk een expert. Ik was heel sceptisch in het begin, ik verwachtte een subtiele verbetering. Het resultaat is er één waarvan ik alleen kon dromen: ongelooflijk netjes, mooi en precies gehecht. De hoeveelheid overschot aan huid dat er is weggenomen is simpelweg perfect (ik er had rekening mee gehouden dat het onvoldoende zou zijn).
Ik heb nauwelijks last van zwellingen en blauwe plekken gehad. Dit komt mede door de uitgebreide informatie en extra’s (een speciaal voor dit doel gemaakte gelbril bijvoorbeeld) die ik voor, tijdens, tussentijds én na afloop heb mogen ontvangen.
Ik merkte ook dat het goed zat bij deze kliniek aan de volle wachtruimte waarin eigenlijk iedereen enthousiast was over het consult, vooral de resultaten en de service.
Dokter Geerling is vriendelijk, correct, werkt snel en valkundig (dat maakt echt uit voor het herstel schijnt) en hij weet gewoon wat hij doet. Geeft uitgebreid antwoord op àl je vragen, of ze nu relevant zijn of niet. Een dikke 10 op 10 voor deze ingreep, kliniek en dokter. Waardering 10,0’’

L.B.:
Ik ben 2 weken geleden geopereerd door dr geerling en ik moet zeggen dat hij fantastisch is in zijn vak! Het resultaat is veel beter dan ik had verwacht, normaal gesproken ben ik bang voor prikken (verdoving) Maar dat viel ook gelukkig mee. Dr geerling is tevens oogarts wat mij veel meer vertouwen gaf dan een plastische chirurgie die niks van ogen weet. Dus dikke 10+.

Mw. E.S.:
“Samen met mijn andere twee zussen geweest voor een behandeling. We zijn allemaal enthousiast! De gemoedelijkheid en de persoonlijkheid sprak zeer aan. Je bent geen nummer, in een woord namens mij en mijn zussen een dikke 10! Waardering 10,0”

mw J.V.:
Boven alle verwachtingen, na de bovenooglift is zelfs de huid naast m’n ogen en eronder strakker. Dr. Geerlings is zeer vakkundig en heeft enorm esthetisch inzicht. Een absolute aanrader. Waardering 10,0’’

Mw/Dhr.:
Zeer kundige arts, stelt je op je gemak. Fijne assistentes en het allerbelangrijkst is het resultaat. Ik ben ontzettend tevreden , geen vermoeidheid meer en mooie frisse blik! Waardering 10,0’’

MW. Dorien:
Dr. Geerling heeft van te voren goed uitgelegd wat mogelijk was, zodat ik een weloverwogen keuze kon maken. De behandeling ging perfect. Ik kreeg een goede uitleg tijdens de behandeling en er na. Ook de nazorg en controle was zorgvuldig en prettig. Waardering 10,0’’

Mw. D.V.:
“Mijn indruk was meteen al goed en de rustige sfeer. De leuke manier waarop de dokter en assistente’s omgingen met elkaar en de clienten! Waardering 10,0”

Dyan Budel:
Ooglift behandeling gehad bij dr geerling, Zeer ervaren arts die precies weet wat hij doet. Voor een ooglift correntie zou ik zeker heer heen gaan! Waardering 10,0’’

Mw. A.V.:
“Rob Geerling heeft hart voor zijn vak en dat straalt hij ook uit! Daardoor was ik meteen op mijn gemak bij hem. Waardering 10,0”

Mw.M.S.:
“Dankbaar! Voor de nu “ruimere” blik op het leven! Waardering 10,0″

Dhr. R.S.:
“Een relatief kleine ingreep zorgt voor grote veranderingen in positieve zin. Zowel qua uiterlijk als innerlijk een verrijking. Waardering 10,0”

Mw. D.K.:
“Goede informatie op de website en vriendelijke en duidelijke uitleg van de arts en het personeel. De ingreep valt erg mee en het resultaat is een natuurlijke heldere uitstraling waar ik veel complimenten over krijg. Waardering 10,0”

Mw. F.N.:
“Iedereeen die een ooglift wenst, raad ik dokter Geerling aan! Super! Waardering 10,0”

Mw/Dhr:
Een hele vriendelijke, zeer betrokken en kundige arts. Deze kliniek en dokter is een aanrader. Waardering 10,0’’

Dhr. F.P.:
“Alles verlopen in een prima sfeer. Geen pijn gehad tijdens of na de behandeling! Over 40 jaar laat ik het weer doen, met net zo veel plezier. Waardering 10,0”

Dhr. B.H.:
“Een voor mij ingrijpende operatie is op een uiterst deskundige wijze uitgeveord. Het gehele proces van intake, behandeling en nazorg is uitstekend. Van harte aan te bevelen. Waardering 10,0”

Mw.C.K.:
“Ik ben erg tevreden. Goede begeleiding van begin tot eind, en een mooi resultaat! Waardering 10,0”

Sandra:
Er wordt alle tijd voor je genomen, en goed uitgelegd hoe de behandeling en de nazorg verloopt. Het resultaat vind ik verbluffend!! Waardering 10,0’’

Elles:
Zelfs na 4 jaar denk ik nog steeds elke ochtend als ik me heb opgemaakt en in de spiegel kijk even vol lof aan Rob Geerlings van Ooglift Maarssen… Heb er alleen maar spijt van dat ik het niet eerder heb laten doen. Waardering 10,0’’

Dylan:
Dr. Geerling is een arts met veel ervaring! Ik kom van ver naar maarsen toe dus dat zegt al genoeg. 10+. Waardering 9,9’’

Mw/Dhr.:
Dokter Geerling heeft mij goed voorgelicht voorafgaand aan de behandeling. Dit gebeurt op een zeer prettige en professionele manier. Ik kon hierdoor een goede keuze maken. Ik ben ook nog eens zeer tevreden over het resultaat! Ik had veel spanning op mijn voorhoofd en hierdoor ontstonden ook de bekende fronsrimpels. Na de behandeling bij Ooglift is dit veel beter. Heel tevreden!

Astrid:
Heel erg fijn geholpen en begeleid door Dr. Geerling. Hij neemt je mee en praat je snel door de behandeling door. Voor je het weet ben je klaar. Ook de nabehandeling heb ik als zeer prettig ervaren. Het verschil is goed te zien maar zeker niet onnatuurlijk – had ik veel eerder moeten doen. Waardering 9,7’’

Mw. C.H.:
“Ben zeer blij met mijn nieuwe ogen en nieuwe blik! Het ging snel en pijnloos, vooral de genezing. Ziet er prachtig uit. Waardering 9,5”

Mw. C.S:
“Bijzonder prettig. Je weet wat je te wachten staat. Voor de ingreep draai ik mijn hand hand niet om. Waardering 9,5”

Mw. B.D:
“Vriendelijk ontvangst, duidelijke uitleg. Prima behandeling. Zeer klantvriendelijk en zeker een aanrader. Waardering 9,5”.

Mw. B.P.:
“Bij diverse reactie’s van diversen mensen: “Heb jij je ogen laten corrigeren? Het is helemaal niet bont en blauw. Mag ik het adres? Waardering 9,5”

Mw.C.W:
“Ik heb er jaren mee rond gelopen en ben blij dat ik de stap heb genomen. Niet twijfelen gewoon doen. Je zult er erg blij mee zijn. Waardering 9,5”

Mw. M.V:
“Prettige sfeer door arts, assistente’s en omgeving. Tijdens de operatie werd ik goed afgeleid door gesprek en de dokter. Hij is zeer kundig en geeft persoonlijke aandacht. Waardering: 9,5”

Dhr. P.D:
“Een aanrader, vakkundig & een goede begeleiding. Waardering 9,5”

4,5 sterren reviews

Mw. C.B.:
“Super spontaan en leuk team en een bijna pijnloze behandeling in een erg ontspannen sfeer. De ingreep ging erg snel. Als je nog twijfelt ga voor een behandeing naar Ooglift. Waardering 9,0”

Mw. E.H.:
“Ik ben erg tevreden. De operatie is op uiterst deskundige wijze uitgevoerd. Rustige sfeer, vriendelijke assistente’s. Bij iedereen aan te raden. Waardering 9,0”

Mw/Dhr.:
Fijne informele sfeer, erg goede prijs/kwaliteitverhouding. Erg goede en efficiente behandeling, pijnloos en het herstel gaat erg snel. Geen luxe poespas en toeters en bellen, en gezellige sfeer. Het herstel heeft natuurlijk nog even zijn tijd nodig; is nu pas een week geleden, maar het ziet er nu al erg goed uit. Zeer aan te bevelen! Had ik veel eerder moeten doen. Ondanks dat ik had verwacht dat dit veel moeizamer zou zijn dan mijn bovenoogleden, bleek het eerder omgekeerd. Waardering 9,0”

Mw. B.B.:
“Fijne vlotte behandeling. Ik zie er jaren jonger uit. Het is aan te raden. Dr Geerling is een goede en fijne dokter en doet uitstekend werk! Waardering 9,0”

Mw. T.G.:
“Dr. Geerling en zijn assistentes kan ik u van harte aanbevelen om weer mooie ogen te krijgen. Waardering 9,0”

Dhr. M.M:
“Goede begeleiding, er is tijd voor je, vriendelijke assistente’s en een goede sfeer! Waardering 9,0”

Mw. K.K.:
“Ik ben heel blij dat ik Ooglift op internet heb gevonden. Leuke groep mesnen en door de deskundige handen van Dr. Geerling heb ik weer oogleden. Waardering 9,0”

Mw. A.B.:
“Van het intake gesprek to en met de nazorg voeren deskundigheid, persoonlijke aanpak en goede bejegening de boventoon. Waardering 9,0”

Mw. E.S.:
“Rob Geerling verricht prima werk, met mooi resultaat. Waardering 9,0”

Mw. J.J.:
“Na de behandeling is het ook een stuk gemakkelijker om je lenzen in en uit te doen. Waardering 9,0”

Mw. D.B:
“Ik zou het zo weer doen. Dokter Geerling is een goede chirurg. Ben zeer blij met het resultaat en kan het iedereen aanbevelen. Waardering 9,0”.

Dhr. H.R:
“Vriendelijke ontvangst, duidelijk over de ingreep, met het volle vertrouwen ben ik eraan begonnen. Ik ben er erg tevreden over. Waardering 9,0”

Mw. N.Y.:
“Door de rust en de vakkennis die Ooglift uitstraalt eindelijk de knoop doorgehakt na 12 jaar. Bleek een prima keuze te zijn! Waardering 9,0”

Mw. J.Z.:
“Ik vind dat alles goed overkomt. Het is gezellig en heel netjes in de kliniek. Ik ben zeer tevreden. Waardering 9,0”

Mw. M.M.:
“Wow, wat een mooi resultaat. Hele natuurlijke look gekregen. Dr. Geerling is echt een zeer kundige specialist. Waardering 9,0”

Mw. M.S.:
“Ik ben blij dat ik de stap heb genomen. Ik heb een andere uitstraling, wel moet ik daar erg aan wennen. Fijne reactie’s van mijn omgeving gekregen. Waardering 9,0”

Mw. J.A.:
“Erg attent personeel en een zeer bekwame arts. Ik ben helemaal gelukkig met mijn nieuwe look.De hoofdpijn is sindsdien een stuk minder. Waardering 9,0”

Mw. J.M.B:
“Resultaat is boven verwachting. Waardering 9,0”

Mw. P.H:
“Grote verbetering met een relatief kleine ingreep! Waardering 9,0”

Mw. A.T:
“Ik had het veel eerder moeten doen! Waardering 9,0”

Mw. S.A:
“Een ooglidcorrectie van dr. Geerling is echt een aanrader!. Goede informatie en zorg en een fantastisch resultaat! Waardering 9,0”

Mw. C.B:
“Snelle acurate hulp-kwaliteit goed-goede voorlichting en een scherpe prijs. Waardering 9,0”

Dhr. R.O: R.G.:
“geeft een betrouwbare indruk. Is terzake kundig. Waardering 9,0”

Mw. J.W:
“Na een hele duidelijke informatie op de website, eindelijk de stap gezet! Waardering 9,0”

Mw. G.v.B:
‘Bedankt voor uw vakkundige goede behandeling en begeleiding! Waardering 9.0″

Mw/Dhr:
Ik had elders een negatief advies gekregen om geen ooglidcorrectie te doen, maar eerder een wenkbrauw lift. Dr geerling heeft mij aangegeven dat een ooglidcorrectie wel degelijk het gewenste resultaat zou geven. Nu 2,5 week later ben ik blij dat ik geluierd heb. Mijn blik is frisser en jonger. De pijn is enorm meegevallen en ik ben ontzettend tevreden! Waardering 8,8’’

Mw Selly:
Ontzettende goede, persoonlijke, deskundige nazorg. Perfecte medicatie waar nodig. Dr Geerling bleef vriendelijk en geduldig en mailde binnen n paar minuten terug bij al mijn ongeruste zeur- vragen!!! Waardering 8,7

Mw. N.J:
“Behandeling is prima, lees rustig van te voren de website van Ooglift door en kom met eventuele vragen. Het op je gemak stellen en de koffie was ook fijn! Waardering 8,5.”

Mw.: S.P.:
“Dr. Geerling is vriendelijk en een zeer vakkanudig man. Voort een ooglift uit met zeer veel precisie, volgens en naar de wens van de klant. Waardering 8,5”

Dhr. R.V:
“De gehele behandeling (intake, behandeling zelf en verwijderen hechtingen) is als prettig ervaren. er is voldoende ruimte voor vragen, de sfeer is te kenmerken als rustgevend en behulpzaam. Toch ook een belangrijk aspect: De kosten zijn relatief laag. Het resultaat is naar volle tevredenheid! Waardering 8,5”

Mw. J.B.:
“Ik ben super tevreden over de behandeling en het resultaat. Kan het iedereen aanbevelen. Heb mijn energie en mooie nieuwe ogen weer terug. Alleen maar compimenten! Waardering 8,5”

Mw. N. V:
“Zeer aan te raden zo’n ooglidcorrectie!. Geen pijn, zeer vriendelijke behandeling. Waardering 8,5”

Dhr. P.v.R:
“Bedankt voor de goede zorgen en het nette resultaat. Waardering 8,5”

Mw. A.L.:
“Via mondelinge reclame bij ooglift terecht gekomen. Alles ging heel relaxed. Heel kundige arts. Ik heb van te vorenn getwijfeld of het nu wel nodig was maar nu na het resultaat 200% overtuigd dat ik het veel eerder had moeten laten doen. Alleen maar lof voor dokter Geerling. Waardering 8,5”

Mw. A.S:
“Zeer gemoedelijke en rustgevende omgeving. Waardering 8,5”

Mw. M.K:
“Ik ben heel blij met het resultaat, en vond de laagdrempeligheid, eenvoud en gastvrijheid van alle medewerkers zeer rustgevend en bijzonder! Waardering 8,5”

Mw. W.V:
“Prima resultaat, geweldige behandeling. Zeer vertrouwd gevoel al bij de intake. Ontzettend bedankt! Waardering 8,5”

Mw/Dhr:
De ingreep is nu bijna zes maanden geleden. De eerste maanden was het resultaat niet mooi. Een oog hing en was veel kleiner dan het andere oog. Ook was er een groot litteken te zien tussen mijn ooglid en wenkbrauw. Dat was ruim vijf maanden vurig rood maar nu nagenoeg verdwenen. Dr. Geerling heeft mij steeds verzekerd dat het oog uiteindelijk zou genezen en helemaal open zou gaan. Ik heb mij echt veel zorgen gemaakt, maar uiteindelijk bleek hij gelijk te hebben. Het resultaat is prachtig! Dr. Geerling is een kundig arts met veel geduld en hart voor zijn patiënt. Waardering 8,5’’

4 sterren reviews

Dhr. P.v.W:
“Ik ben zeer tevreden over het resulaat. Het viel me allemaal reuze mee! Waardering 8,0”

Mw. S.B:
“Fijne begeleiding door zeer deskundig arts. Waardering 8,0”

Mw. G.v.E:
“Voor goede prijs en kwaliteit moet je bij dr. Geerling zijn. Waardering 8,0”

Mw. J.B:
“Goede begeleiding, goed vooronderzoek, goede behandeling. Waardering 8,0”

Mw. M.A:
“Zeer duidelijke uitleg in info-gesprek. Behandeling ging snel en accuraat, ben er zeer tevreden over. Waardering 8,0”

Mw. P.V:
“Aardige mensen, je voelt je op je gemak. Waardering 8,0”

Mw. M.H:
“Zeer aan te raden. Waardering 8,0”

Dhr. H.d.J:
“Zeker uitkiezen als je geinteresseerd bent. Goede keuze. Waardering 8,0”

Dhr. P.H:
“Heel tevreden over de ingreep, viel 100% mee en ik zou het iedereen aanraden. Waardering 8.0”

Mw. K.M:
“Ik heb nu een frisser uiterlijk en ik ben niet moe meer. Waardering 8,0”.

Mw. A.R:
“Ik vond de sfeer gelijk al heel prettig toen ik binnen kwam. De behandeling is heel goed verlopen en nu na drie weken al heel tevreden. Waardering 8,0”

Dhr. A.P:
“Ik zag er als een berg tegenop, maar het is enorm meegevallen. Reactie’s van de omgevning op het resultaat zijn zeer positief en ik ben zelf meer dan tevreden over het resultaat. Waardering 8,0”

Mw. C.P.:
“Dokter Geerling stelt je op je gemak, de sfeer is er rustig en het personeel vriendelijk. Niet te duur, kortom een aanrader. Waardering 8,0.”

Mw. A.R.:
“Dit is een ooglidspecialist met gouden handjes. Waardering 8,0”

Mw. H.A:
“Heel laagdrempelig Huiskamergevoel, goede uitleg en mooi resultaat. Waardering 8,0”

Mw. C.L.:
“In een informele sfeer, professioneel behandeld. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Waardering 8,0”

Mw. W.S.:
“Ik ben blij dat ik het gedaan heb. Volgens familie en vrienden glunderen mijn ogen weer! Waardering 8,0”

Dhr. D.A.:
“Je word op je gemak gesteld, geen pijn nadien. Waardering 8,0”

3,5 sterren reviews

Mw. A.G.:
“Als u net als ik wat moeilijk de wereld inkijkt door hangende oogleden, dan bent u voor een ooglift aan het goede adres. Waardering 7,0”

Mw. R.J.:
“Na het verwijderen van de hechtingen zie je al snel resultaat. Behalve de prikjes is de behandeling pijnloos. Waardering 7,0”

Mw/Dhr.:
Na 6 maanden heb ik nog steeds zichtbare littekens die rood zijn. De oogleden houden ook nog steeds vocht vast en zijn donker van kleur. Hierdoor heeft de heer Geerlings mij uitgenodigd voor een afspraak om dit te bekijken en te bespreken. Het blijkt dat iedereen anders heelt en het voor kan komen dat het herstel langer gaat duren dan verwacht. Littekens helen bij sommigen minder snel en het gebied houd dan ook nog steeds vocht vast waardoor de littekens nog steeds zichtbaar zijn. Ik had hier natuurlijk geen rekening mee gehouden. Na dit gesprek was ik gerustgesteld en hebben wij afgesproken over 6 maanden elkaar weer te zien. Hij verzekerde mij dat het dan helemaal geheeld zou zijn, dus daar gaan wij dan ook maar vanuit. Zijn service is dus goed. Waardering 7.0’’

3 sterren reviews

Er zijn op dit moment nog geen 3-sterren reviews. Laat een review achter via ons formulier.

2,5 sterren reviews

Er zijn op dit moment nog geen 2,5-sterren reviews. Laat een review achter via ons formulier.

2 sterren reviews

Er zijn op dit moment nog geen 2-sterren reviews. Laat een review achter via ons formulier.

1,5 sterren reviews

Er zijn op dit moment nog geen 1,5-sterren reviews. Laat een review achter via ons formulier.

1 sterren reviews

Er zijn op dit moment nog geen 1-sterren reviews. Laat een review achter via ons formulier.

Contactformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.