Rimpels: u ontkomt er niet aan. Het krijgen van rimpels is een van de dingen waarmee u te maken krijgt wanneer u ouder wordt. Maar wist u dat rimpels meestal het resultaat zijn van hangende oogleden? Voorkom diepe rimpels en laat uw ogen liften door de ooglidsepcialisten van Ooglift.

Hangende ogenleden door huidveroudering

Naarmate we ouder worden verandert ons lichaam op verschillende manieren. In veel gevallen begint het verouderingsproces bij de huid. Er ontstaan fijne lijntjes en rimpels rond de ogen en oogleden. Vaak zien we rimpels ontstaan wanneer iemand eind dertig of begin veertig is. De huid begint rond deze leeftijd namelijk elasticiteit te verliezen en gaat verslappen. Hierdoor ontstaan overtollige huidplooien boven de oogleden. Dit noemen we hangende oogleden.

Hangende oogleden veroorzaken rimpels

We spreken over hangende oogleden wanneer de huid over het bovenooglid gaat hangen. Uiteindelijk is het ooglid slecht zichtbaar en heeft make-up zoals oogschaduw, eyeliner en mascara geen zin meer. Door het overschot aan huid ontstaan fijne lijntjes naast de ogen. Deze lijntjes noemen we ook wel kraaienpootjes. Een andere plek waar rimpels kunnen ontstaan als gevolg van hangende oogleden is het voorhoofd. Door de druk van de hangende huid op de oogleden ontstaat er een reflex naar uw voorhoofd om uw wenkbrauwen automatisch te liften. Hierdoor ontstaan op den duur rimpels op uw voorhoofd. Laat uw ogen liften bij Ooglift en verminder ouderdomstekenen als rimpels en fijne lijntjes.

Voor de behandeling.

Resultaat na behandeling.

Voor de behandeling.

Resultaat na behandeling.

Bovenooglidcorrectie

Onze artsen bij Ooglift zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van ooglidcorrecties. Inmiddels hebben we meer dan 30.000 ooglidcorrecties mogen uitvoeren. Wanneer we een bovenooglidcorrectie uitvoeren, haalt de arts een reepje huid weg om uw oogleden te liften. U ziet er jonger uit door de frisse blik die u overhoudt aan de ingreep. Klachten als een drukgevoel, vermoeidheid en hoofdpijn verdwijnen.

Afspraak maken 030 – 294 57 26

Prijzen bovenooglidcorrectie

We voeren een bovenooglidcorrectie voor beide ogen uit voor {prijs_boven]. Dit is de prijs inclusief btw en nazorg.

AfspraakKosten (incl. BTW)
Intake bovenooglidcorrectieGratis
Bovenooglidcorrectie van beide bovenoogleden (ooglift),
inclusief nacontroles tot 1 jaar na behandeling
€ 1250,-
Consult€ 250,-
Tarieven gelden in onze nieuwe kliniek in Blaricum

Contact opnemen met Ooglift

Voor vragen over een bovenooglidcorrectie neemt u contact op met de ooglidspecialisten bij Ooglift. Vul onderstaand formulier in.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.