Een ooglidcorrectie is een lichte ingreep. Dit betekent echter niet dat u van deze ingreep niet hoeft te herstellen. Wanneer u een ooglidcorrectie ondergaat, zal dit de eerste dagen zichtbaar zijn. De behandeling zorgt namelijk voor opgezwollen oogleden en bij sommige mensen lichte, blauwe plekken onder de ogen. De zwelling en blauwe plekken zullen na drie tot vier dagen verminderen.

Lichte werkzaamheden

Administratief werk kan al 2 dagen na de behandeling worden hervat. Veel mensen gaan dan zelfs al naar kantoor. Een bril camoufleert vaak de zwelling en de pleistertjes in grote mate.

Ook is het is toegestaan om in de week van de ingreep lichte huishoudelijke taken uit te voeren. Voorkom hierbij wel dat er druk rondom de ogen ontstaat door niet veel te buigen of zwaar te tillen. Mensen die in de zorg werken of in de horeca nemen vaak de eerste week na de ooglidcorrectie vrij. Daarna kunnen de meeste mensen weer aan het werk.

Zware werkzaamheden

Wanneer u fysiek zwaar werk verricht, zoals in de bouw, zult u langer rustig aan moeten doen. We raden aan 9 tot 10 dagen te wachten met lichamelijk, zware werkzaamheden. Lichamelijk werk zorgt voor druk rond de ogen, waardoor de hechtingen onder druk komen te staan. Dit verstoort het genezingsproces.

Kosten ooglidcorrectie

Omdat we specialisten zijn op het gebied van ooglidcorrecties en daarom jaarlijks ook veel van deze behandelingen uitvoeren, kunnen we de kosten laag houden. Bekijk hieronder het tarievenoverzicht van een ooglidcorrectie:

BehandelingKosten
Vrijblijvend consultGratis
Ooglidcorrectie van beide bovenoogleden (ooglift)€ 875,-

Vrijblijvend consult aanvragen

Contact opnemen met Ooglift

Heeft u vragen over een ooglidcorrectie of weet u niet precies of uw werk onder lichamelijk zwaar werk valt? Neem contact op met onze specialisten via 030 – 294 5726 of vraag een gratis consult aan. Dit consult is geheel vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast.