Als de huid boven uw ogen verslapt, krijgt u zware oogleden. Uw bovenste oogleden hangen dan een stukje over uw ogen heen, waardoor u telkens de spieren in uw voorhoofd moet aanspannen om goed te kunnen zien. Bij Ooglift hebben we hier een oplossing voor: de bovenooglidcorrectie.

  • Ooglift heeft al duizenden tevreden cliënten
  • Deskundige oogartsen met jaren ervaring
  • Geen last meer van hoofdpijn
  • Natuurlijk resultaat na een ooglidcorrectie

Neem contact met ons op voor meer informatie over een operatie om uw zware oogleden te verhelpen. Onze oogartsen plannen graag een vrijblijvend consult met u in.

Wat zijn zware oogleden?

Zware oogleden – ook wel hangende oogleden genoemd – zijn de huidoverschotten die ontstaan wanneer de huid van de bovenste oogleden veroudert. De huid verliest zijn elasticiteit, waardoor deze wat meer gaat hangen. Wanneer u hier klachten door ervaart, spreken we van zware oogleden. Vaak zijn de klachten van cosmetische aard: u ziet er ouder, vermoeid of zelfs boos uit.

Hoofdpijn en slecht zien

U kunt ook last krijgen van medische problemen. Zo leiden zware oogleden er in extreme gevallen toe dat u minder goed ziet. De oogleden hangen in zo’n geval gedeeltelijk over uw pupillen heen, waardoor ze uw zicht belemmeren. Dit leidt vervolgens vaak tot hoofdpijn, omdat u telkens uw wenkbrauwen optrekt om wat minder last te hebben van uw oogleden.

Ooglidcorrectie om uw zware oogleden te verhelpen

Een ooglidcorrectie is een zeer effectieve manier om van uw zware oogleden af te komen. Alle ongemakken die zware oogleden met zich meebrengen, zoals een vermoeide blik of oud gezicht, kunnen worden verholpen met een ooglidcorrectie. De behandeling die we hiervoor uitvoeren is de bovenooglidcorrectie, ook wel de ooglift genoemd. Een ooglift is een relatief simpele operatie met een zeer geringe kans op complicaties. Daarnaast heeft het resultaat veel impact op uw uiterlijk: u ziet er een stuk opgewekter uit.

Bovenooglidcorrectie behandeling door Ooglift

De behandeling duurt ongeveer een half uur en wordt uitgevoerd door onze speciaal opgeleide oogartsen. Uw verslapte huid wordt weggehaald onder plaatselijke verdoving. U krijgt vervolgens speciale hechtingen. Deze niet-oplosbare hechtingen geven een mooier resultaat dan oplosbare hechtingen. Na 4 tot 6 dagen worden deze hechtingen eruit gehaald.

Voor en na de bovenooglidcorrectie

De resultaten van correcties van zware oogleden ziet u hieronder. Op onze resultatenpagina kunt u nog meer voor-en-na-foto’s bekijken.

Vrouw, 39 jaar voor de ooglidcorrectie
Vrouw, 39 jaar voor de behandeling.
Resultaten na de ooglidcorrectie van een vrouw van 39 jaar
Resultaten na de behandeling.
Vrouw, 39 jaar voor de ooglidcorrectie
Vrouw, 39 jaar voor de behandeling
Resultaten na de ooglift
Resultaat na behandeling.

Tarieven

Bij Ooglift profiteert u van het feit dat wij gespecialiseerd zijn in de ooglidcorrectie. Omdat we deze behandeling dagelijks uitvoeren, kunnen we de prijs laag houden. Bovendien weet u van tevoren precies wat u betaalt, alle kosten voor de behandeling en nazorg zijn bij de prijs inbegrepen.

BehandelingKosten
ConsultGratis
Bovenooglidcorrectie€ 875,-

Afspraak maken

Maak bij Ooglift gerust een afspraak met de oogarts voor een gratis consult. U zit nergens aan vast, maar kunt u wel uitgebreid laten informeren over het corrigeren van zware oogleden. Via 030 294 5726 neemt u contact met ons op.

Stel uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.