‘’Wat kijk je boos’’, ‘’Lach eens wat meer’’. Mensen met een boze blik krijgen deze opmerkingen regelmatig te horen. Vaak hebben ze niet eens door dat ze boos kijken. Krijgt u deze opmerkingen ook vaak te horen? Laat uw boze blik verminderen door een ooglidcorrectie bij Ooglift.

Oorzaken boze blik

Het hebben van een boze blik kan meerdere oorzaken hebben. Het is dus niet zo dat mensen met een boze blik altijd boos zijn. Een boze blik kan ontstaan door huidveroudering, maar ook door een familiekwaal. Wij noemen dit “booskijkers” en gelukkig kunt u hier vanaf 18 jaar voor behandeld worden.

Huidveroudering

Wanneer we ouder worden, wordt ook onze huid ook ouder. De huid verliest elasticiteit, waardoor hij gaat hangen. De wenkbrauwen zakken en het huidoverschot heeft een boze of norse blik tot gevolg.

Familiekwaal

Een andere oorzaak zijn de genen. Sommige mensen hebben nou eenmaal last van een boze blik, zonder dat er huidveroudering plaatsvindt. In dit geval spreken we over een familiekwaal. Gelukkig kunnen we beide oorzaken eenvoudig verhelpen door een bovenooglidcorrectie.

Bovenooglidcorrectie

Met een bovenooglidcorrectie zorgen we ervoor dat uw hangende oogleden verleden tijd zijn. Tijdens de behandeling haalt onze ooglidspecialist een klein reepje overtollig huid weg om uw ogen te liften en meestal ook wat onderhuids vet. Hierdoor verdwijnt uw boze of norse blik direct. Na de ooglidcorrectie is het verstandig wat rust te nemen. Onze artsen vertellen u precies wat de leefregels na een ooglidcorrectie zijn. Inmiddels hebben we al ruim 30.000 ooglidcorrecties mogen uitvoeren. Dit maakt ons een expert in ons vakgebied.

Kosten bovenooglidcorrectie

Vaak verwachten mensen wel dat er kosten verbonden zijn aan het laten uitvoeren van een ooglidcorrectie. Cosmetische behandelingen vallen immers niet meer ook niet onder de ziektekostenverzekering. Bij Ooglift betaalt u € 1250,- voor een ooglift aan beide ogen. Deze prijs is inclusief het verwijderen van de hechtingen na 4 -6 dagen.

AfspraakKosten (incl. BTW)
Intake bovenooglidcorrectieGratis
Bovenooglidcorrectie van beide bovenoogleden (ooglift),
inclusief nacontroles tot 1 jaar na behandeling
€ 1250,-
Consult€ 250,-
Tarieven gelden in onze nieuwe kliniek in Blaricum

Contact opnemen met Ooglift

Heeft u vragen over een ooglidcorrectie of wilt u weten of u geschikt bent om een ooglidcorrectie te ondergaan? Neem dan contact op met Ooglift. We vertellen u graag wat u kunt verwachten van de ingreep en de herstelperiode. We zijn bereikbaar via onderstaand contactformulier.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.