“Ben ik niet te jong voor een ooglidcorrectie?” Dat is een vraag die onze ooglidspecialisten zo nu en dan krijgen. Hier kunnen we simpelweg geen ja of nee op antwoorden. Het moment dat een ooglidcorrectie overwogen wordt, is namelijk voor iedereen anders. We vertellen u graag wanneer u geschikt bent voor een ooglidcorrectie.

Twee categorieën patiënten 

In onze kliniek zien we twee categorieën patiënten. De eerste groep bestaat uit patiënten die al jaren twijfelen over een ooglidcorrectie en hem vooruit schuiven. Achteraf zeggen deze mensen vaak: “had ik het maar eerder gedaan” aangezien ze achteraf merken dat ze er toch meer last van hadden dan eerder gedacht.

De andere categorie bestaat uit patiënten die eerder actie willen ondernemen. De minimale leeftijdsgrens is wel 18 jaar. Bij Ooglift kijken we niet naar uw leeftijd, maar naar de klachten die u ervaart. De klachten zijn bij deze categorie vaak van cosmetische aard. De make-up kan niet goed worden aangebracht of is niet zichtbaar, de blik is sloom, droopy of kan zelfs nors zijn (booskijkers).  

Opmerkingen vanuit de omgeving als; “ben je chagrijnig”, “ben je moe of heb je het gisteravond laat gemaakt” stimuleren deze mensen om eerder hun oogleden te laten corrigeren

Jonge mensen en een ooglidcorrectie

Bij Ooglift worden ooglidcorrecties uitgevoerd bij patiënten vanaf 18 jaar. Op jonge leeftijd speelt genetische aanleg meestal een rol. Deze jonge mensen zijn vaak al geboren met hangende of bolle oogleden. Die hebben ze dan vaak geërfd van hun moeder of vader of soms van beiden. Met een bovenooglidcorrectie verhelpen we de sombere of norse uitstraling.

Kosten ooglidcorrectie

Heeft u vragen over de ooglidcorrectie? Vraag dan een gratis consult aan bij een van onze gespecialiseerde artsen. Ondertussen hebben we meer dan 30.000 ooglidcorrecties mogen uitvoeren. Dit maakt ons een expert in ons vakgebied en we kunnen al uw vragen rondom een ooglidcorrectie beantwoorden. De kosten voor een bovenooglidcorrectie van beide ogen bedragen € 1250,-.

AfspraakKosten (incl. BTW)
Eerste consult (intake gesprek)Gratis
Ooglidcorrectie van beide bovenoogleden (ooglift) incl. intakegesprek
en (eventuele) nacontroles tot 1 jaar na behandeling
€ 1250,-
Laserlift-onderooglidcorrectie van beide onderoogleden incl. intakegesprek
en (eventuele) nacontroles tot 1 jaar na behandeling
€ 1500,-
Consult€ 250,-
Tarieven gelden in onze nieuwe kliniek in Blaricum

Oriënteert u naar de mogelijkheden van een ooglidcorrectie in Apeldoorn en omstreken? Wij bespreken graag onze werkwijze met u.