Wanneer kiezen voor een ooglidcorrectie?

U kunt kiezen uit twee soorten ooglidcorrecties. Het juiste type ooglidcorrectie is afhankelijk van uw klachten. Met een bovenooglidcorrectie verwijderen we overtollige huid en eventueel vet boven uw oogleden en bij een onderooglidcorrectie wordt overtollige huid met laser verstrakt en eventueel wat vet weggesmolten. Wanneer u kiest voor welke soort correctie, leest u hier.

Wanneer een bovenooglidcorrectie?

Een bovenooglidcorrectie biedt uitkomst voor iedereen die last heeft van hangende oogleden. Klachten, zoals hoofdpijn of een verminderd gezichtsvermogen, kunnen een reden zijn om de behandeling te laten uitvoeren. Ook behandelen we veel mensen wegens cosmetische redenen, zoals het niet meer goed kunnen aanbrengen van make-up of last hebben van een vermoeide blik. Met een bovenooglidcorrectie zorgen de ooglidspecialisten van Ooglift ervoor dat uw oogleden weer mooi zichtbaar worden en dat u uw make-up weer makkelijk kunt aanbrengen. Omstaanders zien bij u een frisse blik, zonder dat ze weten dat u behandeld bent. Bij Ooglift krijgt u een natuurlijke uitstraling.

Wanneer een onderooglidcorrectie?

Wallen

Wallen worden meestal veroorzaakt door verslapten huid met eventueel wat overtollig vet en vocht. Bij Ooglift worden alle onderooglidcorrecties vanaf 2024 verricht van binnenuit met laser. Het cosmetisch resultaat is dan het meest optimaal, ook omdat er geen groot litteken meer is. Met een onderooglidcorrectie is het met laser nu zelfs mogelijk om vochtwallen te verwijderen. Onze specialisten zijn bekend met alle soorten wallen en kunnen u uitstekend adviseren.

Wist u dat

Wist u dat onze Ooglift specialisten klaar staan voor patiënten door heel Nederland? Wij zitten in centraal in Nederland en zijn gemakkelijk te bereiken. Dus ook wanneer u opzoek bent naar een ooglidcorrectie in Amsterdam, Hilversum of Den Haag kunt u terecht bij Ooglift.

Gratis consult aanvragen