Wanneer kiezen voor een ooglidcorrectie?

U kunt kiezen uit twee soorten ooglidcorrecties. Het juiste type ooglidcorrectie is afhankelijk van uw klachten. Met een bovenooglidcorrectie verwijderen we overtollige huid en eventueel vet boven uw oogleden en bij een onderooglidcorrectie wordt overtollige huid en eventueel wat vet weggehaald. Wanneer u kiest voor welke soort correctie, leest u hier.

Wanneer een bovenooglidcorrectie?

Een bovenooglidcorrectie biedt uitkomst voor iedereen die last heeft van hangende oogleden. Klachten, zoals hoofdpijn of een verminderd gezichtsvermogen, kan een reden zijn om de behandeling te laten uitvoeren. Ook behandelen we veel mensen wegens cosmetische redenen, zoals het niet meer goed kunnen aanbrengen van make-up of last hebben van een vermoeide blik. Met een bovenooglidcorrectie zorgen de oogchirurgen van Ooglift ervoor dat uw oogleden weer mooi zichtbaar worden en dat u uw make-up weer makkelijk kunt aanbrengen. Omstaanders zien bij u een frisse blik, zonder dat ze weten dat u behandeld bent. Bij Ooglift krijgt u een natuurlijke uitstraling.

Wanneer een onderooglidcorrectie?

Wallen

Wallen worden meestal veroorzaakt door vocht; dat kan helaas niet worden weg geopereerd. Alleen als er sprake is van overtollige huid (door veroudering) kan een onderooglidcorrectie een oplossing bieden. Bij Ooglift doen wij alleen onderooglidcorrecties als wij ook een bovenooglidcorrectie bij u hebben uitgevoerd. Het cosmetisch resultaat is dan het meest optimaal. Met een onderooglidcorrectie is het soms mogelijk wallen te verwijderen, maar vochtwallen verminderen kunnen we alleen met een bovenooglidcorrectie. Onze specialisten zijn bekend met alle soorten wallen en kunnen u uitstekend adviseren.

Wist u dat

Wist u dat onze Ooglift specialisten klaar staan voor patiënten door heel Nederland. Wij zitten in het centrale Maarssen en zijn vanaf A2 en de A12 gemakkelijk te bereiken. Dus ook wanneer u opzoek bent naar een ooglidcorrectie in Amsterdam, Hilversum of Den Haag kunt u terecht bij Ooglift.

Gratis consult aanvragen