In onze praktijk zien we dat veel mensen wimperextensions hebben als ze last hebben van hangende oogleden. Hiermee proberen ze de vermoeide of norse blik te camoufleren. Dat lukt gedeeltelijk, maar ook met wimperextensions worden de ogen helaas niet groter, waardoor er nog altijd een vermoeide blik blijft.

Genezingsperiode in combinatie met make-up

Direct nadat u een ooglidcorrectie heeft ondergaan, begint het herstelproces. Goede nazorg is erg belangrijk om het optimale resultaat te kunnen bereiken. Crème en make-up zijn daarom de eerste 10 dagen na de behandeling niet toegestaan op de bovenoogleden. Indien u echter wimperextensions draagt, kunt u deze gewoon laten zitten. Ze hoeven dus niet voor de behandeling te worden verwijderd. Ze zitten namelijk niet in het gebied van de behandeling. Het kan natuurlijk zo zijn dat enkele extensions tijdens of na de behandeling uitvallen, maar 10 dagen na de behandeling kunt u dat weer laten opvullen. 

Genezingsperiode in combinatie met wimperextensions

Wimperextensions hoeven niet voor de behandeling te worden verwijderd. Wel is het zo dat na de behandeling de extensions het beeld op de nieuw ontstane oogleden belemmeren en dat is jammer. 10 dagen na de behandeling kunt u starten met het aanbrengen van oogschaduw en eyeliner en in combinatie met wimperextensions is dit vaak niet zichtbaar. Veel patiënten besluiten daarom om na de behandeling te stoppen met de extensions, puur omdat het niet meer nodig is. U kunt daarom overwegen de extensions reeds voor de behandeling weg te halen. Wanneer u hiervoor kiest, kan de eerste oogopslag even wennen zijn. Uw wimpers moeten zichzelf namelijk ook weer herstellen. Gelukkig groeien wimpers snel aan en geniet u na de ooglidcorrectie van een mooie, natuurlijke oogopslag.

Algemene leefregels

Wist u dat het belangrijk is om de eerste dagen met een verhoogd hoofd te slapen? Zo voorkomt u dat u op de wond gaat slapen. We vertellen u graag meer over de leefregels waar u zich aan dient te houden na een ooglidcorrectie.

Kosten ooglidcorrectie

Omdat de artsen bij Ooglift gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van ooglidcorrecties, kunnen we de kosten laag houden. Inmiddels hebben we al meer dan 23.000 ooglidcorrecties mogen uitvoeren. De kosten bedragen € 1250,- voor een ooglidcorrectie aan beide ogen. Deze prijs is inclusief het vrijblijvende consult en de nazorg.

Behandeling Kosten
Vrijblijvend consult Gratis
Ooglidcorrectie van beide bovenoogleden (ooglift) € 1250,-

Vrijblijvend consult aanvragen

Contact opnemen met Ooglift

Heeft u vragen over het dragen van wimperextensions in combinatie met een ooglidcorrectie of weet u niet precies wat u van een ooglidcorrectie kunt verwachten? Neem dan contact op met onze specialisten via 030 – 294 5726 of vraag een gratis consult aan. Dit consult is geheel vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast.